Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona; Tać s. 77-9 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 21:24 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Oj, bidulka. Przypomniała mi się wystraszona Coco. Też się tak wciskała w kącik najmniejszy, jakby chciała zniknąć. :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pt mar 19, 2010 21:31 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Bidna taka rzeczywiście, ale dlatego wkleiłam fotki Myszy - też taka była po przyjeździe :(
A dziś?! :strach:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt mar 19, 2010 21:52 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej :D
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt mar 19, 2010 21:54 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Mała Dzikuska pisze:To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej :D

Takim pokoconym? :lol:
Myszy jeszcze sporo brakuje, ale jak sobie przypomnę, jakie to było nieszczęście, to dopiero widzę, ile już za nią :wink:

Mam nadzieję, że z Adelką jeszcze szybciej pójdzie :roll:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:01 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:To pocieszające, że tak się pięknie oswoiła. Zresztą w takim domku nie mogło być inaczej :D

Myszy jeszcze sporo brakuje, ale jak sobie przypomnę, jakie to było nieszczęście, to dopiero widzę, ile już za nią :wink:

Takim pokoconym też :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt mar 19, 2010 22:14 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:

Takim pokoconym też :mrgreen:

A nawet kotniętym :ryk:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:16 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

no to :piwa: żeby Adelka Ci się szybko wyluzowała i powędrowała do własnego domku - im dłużej tym ciężej oddać :cry:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt mar 19, 2010 22:18 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

A za to się napiję :piwa:

Wiem coś o tym, jak ciężko :roll:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:20 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

OKI pisze:A za to się napiję :piwa:

dołączam do Ciebie :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 19, 2010 22:20 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

To ja tyż chcem... :piwa:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pt mar 19, 2010 22:24 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Rakea pisze:no to :piwa: żeby Adelka Ci się szybko wyluzowała i powędrowała do własnego domku - im dłużej tym ciężej oddać :cry:

Mała Dzikuska pisze:

To ja tyż chcem... :piwa:
Marzenia11 pisze:

dołączam do Ciebie :piwa: :piwa: :piwa:

No to mamy bibkę :piwa: :piwa: :piwa:
To lubię :ryk:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:25 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Marzenia, widziałaś fotki? Na poprzedniej stronie są

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:28 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

OKI - zdjęcia po niecałej dobie ? 8O 8O 8O 8O dziewczyno.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
aż się wzruszyłam ..
Jeśli chodzi o łupież to obstawiam głównie fatalne żywienie.. Przy regularnym i dobrej jakosci żywieniu powinien się cofnąć, ale jeśli nie to mam w chacie witaminy Calo-pet i Vita-pet - mogę coś oddać bądź super działa efa olie- też mam w dużych ilościach.

przed chwilą wrocił Lutek, kocur mojej siostry - całkiem zadowolony :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 22:33 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Marzenia11 pisze:OKI - zdjęcia po niecałej dobie ? 8O 8O 8O 8O dziewczyno.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
aż się wzruszyłam ..
Jeśli chodzi o łupież to obstawiam głównie fatalne żywienie.. Przy regularnym i dobrej jakosci żywieniu powinien się cofnąć, ale jeśli nie to mam w chacie witaminy Calo-pet i Vita-pet - mogę coś oddać bądź super działa efa olie- też mam w dużych ilościach.

przed chwilą wrocił Lutek, kocur mojej siostry - całkiem zadowolony :mrgreen:

Jak ja mówię, że wróci, to wróci. Za Lutka :piwa: :piwa: :piwa:

Dam ten olej z łososia, bo mam akurat. I ona je bardzo ładnie barfa, więc suplementy tam są wszystkie i szybko powinna dojść do siebie, jeśli to tylko niedożywienie. Zresztą ona teraz wszystko ładnie je :roll:

A co do zdjęcia - wylazła spod szafki i siedzi koło wanny. Nie wiem, czemu, ale Mysz też wolała tamto miejsce, mimo że tam chłodniej :roll:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 22:38 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Pewnie że daj - póki chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moje tymczasy szybko się zorientowały, ze mogą wybrzydzać :lol: :lol: :lol:

a Lutek przyszedł, zjadł, i zanim się moja siostra obejrzała polazł sobie :evil: :evil: :evil: łotr i niewdzięcznik :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]