Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:Moja Tosia - Paluszanka może trochę ciałka oddać. Bo tak patrząc na nią to już chyba z 7 będziei dziewczyna nie mówi dość
.
Moha pisze:Dziś mija dwa lata naszego wspólnego życia z Maniusiem. Przez ten czas strasznie Go pokochałam i nie wyobrażam sobie życia bez tego starego drania. On o tym doskonale wie, i nieustannie wystawia moje zszargane nerwy na próbę. Udaje chorego, bez apetytu, wręcz umierającego - ostatnio nic ode mnie nie je, ucieka pod łóżko. Za to od mojej córki zżera każdą ilośćBiedak chyba kojarzy mnie sobie z dokuczaniem typu zastrzyki, tabletki, maści na grzyby i inne wyszukane tortury. Badania ma na tyle dobre, że zaskoczyły zarówno mnie jak i naszą wetkę. Ale widać, że z każdym dniem jest starszy... Wkrótce ferie, więc w ramach walki z nudą posadzę dzieciątko przed kompem i zlecę wstawienie stosownych fotek z szanownym jubilatem
MalgosiaZ pisze:Moha pisze:Dziś mija dwa lata naszego wspólnego życia z Maniusiem. Przez ten czas strasznie Go pokochałam i nie wyobrażam sobie życia bez tego starego drania. On o tym doskonale wie, i nieustannie wystawia moje zszargane nerwy na próbę. Udaje chorego, bez apetytu, wręcz umierającego - ostatnio nic ode mnie nie je, ucieka pod łóżko. Za to od mojej córki zżera każdą ilośćBiedak chyba kojarzy mnie sobie z dokuczaniem typu zastrzyki, tabletki, maści na grzyby i inne wyszukane tortury. Badania ma na tyle dobre, że zaskoczyły zarówno mnie jak i naszą wetkę. Ale widać, że z każdym dniem jest starszy... Wkrótce ferie, więc w ramach walki z nudą posadzę dzieciątko przed kompem i zlecę wstawienie stosownych fotek z szanownym jubilatem
Tego dnia byłam pierwszy raz na Paluchu. Wtedy poznałam Maniusia , Mohę , Jamkasicę .
Maniuś - ale bida z Ciebie była. Jesteś kot szczęściarz ,że masz Mohę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości