Gacek będzie od dziś rehabilitowany tylko przez nas w domu ( Pani rehabilitantka wyjeżdża do sanatorium) Z łapką trochę lepiej,zeby tylko mały się nie zapominał i nie zawijał jej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Jasmina podłapała chyba jakąś wirusówkę, jest bardzo osłabiona.W sobotę miała badania i okazało się że mocznik i kreatynina spadły ( zmniejszyły się o połowe![]()
![]()
).Jeszcze wyniki są po za normą , ale to naprawdę dobrze rokuje.No i zaczęła trochę jeść...mamy taką małą nadzieje,że wreszcie będzie dobrze.
Gacek będzie od dziś rehabilitowany tylko przez nas w domu ( Pani rehabilitantka wyjeżdża do sanatorium) Z łapką trochę lepiej,zeby tylko mały się nie zapominał i nie zawijał jej
mawin pisze:Bartuś jest prześlicznymam nadzieję, że szybko znajdzie super domek
jessi74 pisze:OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia nataszadziękujemy
bardzo ładne ogłoszenie
![]()
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html
Witajcie!
Mam 9 miesięcy i mam na imię Odys.
Jeszcze niedawno byłem bezimienny i moje krótkie życie stało pod wielkim znakiem zapytania?
Byłem bardzo, bardzo chory, samotny, bezdomny, była mroźna zima a...moim domem było miejsce gdzie dokarmiano bezdomne kotki. I gdy myślałem, że już nic dobrego mnie spotkać nie może, że przepadnę lub zamarznę zdarzył się cud. Ten cud to Ona! Wyciągnęła do mnie ręce i zabrała do Domu.
Więc tymczasuje sobie, czuję się dobrze, jestem już zdrowy, radosny, szczęśliwy, jak wszystkie dobrze wychowane kotki korzystam z kuwety i uwielbiam szaleć z maluchami.
Ma się rozumieć że nadrabiam stracone dzieciństwo.:):)
Szukam Ciebie mój Człowieku! Jeżeli poczułeś, że to ja będę Twoim futrzastym przyjacielem na dobre i złe skontaktuj się z moją opiekunką.
Szukam Domu odpowiedzialnego, który mnie nie zawiedzie, tak jak i ja go nie zawiodę.
Wasz Odysek
Po ponad półrocznym leczeniu silnego i przewlekłego zapalenia u Odyska dzięki poświeceniu wielu osób w tym lekarzy kotek jest już na tyle zdrowy że został wykastrowany i zaszczepiony. Dlatego też szukamy dla Odyska wyjątkowo odpowiedzialnego domku mającego doświadczenie z kotkami , który w razie potrzeby szybko zareaguje i skontaktuje się z odpowiednim weterynarzem. Najchętniej gdyby trafił do domu z innymi kotkami, warunek jednak aby były to kotki zdrowe.
Wiemy że bardzo dużo wymagamy, ale i też Odysek jest wyjątkowym kotkiem i zasługuje na wyjątkowy dom. Dom, który da jemu opiekę i bezpieczeństwo na całe życie.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji
604134815, 692322623
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marvinwenda, MB&Ofelia, Wojtek i 36 gości