a wiesz Marzenia-nie mówiłam Ci ale mamy dodatkowe 2 czarrrne kociaki
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:bardzo dobra miejscówka![]()
![]()
![]()
a wiesz Marzenia-nie mówiłam Ci ale mamy dodatkowe 2 czarrrne kociakiCoffi i Simba?
czy Bella i Charlie ???
Szalony Kot pisze:smarti pisze:bardzo dobra miejscówka![]()
![]()
![]()
a wiesz Marzenia-nie mówiłam Ci ale mamy dodatkowe 2 czarrrne kociakiCoffi i Simba?
czy Bella i Charlie ???
Napisz mi, o co cho na pw, co? :>
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

kontrolna wizyta u weta. Miałam jechać z Pico i Moko - bo Everest dostał przepustkę do adopcji już tydzień temu, ale to co wyrabiał Everest przez kilka minut po zamknięciu go jako jedynego w kuchni przeszło moje wszelkie pojęcie. Oprócz wrzasku (ma spore możliwości, oj tak i baaardzo dużo siły), zaczął biegać, skakać, wskakiwać wszędzie i zwalać co się da, próbował wskoczyć na klamkę i otworzyć drzwi aż w końcu, gdy drąc się uderzał ciałkiem o drzwi to zdecydowałam wziąć go do weta "dla towarzystwa". Od razu się cała trójka uspokoiła.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 29 gości