http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z339163573 pani znów się uaktywniła... Tym razem napisałam sama, żeby ją uczulić na kwestię sterylek
Feluś został jako ostatni z trojga rodzeństwa bez domu. Pozostałe kotki przygarnęli ludzie z pobliskich bloków ale do Felusia szczęście się nie uśmiechnęło. Maluszek lata sam po ulicy, bawi się listkami, kamyczkami i zaczepia każdego kto poświęca mu chwilę uwagi. Ludzie zatrzymują się i bawią z Nim chętnie bo kotek wygląda i zachowuje się jak domowy zwierzak. Jest dokarmiany ale wiadomo jak to jest, są ludzie i .... . Idzie zima, od dwóch dni leje deszcz a to małe leży pod samochodami i trzęsie się z zimna i pewnie dziwi się że jest coraz bardziej samotny bo starsze koty chowają się w piwnicach a on nie wie gdzie ma iść i czasami stoi pod drzwiami czekając aż ktoś go wpuści ale niestety. Ja bardzo kocham koty i serce mi się kraje jak widzę Felusia. Mimo alergii mam dwa kociaki, u teściowej są trzy i nie dam rady zabrać jeszcze jednego dlatego zwracam się do ludzi którzy chcieliby przygarnąć takie małe urocze cudo i obdarzyć wielką miłością. Na pewno odwdzięczy się po stokroć.
Mogę dowieźć kotka na terenie Wrocławia.
Feluś ma już dom!!!!! Znaleźli się wspaniali ludzie posiadacze dwóch kotów i przygarnęli Felusia. Jest zdrowy i szczęśliwy.
Teraz szukam domu dla koteczki na oko 4-5 miesięcznej. Przebywa z matką na podwórku w okolicach Pretficza. Kobieta z parteru w lecie dawała kotkom jeść ale teraz chyba zmieniła zdanie bo koty przesiadują na parapecie zaglądając tęsknie w jej okno. Kiedy przychodzimy z jedzeniem rzucają się na nie jak oszalałe. Mama nie wiem czy by się odnalazła zamknięta w domu, chyba że ktoś miałby domek z ogródkiem. Ale to małe jest ufne i myślę że bez problemu zaaklimatyzowałoby się w domu. Nie mam jeszcze zdjęć ale kotek jest typowym "Whiskasem" z wielkimi oczkami. Jest śliczna. Mam nadzieję, że tym razem też się uda.
PRZYGARNIJ KOTECZKA JESZCZE PRZED ŚWIĘTAMI!!!!!
Jak najszybciej zamieszczę zdjęcia.
Mój numer 511 33 44 30 Agnieszka
edit: piszemy z panią- pani świadoma wagi kastracji, może potrzebować jedynie pomocy
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z339156561ODDAM KOTKI W DOBRE RĘCE!
Są trzy malutkie, które mają 2 miesiące ( od góry: 1 to kotka, 2 i 3 to kocurki) i starsza kotka (czarno-biała widać na zdjęciu 1) , która ma 5 miesięcy. Kotki są zdrowe i zadbane, tylko nie mają swojego domu!!! PRZYGARNIJ KOTKA I DAJ IM DOM!!!!
Jestem z Wrocławia! Przyjdź i zobacz!
ul. Monopolowa 6 (nie daleko pętli Sępolno obok AWF)
Jeżeli jesteś zainteresowany proszę dzwoń pod numer kontaktowy:
791115507 , 602 552 433