AniHili pisze:Luspa, 3 kg spokojnie wezmę ze sobąCo innego, jakby to była paka 30 kg.
Bardzo się cieszę. Jedziesz przed sylwestrem, tak? Zorientuję się jak z odebraniem paczki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Luspa, 3 kg spokojnie wezmę ze sobąCo innego, jakby to była paka 30 kg.
monia3a pisze:XmonikaX pisze:Kocia Lady bardzo dobrze że tam poszłaś, środowisko nad wyraz patologiczne. No żeby ciężarną kotkę skopać, to już się kwalifikuje pod paragraf!!!
Owszem tyle tylko, że pobicie zwierzęcia jest baaardzo trudno udowodnić. Jak znam życie to nikt nie będzie chciał zeznawać w sądzie i koło się zamyka.
Kocia Lady pisze:monia3a pisze:XmonikaX pisze:Kocia Lady bardzo dobrze że tam poszłaś, środowisko nad wyraz patologiczne. No żeby ciężarną kotkę skopać, to już się kwalifikuje pod paragraf!!!
Owszem tyle tylko, że pobicie zwierzęcia jest baaardzo trudno udowodnić. Jak znam życie to nikt nie będzie chciał zeznawać w sądzie i koło się zamyka.
wiem ale będę tam chodzić, mam po drodze, dziś pojechałam specjalnie kolega mnie podwiózł, pocięłam koc na kawałki żeby mogły się zagrzebać, wsypałam solidną porcję Friskasa i zamontowałam "kurtynę" z koszulki na dokumenty, aby kićkom było ciepło, i kupiłam boczek wędzony będę dawać do chrupków, bo tak szybko nie zamarznie i ma działanie "energetyczne" w te mrozy..
jutro jadę po następne dwie budki,
u nas w bloku jak trochę postraszyłam strażą miejską i grzywnami, to od razu zaczęło się inne traktowanie kotów, i moja seniorka chodzi sobie spokojnie i każdy ją wpuszcza do klatki, jak mnie nie ma, więc z tego wniosek, że ludziom trzeba do posłuchu powiedzieć, a ja śpię spokojnie że wszystkie zwierzaki mają schronienie...
poza tym chyba słyszałyście że już jeden pan odsiaduje wyrok za kota?? nareszcie...
Luspa pisze:AniHili pisze:Luspa, 3 kg spokojnie wezmę ze sobąCo innego, jakby to była paka 30 kg.
Bardzo się cieszę. Jedziesz przed sylwestrem, tak? Zorientuję się jak z odebraniem paczki.
AniHili pisze:Luspa pisze:AniHili pisze:Luspa, 3 kg spokojnie wezmę ze sobąCo innego, jakby to była paka 30 kg.
Tak, jadę 30 grudnia. Reszta na PW
XmonikaX pisze:Kocia Lady - tak, siła perswazji i podparcie prawem + służby porządkowe, a nie potulnie kłaść uczy po sobie i się po cichu tylko skarżyć. Ludzie, XXI wiek a świadomość kamienia łupanego u "mieszkańców" miast i wsi.
Ale niestety, nie wszystkie zwierzęta śpią spokojnie...
Skąd te fantastyczne budki?????? Moje kotki się chowają nie wiem gdzie i to mi nie daje spokoju...
XmonikaX pisze:Kocia Lady bardzo dobrze że tam poszłaś, środowisko nad wyraz patologiczne. No żeby ciężarną kotkę skopać, to już się kwalifikuje pod paragraf!!!
1969ak pisze:Mel zwany Ludzikiem pojechał dziś na obcięcie jajek. Ale biedaczek dostanie prezent na świętaMam nadzieję, że moje pozostałe futra nie powiedzą mu, że w Wigilię zwierzęta mówią ludzkim głosem, bo nawrzuca mi, że olaboga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości