Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej
Takim pokoconym?![]()
Myszy jeszcze sporo brakuje, ale jak sobie przypomnę, jakie to było nieszczęście, to dopiero widzę, ile już za nią![]()
Mam nadzieję, że z Adelką jeszcze szybciej pójdzie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej
Takim pokoconym?![]()
Myszy jeszcze sporo brakuje, ale jak sobie przypomnę, jakie to było nieszczęście, to dopiero widzę, ile już za nią![]()
Mam nadzieję, że z Adelką jeszcze szybciej pójdzie
Takim pokoconym też
OKI pisze:A za to się napiję![]()
Wiem coś o tym, jak ciężko
Rakea pisze:no tożeby Adelka Ci się szybko wyluzowała i powędrowała do własnego domku - im dłużej tym ciężej oddać
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:A za to się napiję![]()
To ja tyż chcem...
Marzenia11 pisze:OKI pisze:A za to się napiję![]()
dołączam do Ciebie![]()
![]()
Marzenia11 pisze:OKI - zdjęcia po niecałej dobie ?![]()
![]()
![]()
dziewczyno..
![]()
![]()
![]()
aż się wzruszyłam ..
Jeśli chodzi o łupież to obstawiam głównie fatalne żywienie.. Przy regularnym i dobrej jakosci żywieniu powinien się cofnąć, ale jeśli nie to mam w chacie witaminy Calo-pet i Vita-pet - mogę coś oddać bądź super działa efa olie- też mam w dużych ilościach.
przed chwilą wrocił Lutek, kocur mojej siostry - całkiem zadowolony![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], MB&Ofelia, sherab i 325 gości