K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 28, 2010 8:11 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

miszelina pisze:
edit_f pisze:_namida_: super, że bierzesz Filipa, strasznie się skarży w tej klatce..

wczoraj bura kotka dostała przedostatni zastrzyk.. dziś (mam nadzieję) ostatni: miszelina i Tunisia? bura jest naprawdę bardzo spokojna.. pod koniec tygodnia wezmę ją na kontrolę.. dwie buraski z podchorążych pasowałoby jeszcze odrobaczyć, no i wkrótce wypuścić

Tak, będziemy dzisiaj o 18.00

bardzo dziękuję :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro kwi 28, 2010 8:15 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

wiadomość dla dyżurujących na Kocimskiej
przez długi weekend nie będzie Magdy na dyżurach (do poniedziałku włącznie), potem na pewno będzie jeszcze we wtorek i kolejny weekend i możliwe, że to już koniec praktyki (okaże się po podliczeniu godzin)

czy jest szansa aby, kto chce, to pomierzył dzisiaj ostatecznie koszulki? chciałabym jutro je wysłać do Ostródy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 28, 2010 8:30 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

http://picasaweb.google.pl/ameliawydra/LolaPeterbaldowna#
Lola, która oprócz imienia dostała też nazwisko, może być?

A Szatuj zmienia imię na Benny Kuleczka.
Ratatuj już u Patki, je, mizia się i kuleje...
Ostatnio edytowano Śro kwi 28, 2010 9:04 przez lutra, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro kwi 28, 2010 8:47 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

noemik pisze:
ze złych wieści: Neska i Vincent nie żyją. Neskę przejechał samochód, choć jeżdżą tam rzadko. :( Vincent miał wg weta białaczkę [myślę, że FIP też.]

[Reszta moich rezydentów też przetestowana i ujemna]

yyy?? ktorzy to byli bo sie pogubilam...
smutne to bardzo [*][*][*]
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro kwi 28, 2010 8:54 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Neska była tymczasem Sol
Vincent - z pędzli krzeszowickich - brat Pabla i Fridy - był moim tymczasem.
oba znalazły wspólny dom w Wieliczce.
Bezpieczna okolica, a dom wychodzący.
Dla Neski nie był wystarczająco bezpieczny...
Ostatnio edytowano Śro kwi 28, 2010 9:00 przez noemik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro kwi 28, 2010 8:56 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Tweety pisze:wiadomość dla dyżurujących na Kocimskiej
przez długi weekend nie będzie Magdy na dyżurach (do poniedziałku włącznie), potem na pewno będzie jeszcze we wtorek i kolejny weekend i możliwe, że to już koniec praktyki (okaże się po podliczeniu godzin)

czy jest szansa aby, kto chce, to pomierzył dzisiaj ostatecznie koszulki? chciałabym jutro je wysłać do Ostródy

Mnie nie ma, wyjeżdżam. Na 1 maja rano (dawny mój dyżur) kiedyś oferowali się Leone. Czy to jest aktualne?

Ja mogę być 3 maja wieczorem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 28, 2010 8:58 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Neska i Vincent
(*) :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro kwi 28, 2010 9:35 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

miszelina pisze:Mnie nie ma, wyjeżdżam. Na 1 maja rano (dawny mój dyżur) kiedyś oferowali się Leone. Czy to jest aktualne?

miszelino, mam zapisane, że jesteśmy za Ciebie 3 czerwca wieczorem i 5 czerwca rano.
o 1 maja nic nie wiemy...

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro kwi 28, 2010 9:58 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Leone pisze:
miszelina pisze:Mnie nie ma, wyjeżdżam. Na 1 maja rano (dawny mój dyżur) kiedyś oferowali się Leone. Czy to jest aktualne?

miszelino, mam zapisane, że jesteśmy za Ciebie 3 czerwca wieczorem i 5 czerwca rano.

Sorry, pomyliłam miesiące :oops:
W każdym razie 1 maja i tak mnie nie ma, więc nie przyjdę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 28, 2010 10:05 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

miszelina pisze:
Leone pisze:

Sorry, pomyliłam miesiące :oops:
W każdym razie 1 maja i tak mnie nie ma, więc nie przyjdę.

no to potrzebny ktoś na poranek 1 maja.
Queen_ink, Ty jesteś w poniedziałkowy poranek?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 28, 2010 10:25 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Mnie też nie ma 1-3 maja, więc niestety nie pomogę.

Pytanie niedoświadczonego tymczasa: jaką karmę mam kupić Filipowi?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro kwi 28, 2010 10:26 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

To może ja 1 maja odwiedzę kotki
Dawno mnie tam nie było
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro kwi 28, 2010 10:38 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

_namida_ pisze:Mnie też nie ma 1-3 maja, więc niestety nie pomogę.

Pytanie niedoświadczonego tymczasa: jaką karmę mam kupić Filipowi?

Filip dzisiaj zostanie zgarnięty na kastrację.. jutro operacja i jutro wieczorem wraca na kocimską.. przez najbliższy miesiąc może jeść zwykłą karmę, np. taką, jak na kocimskiej dajemy kociakom, a za miesiąc powinien przejść na karmę dla sterylizowanych kotów..
Obrazek

edit_f

Post » Śro kwi 28, 2010 10:47 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

A jakiej firmy polecasz?
Bo ja się nie znam na suchych karmach, to co je mój tymczasowy brytyjczyk jest zdecydowanie burżujskie i za drogie, a koty u rodziców jedzą gł. mięso. I w sezonie urlopowym myszy polne, ryjówki, krety... :mrgreen:

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro kwi 28, 2010 10:55 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

_namida_ pisze:A jakiej firmy polecasz?
Bo ja się nie znam na suchych karmach, to co je mój tymczasowy brytyjczyk jest zdecydowanie burżujskie i za drogie, a koty u rodziców jedzą gł. mięso. I w sezonie urlopowym myszy polne, ryjówki, krety... :mrgreen:

specem od karmienia to ja nie jestem, bo moje kociaki na RC i wciąż to samo, ale z zasłyszenia: purina, animonda, sanabelle.. i pewnie mięsko też (gotowane, lub surowe przemrożone).. może inni kociarze dorzucą jakiś pomysł? :)
Obrazek

edit_f

[poprzednia][następna]