jasdor pisze:Witam się i idę w zaparte, że Maleńka wygląda tak :
Może to kwestia światła?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Cześć Promysiu i Dziewczyny! Odpoczęliście? Chłoniak to chyba poważna sprawa ale... nie wiadomo, czym ten nasz kochany czarny jeszcze nas i wetów zaskoczy... Marzenia, jakie koty
Popołudniowe witanko! Jasdor, Ty sobie coś dożylnie zapodaj, bo taka głodówka nie wskazana jest
A Promyczek to pewnie jeszcze nie raz nas zaskoczy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Promys czuje się dobrze,zjadł,jest jednak troszkę osłabiony ..nasz cyborg kochany.,.
"Doktorowie" sugerują aby zostawić go do jutra bo jednak jest osłabiony i wskazane jest aby odpoczywał,unikal wzruszen(mój mąż,dziewczyny za drzwiami...) i spacerów,a u mnie to niemożliwe.
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 12:36 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Ode mnie również Niech nabiera sił, nasz Czarny Książę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Promyś jest kotem wyjątkowym i mam nadzieję, że nadal nas będzie pozytywnie zaskakiwał , że jeszcze dłuuugie i piękne życie przed nim
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Witamy się porannie naszą gromadką Ciekawa jestem, co u Promysia?
Witanko w pochmurna, śniegową niedzielę smarti pewnie odsypia imieniny TŻta (tfu,tfu,tfu!!) a Promyś regeneruje siły w lecznicy
dla TŻta smarti - najlepszego, spełnienia marzeń i radości, przyjaxni ludzkiej jak najwięcej! i tu powinna być jakaś fajna, bardziej imieninowa ikonka, ale ja nie mam takich zdolności w tym zakresie jak smarti
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Nie było mnie parę dni w necie. Właśnie doczytałam, że minęła mnie kolejna nerwówka. To co doczytałam dalej - wygląda w miarę optymistycznie. Promysiu, jesteś niesamowity. Kciuki bez przerwy, gdy jestem poza netem - także
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]