Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:Te komornik powinien go wziąć do swojego domu. Co za koszmar!
CatAngel pisze:Dajcie mi info o nim to fb zrobię jak jeszcze nie mabidulka
![]()
to gdzie jego właściciele teraz są
bulba pisze:Przecież właściciele kota nie mogli trafić na ulicę. Na pewno dostali jakiś lokal zastępczy. To nie można było ich razem z kotem tam zainstalować![]()
Biedny kocio18 lat - w schronisku jest bez szans
![]()
natasza25 pisze:bulba pisze:Przecież właściciele kota nie mogli trafić na ulicę. Na pewno dostali jakiś lokal zastępczy. To nie można było ich razem z kotem tam zainstalować![]()
![]()
Przepisy nie pozwalaja ludzi eksmitowac na bruk, albo dostali lokal zastępczy albo się przeprowadzili do kogoś z rodziny kto nie lubi kotów. Pamietasz jessi rok temu tkz "nóż na gardle i odbór 2 kotów po telefonie p. Zosi "![]()
jessi74 pisze:natasza25 pisze:bulba pisze:Przecież właściciele kota nie mogli trafić na ulicę. Na pewno dostali jakiś lokal zastępczy. To nie można było ich razem z kotem tam zainstalować![]()
![]()
Przepisy nie pozwalaja ludzi eksmitowac na bruk, albo dostali lokal zastępczy albo się przeprowadzili do kogoś z rodziny kto nie lubi kotów. Pamietasz jessi rok temu tkz "nóż na gardle i odbór 2 kotów po telefonie p. Zosi "![]()
skoro komornik przywiózł, to ja myślę że przy przeprowadzce o kocie zapomnielitrudno powiedzieć zresztą, faktem jest że kot nie ma domu
bulba pisze:CatAngel pisze:Chciałam poinformować, że po wczorajszym FB kocurek ma DT
HURAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CatAngel pisze:bulba pisze:CatAngel pisze:Chciałam poinformować, że po wczorajszym FB kocurek ma DT
HURAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A może i dom stałyale jeszcze nie zapeszam
chodzi o rudaska 18letniego
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 107 gości