Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Podpisuję się
Ana, Zofia&Sasza - macie wątek dla wnerionych, idźcie tam wylewać żale.
Marzenia11 pisze:Zofia&Sasza rzecz w tym ze na zarzut smarti co do leczenia w Lodzi zaden wet sie w watku nie wypowiedzial wiec nie wiem o wymoderowaniu jakiej odp piszesz. Odpńwiadali Saty77.casica mokkunia sis jednak nikt z tych osob nie podal sie za weta CArlito.
Erin pisze:Casico, PcimOlki też rzucał tu różne oskarżenia pod adresem Smarti - to jest OK?
Naprawdę nie chciało mi się tu zaglądać przez ostatnie dni. Dlatego proszę, odpuść już.
smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat
smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat
casica pisze:smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat
Owszem to ten temat, jeśli skupisz się na tym co napisałam.
Rzuciłaś tutaj niczym nie poparte oskarżenia w stosunku do łódzkiego schroniska.
Skoro usunięto odpowiedzi na ten Twój post, powinno się usunąć również Twój post. Tak by było uczciwie i wyłącznie do tego się odnoszę.
smarti pisze:Madzia-mam zdjęcie Chmurki z DS.![]()
Chyba przytyłaale ma się podobno swietnie.
Czy ktoś może zamieścić fotkę na wątku jak mu ją wyślę mmsem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości