Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 9:04 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Kotkins, zdrówka kotkom życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I czekamy na wizytkę :D
Historia o Twojej małej pacjentce :1luvu: bardzo mnie wzruszyła...
Życzyłabym wszystkim dzieciom (i dorosłym) takich lekarzy!!!

Martuś, w imieniu wszystkich Ukochań Jerzykówki gorrrrrąco dziękuję za piękną fotorelację :love:
Już za Wami tęsknimy. Zwłaszcza szalona Mela nie może się doczekać - tak jej się miło Satyrków molestowało :mrgreen:
A najbardziej zaskoczył mnie Budrys, który nikomu, poza mną, nie pozwala się nawet dotknąć. Krzysiek mógł go głaskać i głaskać 8O Ma chłop podejście :wink: :D
Myszka to taka moja ukochana neurotyczka i rzeczywiście miny na zdjęciach dosyć nadęte i nieprzyjazne, ale to naprawdę cudowny, wieczny koci dzieciak. Bardzo polubiła Martusię, aparat mniej :wink: :D
Trochę była przejęta, bo za jednymi drzwiami Józio, a za drugimi Krzykacz i Natek :wink:
Bąbelek starał się bardzo zrobić dobre wrażenie i udawał, że wcale nie jest łobuzem - nie wiem czy ktoś się na to nabrał :lol:
Było nam z Satyrkami faaaaaaaantastycznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze czekamy :!:
Dobrze, że jesienią światowa wystawa kotów w Poznaniu 8) :D

Footerka od Kochanych Cioteczek wymiziane i wycałowane - bardzo dziękują i ja też :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 19, 2011 9:40 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto kwi 19, 2011 10:12 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

jerzykowka pisze:Kotkins, zdrówka kotkom życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I czekamy na wizytkę :D
Historia o Twojej małej pacjentce :1luvu: bardzo mnie wzruszyła...
Życzyłabym wszystkim dzieciom (i dorosłym) takich lekarzy!!!

Martuś, w imieniu wszystkich Ukochań Jerzykówki gorrrrrąco dziękuję za piękną fotorelację :love:
Już za Wami tęsknimy. Zwłaszcza szalona Mela nie może się doczekać - tak jej się miło Satyrków molestowało :mrgreen:
A najbardziej zaskoczył mnie Budrys, który nikomu, poza mną, nie pozwala się nawet dotknąć. Krzysiek mógł go głaskać i głaskać 8O Ma chłop podejście :wink: :D
Myszka to taka moja ukochana neurotyczka i rzeczywiście miny na zdjęciach dosyć nadęte i nieprzyjazne, ale to naprawdę cudowny, wieczny koci dzieciak. Bardzo polubiła Martusię, aparat mniej :wink: :D
Trochę była przejęta, bo za jednymi drzwiami Józio, a za drugimi Krzykacz i Natek :wink:
Bąbelek starał się bardzo zrobić dobre wrażenie i udawał, że wcale nie jest łobuzem - nie wiem czy ktoś się na to nabrał :lol:
Było nam z Satyrkami faaaaaaaantastycznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze czekamy :!:
Dobrze, że jesienią światowa wystawa kotów w Poznaniu 8) :D

Footerka od Kochanych Cioteczek wymiziane i wycałowane - bardzo dziękują i ja też :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i co się tak rozpisujesz,co !!!
Chcesz żeby mnie krew zalała ?
Mogłam być u ciebie ale oczywiście w mojej starzejącej się główce coś się poprzestawiało z datami i ubzdurałam sobie że rodzinna okoliczność odbędzie się w sobotę,a kiedy się odbyła ?
W NIEDZIELĘ !!! :oops:
A ja wyszykowana jak do konfesjonału i gdyby nie mama to siostra zdziwiłaby się z lekka co ja u niej robię w sobotę.
Może znasz jakiegoś dobrego specjalistę albo środki farmakologiczne które pomogłyby na pamięć.
Żebym nie miała zaproszenia na którym widniała data uroczystości , miałam a jakże :evil:
Pozwolę sobie na małą prywatę i kogoś tobie przedstawię.
Ma ponad dwa miesiące a już zawrócił mi w głowie,na dodatek ta wiosna.

Obrazek

Niezły z niego przystojniacha :1luvu:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto kwi 19, 2011 12:31 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Nooo, młodzieniec cudny :1luvu:
Się nie dziwię, że Ci w głowie zawrócił :D
Ale się dziwię, że jak już się zorientowałaś, że dni Ci się pomięszały, to do nas jednak nie dotarłaś :twisted:
Gośka, będzie na doopkę wlane :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto kwi 19, 2011 14:57 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Aśka ja w zeszłym tygodniu w ogóle nie potrafiłam się odnaleźć.Jako że zapomniałam kupić kwaśną śmietanę podałam pierogi z serem i cukrem ale bez masełka.TŻ nawet nie pokapował tylko wsunął na sucho a ja zorientowałam się dopiero dzisiaj że wtedy było coś nie tak,podczas gdy wykańczałam resztę jaka pozostała.
Jak nic dopadło mnie wiosenne przemęczenie,mój mózg pracuje na baaaardzo zwolnionych obrotach. :(

Małgocha Pe

Post » Wto kwi 19, 2011 16:11 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

jerzykowa masz piękne stado :1luvu: zakochałam się w Myszce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro kwi 20, 2011 8:12 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

mokkunia pisze:jerzykowa masz piękne stado :1luvu: zakochałam się w Myszce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

chyba wiem dlaczego ;)

mnie też bardzo ujęła. śliczny pysiulek :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 20, 2011 19:11 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

magdaradek pisze:
mokkunia pisze:jerzykowa masz piękne stado :1luvu: zakochałam się w Myszce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

chyba wiem dlaczego ;)

ja mam słabość do kotów w pewnym typie urody :mrgreen:

mokkunia

Post » Czw kwi 21, 2011 8:18 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Dziękuję, Mokka :1luvu:
Taaaak, Myszeńka ma zdecydowanie Shibaskowy typ urody :lol: :1luvu:
Wszelkie próby odchudzenia kończą się wielkim stresem koteńki - i tak źle i tak niedobrze :roll:
Ale naprawdę jest cudowna, najchętniej by się ode mnie nie odklejała :1luvu:
Ale i tak Bąbel rządzi :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 21, 2011 17:29 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

oj, a mi się wydaje, że Myszka przypomina mokkuniu jednak Patusię :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 21, 2011 18:13 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

magdaradek pisze:oj, a mi się wydaje, że Myszka przypomina mokkuniu jednak Patusię :)

Patunię i Bunię :mrgreen: ale coś z Shibaska też ma :)
generalnie idealnie by mi pasowała do stada :1luvu:

mokkunia

Post » Czw kwi 21, 2011 20:27 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 22, 2011 8:44 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Mnie powaliła ta fotka :D

Te paparazzi ... bleee

Obrazek

Małgocha Pe

Post » Pt kwi 22, 2011 11:28 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Gośka, poplułam ekran :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Przecież wiesz, że PiPi lubi pozować :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt kwi 22, 2011 11:30 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Bardzo dziękujemy za życzenia i również życzymy całym sercem wszelkiej Wielkanocnej Cudowności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet z tej okazji obrazek popełniłam :oops: :lol:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Pt kwi 22, 2011 13:23 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]