A sobie tak po cichutku życzę aby udąło mi się z Simonkiem i Timonkiem i przyjechali do mnie po nowym roku:)
Mam nadzieję że któras z Wrocławianek znajdzie wtedy troche czasu na wizytę przed adopcyjną u mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prue pisze:Ah smarti zapomniałamWczoraj śniło mi się że próbowałam Cię odszukać, znając tylko Twoje imię i miejscowość:P Podróżowałam stopem i dojechałam i pytałam ludzi czy znają Tatianę z miau.pl
Prue pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=120675&start=150
Łaciatek ma około 1,5 roku ale test na inne koty bedzie miał przez święta, dopiero wtedy się zobaczy...Moge ich brac zaraz po sylwestrze..nie obchodzi mnie remont...ściany sa zrobione,podłoga jest klik klik więc nie będą żadne dzwięki kotków straszyły...zawsze bedzie dla nich nasza sypialnia gdzie nic nie jest robione...troche dużo tego mam w głowie teraz...ehh i jeszcze nie mamy samochodu, tesć ma swój w warsztacie i nam zabrał:/ Ale innym kotkom udawało się z transportem więc może byłaby jakas okazja i dla nas...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1700 gości