Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 13:32 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana ...bardzo mi przykro :(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt lip 30, 2010 13:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA, -=Sara=- Fanty z bazarku juz do Was ida. :D Jeden Priorytet polecony i jeden polecony. Kaska0980 prosze o kontakt jak z welurowym szaliczkiem. :wink: Wysyłamy czy mam przywieżć?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lip 30, 2010 14:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

obiecana fotka Julci (świezutka z dzisiaj :lol: )
Obrazek
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pt lip 30, 2010 14:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana przytulam :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pt lip 30, 2010 15:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

monika74 pisze:obiecana fotka Julci (świezutka z dzisiaj :lol: )
Obrazek

Oj biedny pysio. :| Ty wstrętny paskudny grzybie!!!jak mogłeś zaatakować bużkę naszej ślicznej Julci!!!! :evil: Urosła sporo u Ciebie. :D

My odpukać, w tym roku żadnego grzyba nie mamy a i koty jakieś bardziej silniejsze i mocne. :roll: Żaden jeszcze nie przechodził kk.

iza71koty

Post » Pt lip 30, 2010 16:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam!

Ciągle martwię się o Bogusia.
Coś wiadomo?

Julcia śliczna jest, a grzyb obrzydliwy.

Dziś przyszedł feliway, jest już w kontakcie.
Czekam na efekty...

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pt lip 30, 2010 16:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

AAA Izuniu wysłałaś jednak poleconym?
Kurcze - na przyszłość proszę o zwykłe priorytety bo mnie dużo nie ma w domu i później muszę godzinkę odstać swoje na poczcie :oops:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Pt lip 30, 2010 16:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

sliczna ta Julcia ale fakt grzyb paskudny,oby jak najszybciej zlazl .

Aglo mocne kciuki za efekty z feliwey'em :ok:

wiora

Post » Pt lip 30, 2010 16:42 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

aglo pisze:Witam!

Coś wiadomo?

Czekam na efekty...

Ja tez sie martwie o Bogusia. :( Codziennie mam nadzieję ,że go jeszcze zobaczę. Nie ukrywam ze niestety coraz mniejsze.....Znajomy ma rozpytać Sasiadów, po tym jak dowiedziałam sie o tajemniczym zniknieciu Lusi. :( To ten sam rejon. Zobaczymy moze cos sie dowie.Im więcej myslę o tej sprawie, tym gorsze scenariusze mnie nachodza. :| A baba coś wie i milczy. :evil: To jest chyba najgorsze!!! :|

iza71koty

Post » Pt lip 30, 2010 16:44 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

-=sara=- pisze:AAA Izuniu wysłałaś jednak poleconym?
Kurcze - na przyszłość proszę o zwykłe priorytety bo mnie dużo nie ma w domu i później muszę godzinkę odstać swoje na poczcie :oops:

Kurcze żle zrozumiałam. :oops: Zawsze wysyłam priorytetem poleconym. Zrozumiałam ze do Ciebie ma iść list polecony.... :roll: Przepraszam. :oops:

iza71koty

Post » Pt lip 30, 2010 18:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:
aglo pisze:Witam!

Coś wiadomo?

Czekam na efekty...

Ja tez sie martwie o Bogusia. :( Codziennie mam nadzieję ,że go jeszcze zobaczę. Nie ukrywam ze niestety coraz mniejsze.....Znajomy ma rozpytać Sasiadów, po tym jak dowiedziałam sie o tajemniczym zniknieciu Lusi. :( To ten sam rejon. Zobaczymy moze cos sie dowie.Im więcej myslę o tej sprawie, tym gorsze scenariusze mnie nachodza. :| A baba coś wie i milczy. :evil: To jest chyba najgorsze!!! :|

Może jeszce wróci :wink: ,
u mnie dziś cud się stał, Rudy kiciak /9 miecięcy/koleżanki po 2,5 miesiącach dezerki :? wrócił cały i zdrowy i oznajmił swoje przyjście głośnym miałczeniem o 6 rano, połowa sąsiadów się zbiegła :ryk: tak darł papę, koty są nieobliczalne :roll:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pt lip 30, 2010 18:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:ALICJA, -=Sara=- Fanty z bazarku juz do Was ida. :D Jeden Priorytet polecony i jeden polecony. Kaska0980 prosze o kontakt jak z welurowym szaliczkiem. :wink: Wysyłamy czy mam przywieżć?

Bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pt lip 30, 2010 18:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ale ta Julcia jest śliczna, bardzo ładna paniennka :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Sob lip 31, 2010 7:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iza oczywiście nic się nie stało, nie przepraszaj :1luvu:
Nie wiem dziewczyny co sie ostatnio dzieje ale wracam do domu i lecę przez ręce, wczoraj drugi raz pod rząd powiedziałam sobie o 20 "a zdrzemnę sie pół godzinki" i obudziłam sie rano... Hmmm... :roll:

Izuś, jak tam Szczurasek? No i głaski dla Ciapulka :kotek:

Ola, jak będziesz planowała odwiedzenie kotów o których mówiłaś ("przy koscielnych") - to daj mi znać. Chetnie rozejrzę się w czym mogę pomóc.
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Sob lip 31, 2010 7:38 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

witam sie z rana
bosz jak ten czas leci.juz sierpien :? kurde zachwile znow bedzziemy miec egipskie ciemnosci przez pol roku :evil: :evil: :evil: :evil:

Sara co do zmeczenia to ma podobnie.nie daje juz nawet rady ksiazki wieczorem poczytac.max 21 i mnie nie ma :roll:

wiora

[poprzednia][następna]