DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 13:19 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Zaproponuję jeszcze stworzenie wątku zamkniętego - bez akceptacji złożyciela można tylko czytać.
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 13:22 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Zofia&Sasza rzecz w tym ze na zarzut smarti co do leczenia w Lodzi zaden wet sie w watku nie wypowiedzial wiec nie wiem o wymoderowaniu jakiej odp piszesz. Odpńwiadali Saty77.casica mokkunia sis jednak nikt z tych osob nie podal sie za weta CArlito.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 21, 2011 13:25 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Trzymam kciuki za udany związek Rybnickich kiciów z piękną Triśką :)

Meluchna :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 21, 2011 13:27 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Erin pisze:Podpisuję się :ok:

Ana, Zofia&Sasza - macie wątek dla wnerionych, idźcie tam wylewać żale.

Uważasz, że pozostawianie oskarżeń (opartych wyłącznie na własnym widzimisię) w stosunku do łódzkiego schroniska oraz tamtejszych wetów, a wycinanie odpowiedzi wolontariuszy tegoż schroniska jest ok?
Uważasz, że pozostawianie bzdurnych tekstów o tym, jakoby pobranie krwi oraz założenie wenflonu było możliwe wyłącznie po wygoleniu kociej łapki, a wycinanie stwierdzeń, że o ile się da można to spokojnie zrobić bez golenia jest ok?
Oba te ustępy stwarzają fałszywe zupełnie wrażenie, że prezentowane tu teorie są jedynie słuszne.
I oczywiście za chwilę również napiszę pw do moderatora w tej sprawie.

Wycinanie pyskówek rozumiem i w sumie jestem się w stanie pokajać za zaśmiecenie wątku. Ale tego co powyżej nie rozumiem.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 21, 2011 13:28 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Marzenia11 pisze:Zofia&Sasza rzecz w tym ze na zarzut smarti co do leczenia w Lodzi zaden wet sie w watku nie wypowiedzial wiec nie wiem o wymoderowaniu jakiej odp piszesz. Odpńwiadali Saty77.casica mokkunia sis jednak nikt z tych osob nie podal sie za weta CArlito.

Bo żadna z tych osób nie jest wetem, ale jak rozumiem wetem nie jest również smarti. A może się mylę?

casica

Post » Pon lut 21, 2011 13:30 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Madzia,Marzenia,może jednak jest nadzieja że dyskutanci się przeniosą na wątek który Sz.Kocica stworzyła specjalnie celem omawiania leczenia Carlita :D

Bo przypominam Zofia&Sasza i wszystkim zainteresowanym szczegółami leczenia Carlita że w tym celu założony został wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124375

Natomiast ten wątek to wątek moich tymczasów-mam ich w tej chwili 8 i sa równie wazne jak Carlito

Tutaj więcej szczegółowych dyskusji na temat leczenia Carlita tutaj nie będzie.

Proszę ,nie nadawajcie niepotrzebnej pracy adminom których znowu będziemy musiały prosić o wyczyszczenie z kłótni mojego wątku i przenieście dyskusje o leczeniu Carlita tam gdzie ich miejsce bo tu jest miejsce rozmów o zyciu moich tymczasów.
Ostatnio edytowano Pon lut 21, 2011 13:35 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 21, 2011 13:31 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Casico, PcimOlki też rzucał tu różne oskarżenia pod adresem Smarti - to jest OK?
Naprawdę nie chciało mi się tu zaglądać przez ostatnie dni. Dlatego proszę, odpuść już.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 21, 2011 13:38 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 21, 2011 13:39 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Erin pisze:Casico, PcimOlki też rzucał tu różne oskarżenia pod adresem Smarti - to jest OK?
Naprawdę nie chciało mi się tu zaglądać przez ostatnie dni. Dlatego proszę, odpuść już.

Erin, nie zgadzam się z Toą nie tego o czym piszesz dotyczył też mój post do którego się odniosłaś.
Po prostu jeśli juz się wycina coś z wątku i sprząta, to nalezy robić to konsekwentnie.

PcimOlki zaś, być może w prostych żołnierskich słowach, ale przynajmniej zwięźle podsumował całość tego wątku. Do tego się jednak nie odnosiłam.

casica

Post » Pon lut 21, 2011 13:41 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat

Owszem to ten temat, jeśli skupisz się na tym co napisałam.
Rzuciłaś tutaj niczym nie poparte oskarżenia w stosunku do łódzkiego schroniska.
Skoro usunięto odpowiedzi na ten Twój post, powinno się usunąć również Twój post. Tak by było uczciwie i wyłącznie do tego się odnoszę.

casica

Post » Pon lut 21, 2011 13:43 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat

I właśnie dlatego każdy post nie na temat zgłaszam do moderatora. Jako gość tego wątku nie zyczę też sobie aby ktoś nazywał mnie i innych tu zaglądających "TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ADORACJI" My wchodzimy tu po to aby czytać o kotach w DT smarti.
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 13:45 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Madzia-mam zdjęcie Chmurki z DS. :D
Chyba przytyła :oops: ale ma się podobno swietnie.

Czy ktoś może zamieścić fotkę na wątku jak mu ją wyślę mmsem?

smarti

Post » Pon lut 21, 2011 13:46 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Casico, błagam!

A co do wypowiedzi autorstwa PcimOlki - fakt proste to bardzo.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 21, 2011 13:50 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

casica pisze:

Owszem to ten temat, jeśli skupisz się na tym co napisałam.
Rzuciłaś tutaj niczym nie poparte oskarżenia w stosunku do łódzkiego schroniska.
Skoro usunięto odpowiedzi na ten Twój post, powinno się usunąć również Twój post. Tak by było uczciwie i wyłącznie do tego się odnoszę.

Chciałam zauważyć, że to wątek, który założyła smarti......
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 13:54 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

smarti pisze:Madzia-mam zdjęcie Chmurki z DS. :D
Chyba przytyła :oops: ale ma się podobno swietnie.

Czy ktoś może zamieścić fotkę na wątku jak mu ją wyślę mmsem?

dawaj do mnie
magdajedral

[poprzednia][następna]