[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 22:34 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moja Tosia - Paluszanka może trochę ciałka oddać. Bo tak patrząc na nią to już chyba z 7 będzie 8O i dziewczyna nie mówi dość :roll: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro gru 05, 2012 8:06 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

MalgosiaZ pisze:Moja Tosia - Paluszanka może trochę ciałka oddać. Bo tak patrząc na nią to już chyba z 7 będzie 8O i dziewczyna nie mówi dość :roll: .

chętnie, chętnie tak z 1,5 kg poprosimy ;)
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Czw gru 20, 2012 20:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Tak z wyprzedzeniem ( bo później to już się nie da usiąść do kompa) Dużo zdrówka, prezentów i wielu jeszcze Spokojnych Świąt Maniusiowi jego Dużej :s3:
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Czw gru 20, 2012 22:10 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Oj, wielkie dzięki! Szczególnie zdrówka dla seniorka, tego nigdy za wiele... Ostatnio tak sobie z samopoczuciem było i rwałam już włosy z głowy, ale badania krwi wyszły nadspodziewanie dobrze, więc chyba jeszcze razem pożyjemy, choć podobno tylko do jutra :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt gru 21, 2012 10:45 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

do dziś 8) :ok:
ściski :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon gru 31, 2012 12:24 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Obrazek
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sty 22, 2013 17:02 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Dziś mija dwa lata naszego wspólnego życia z Maniusiem. Przez ten czas strasznie Go pokochałam i nie wyobrażam sobie życia bez tego starego drania. On o tym doskonale wie, i nieustannie wystawia moje zszargane nerwy na próbę. Udaje chorego, bez apetytu, wręcz umierającego - ostatnio nic ode mnie nie je, ucieka pod łóżko. Za to od mojej córki zżera każdą ilość 8O Biedak chyba kojarzy mnie sobie z dokuczaniem typu zastrzyki, tabletki, maści na grzyby i inne wyszukane tortury. Badania ma na tyle dobre, że zaskoczyły zarówno mnie jak i naszą wetkę. Ale widać, że z każdym dniem jest starszy... Wkrótce ferie, więc w ramach walki z nudą posadzę dzieciątko przed kompem i zlecę wstawienie stosownych fotek z szanownym jubilatem :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto sty 22, 2013 17:52 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

będę podglądać watek (jak zawsze) i oczekiwać fotek

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto sty 22, 2013 20:18 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Beatka, a jak dziewuchy? Nie męczą Seniora M? :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sty 23, 2013 0:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

E, nie. One każda w swoim świecie :mrgreen: Z resztą Maniuś kocha wszystkie koty, nawet jak w lato były kociaki to tak fajnie się nimi opiekował...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro sty 23, 2013 18:16 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:Dziś mija dwa lata naszego wspólnego życia z Maniusiem. Przez ten czas strasznie Go pokochałam i nie wyobrażam sobie życia bez tego starego drania. On o tym doskonale wie, i nieustannie wystawia moje zszargane nerwy na próbę. Udaje chorego, bez apetytu, wręcz umierającego - ostatnio nic ode mnie nie je, ucieka pod łóżko. Za to od mojej córki zżera każdą ilość 8O Biedak chyba kojarzy mnie sobie z dokuczaniem typu zastrzyki, tabletki, maści na grzyby i inne wyszukane tortury. Badania ma na tyle dobre, że zaskoczyły zarówno mnie jak i naszą wetkę. Ale widać, że z każdym dniem jest starszy... Wkrótce ferie, więc w ramach walki z nudą posadzę dzieciątko przed kompem i zlecę wstawienie stosownych fotek z szanownym jubilatem :wink:

Tego dnia byłam pierwszy raz na Paluchu. Wtedy poznałam Maniusia , Mohę , Jamkasicę .
Maniuś - ale bida z Ciebie była :wink: . Jesteś kot szczęściarz ,że masz Mohę :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro sty 23, 2013 20:39 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

MalgosiaZ pisze:Jesteś kot szczęściarz ,że masz Mohę :ok:

:D :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 23, 2013 20:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Szybko ten czas leci :) ( w doborowym towarzystwie Maniusia ;) )
Czekamy na zdjęcia :)
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Pt sty 25, 2013 21:43 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Witam Wszystkich,
Moha czy mogłabym Cię prosić o jakiś kontakt jestem z okolic Pruszkowa...mój kot miał kamienie... zatkał się...leżał w szpitalu na Bemowie...Chce działać szybko i potrzebuje pomocy co dalej..w najbliższy poniedziałek badanie moczu i usg...Lekarz wspominał też o wywinięciu cewki moczowej...
to mój mejl wisla23@wp.pl

wisla23

Od: Pt sty 25, 2013 21:34

Post » Sob sty 26, 2013 7:59 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

MalgosiaZ pisze:
Moha pisze:Dziś mija dwa lata naszego wspólnego życia z Maniusiem. Przez ten czas strasznie Go pokochałam i nie wyobrażam sobie życia bez tego starego drania. On o tym doskonale wie, i nieustannie wystawia moje zszargane nerwy na próbę. Udaje chorego, bez apetytu, wręcz umierającego - ostatnio nic ode mnie nie je, ucieka pod łóżko. Za to od mojej córki zżera każdą ilość 8O Biedak chyba kojarzy mnie sobie z dokuczaniem typu zastrzyki, tabletki, maści na grzyby i inne wyszukane tortury. Badania ma na tyle dobre, że zaskoczyły zarówno mnie jak i naszą wetkę. Ale widać, że z każdym dniem jest starszy... Wkrótce ferie, więc w ramach walki z nudą posadzę dzieciątko przed kompem i zlecę wstawienie stosownych fotek z szanownym jubilatem :wink:

Tego dnia byłam pierwszy raz na Paluchu. Wtedy poznałam Maniusia , Mohę , Jamkasicę .
Maniuś - ale bida z Ciebie była :wink: . Jesteś kot szczęściarz ,że masz Mohę :ok:

Ja Gosiu też wtedy byłam pierwszy raz na Paluchu, zanim wysiadłam z samochodu to beczałam z 10 minut i spaliłam z pół paczki fajek. Potem już człowiek jakoś to ogarnia, ale pewne zwierzaki pamięta do końca życia... A jeśli chodzi o przemianę z bidy w kocie miss to Mańka biją na głowę Twoje księżniczki N&N :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]