Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
Zwykle odbieram... jednak czasami jak mam moje dziecko w akcji to nie mam możliwości... :p
kaja weź tylko swój transporterek a reszte ofgadamy jak będe w okolicy Trójmniasta
ok ok
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
Zwykle odbieram... jednak czasami jak mam moje dziecko w akcji to nie mam możliwości... :p
kaja weź tylko swój transporterek a reszte ofgadamy jak będe w okolicy Trójmniasta
kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
ok ok
Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
ok ok
te dwa połączenia nieodebrane u Ciebie to mój numer![]()
kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:
ok ok
ok ok... tera mojej bobo śpi.. więc mój tel. gdzieś na dole się tarza...
Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:
ok ok
ok ok... tera mojej bobo śpi.. więc mój tel. gdzieś na dole się tarza...
jutro jade o 9 po Terensa do schroniska
edii pisze::1luvu:![]()
Myszolandia pisze:Jejku,ale wieści![]()
![]()
![]()
Terence![]()
szczęśliwego nowego życia
Kaja,napisz czasem co u Słodziaka,o, a może byś wąta założyła swoim skarbom?![]()
![]()
i byśmy mogły sobie podziwiać Misia ?
![]()
![]()
![]()
Nie czekając dalej odpinam banerek,coby nie zapeszyć
Aśś,szkoda,że wczoraj nie czytałam,tak to byśmy jaką szybką kawkę machnęły sobie dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości