Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 07, 2009 22:05 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Która to taka dobra duszyczka dała im szansę?
MIKUŚ

Post » Pon wrz 07, 2009 22:35 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Lupi [*] Skarbek mój kolejny odszededł za T.M. :cry:
Wierzyłam do końca w Niego. Tak nagle odszedł. Raptem w ciągu 3 godzin :|

Lupisiu śpij spokojnie :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Pon wrz 07, 2009 22:38 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Koteczki ze schronu na tymczasie u nas, obraz nędzy i rozpaczy :( jak tak mają wygladać domowe koty, to lepiej zeby ten dom nie istniał. Starsza czarna w książeczce Wiedźma :evil: jak mozna tak nazwać kotke. Chuda, wyleniała, łyse nóżki częsciowo i łyse plamki na grzbiecie. Uszy brudne. Syczy, bije ogonem ale Gerberka pożarła szybko. daje sie głaskać. młodsza krówka puchata, sliczne oczęta, przestarszona boi sie chyba czarnej tez chuda jak nieszczęście. dawno nie widzielismy tak chudych kotów, nawet nasze dzikie osiedlowe sa grubsze. czarną nazwalam Frania a młodsza ma w książeczce Pigi??? jak świnka??? Pigi ma 4 lata a Frania sterylke miala w 2005. nie ma daty urodzenia. jutro porobie zdjecia.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon wrz 07, 2009 23:39 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Filomen pisze:Koteczki ze schronu na tymczasie u nas, obraz nędzy i rozpaczy :( jak tak mają wygladać domowe koty, to lepiej zeby ten dom nie istniał. Starsza czarna w książeczce Wiedźma :evil: jak mozna tak nazwać kotke. Chuda, wyleniała, łyse nóżki częsciowo i łyse plamki na grzbiecie. Uszy brudne. Syczy, bije ogonem ale Gerberka pożarła szybko. daje sie głaskać. młodsza krówka puchata, sliczne oczęta, przestarszona boi sie chyba czarnej tez chuda jak nieszczęście. dawno nie widzielismy tak chudych kotów, nawet nasze dzikie osiedlowe sa grubsze. czarną nazwalam Frania a młodsza ma w książeczce Pigi??? jak świnka??? Pigi ma 4 lata a Frania sterylke miala w 2005. nie ma daty urodzenia. jutro porobie zdjecia.

Dzięki Ewuniu za wieści :) biedne kicie, tak mi kierownik schrniska powiedział, że kotki domowe :( ale faktycznie jak wynika z Twojego opisu nie był to dobry domek :( jak tak ludzie mogą traktować swoje kotki :evil: i dziękuję Wam bardzo za przygarnięcie tych kocich biedaków - jesteście kochani :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon wrz 07, 2009 23:49 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Uaktualnienie dyżurów w Kociej Chatce na ten tydzień
poniedziałek: rano - Basia, wieczór - Beatka
wtorek: rano - Marta, wieczór nieobstawiony
środa: rano - Marta, wieczór Teresa
czwartek: rano - Monika, wieczór - nieobstawiony
piątek: rano - Basia, wieczór - nieobstawiony
sobota: rano Basia, wieczór - Teresa
niedziela: rano - Dorotka , wieczór - nieobstawiony
chyba , że zaszły jakieś inne zmiany to dajcie znać, Marta jesteś jutro rano to daj znać czy jakieś dyżury nieobstawione są już obstawione :) Jeśli nie będzie nikogo w niedzielę wieczorem, to też mogę przyjść :)

terenia1

Post » Wto wrz 08, 2009 0:10 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Pierwsze chwile Lucusia w nowym domku :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

terenia1

Post » Wto wrz 08, 2009 6:25 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

terenia1 pisze:Uaktualnienie dyżurów w Kociej Chatce na ten tydzień
wtorek: rano - Marta, wieczór nieobstawiony

Dzisiaj wieczorem Gosia jest - już w niedzielę się wpisała ;>)

Pozdrawiam

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto wrz 08, 2009 6:28 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

fajny ten domek ma Lucuś :)
witam wtorkowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto wrz 08, 2009 7:16 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

Uaktualnienie dyżurów w Kociej Chatce na ten tydzień
wtorek: rano - Marta, wieczór Gosia
chyba , że zaszły jakieś inne zmiany to dajcie znać,
Mam prośbę zapisujcie się powoli na przyszły tydzień, bo w przyszłym tygodniu juz nie bedzie Marty.
I proszę oszczędnie godpodarować posłankami, w środę przywiozę wór tego co już wyprałąm i postaram się zabrać chociaż część następnego.
Ostatnio edytowano Wto wrz 08, 2009 8:40 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Wto wrz 08, 2009 7:52 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

[..]wtorek: rano - Marta, wieczór Gosia
[..]
niedziela: rano - Dorotka , wieczór - Gosia

Nie - źle się zrozumieliśmy... chodziło mi o to, że jak byliśmy w niedziele, to się zapisała na wtorek :>)) Niedzieli nie obstawiała ;>))

Pozdraiwam

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto wrz 08, 2009 8:10 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

całek pisze:
[..]wtorek: rano - Marta, wieczór Gosia
[..]
niedziela: rano - Dorotka , wieczór - Gosia

Nie - źle się zrozumieliśmy... chodziło mi o to, że jak byliśmy w niedziele, to się zapisała na wtorek :>)) Niedzieli nie obstawiała ;>))

Pozdraiwam

Ok już poprawiam :lol:

terenia1

Post » Wto wrz 08, 2009 9:11 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Do tej pory zebralismy :

Akcja na sterylki - 305 zł

Akcja na karme - 386 zł

Dziękuje wszystkim w imieniu naszych kociastych :catmilk: , dzieki Wam łatwiej wprowadzić w "czyny" zaplanowane i nie zaplanowane zabiegi. Łatwiej też wyżywić wielką gromadę kociaków zamieszkujących Kocia Chatkę. Dzieki tym zbiórka pieniężnym można dużo więcej niz do tej pory :D

Dziekuje serdecznie i prosze o dalszy udział w pomocy dla Kociej Chatki
:ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 08, 2009 9:41 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Iweta pisze:Do tej pory zebralismy :

Akcja na sterylki - 305 zł

Akcja na karme - 386 zł

Dziękuje wszystkim w imieniu naszych kociastych :catmilk: , dzieki Wam łatwiej wprowadzić w "czyny" zaplanowane i nie zaplanowane zabiegi. Łatwiej też wyżywić wielką gromadę kociaków zamieszkujących Kocia Chatkę. Dzieki tym zbiórka pieniężnym można dużo więcej niz do tej pory :D

Dziekuje serdecznie i prosze o dalszy udział w pomocy dla Kociej Chatki

Też przyłączamy się do podziękowań taaaaakich wielkich dla wszystkich i oczywiście dla naszego skarbnika :lol:
Marcinowi i Gosi dziękuję bardzo - przed chwilą dzwoniła do mnie Pani Nina i dostaniemy wpłatę na nasze kociaste :lol: bardzo się cieszę :lol:

terenia1

Post » Wto wrz 08, 2009 10:49 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto wrz 08, 2009 11:22 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

wtorek: rano - Marta, wieczór Gosia
chyba , że zaszły jakieś inne zmiany to dajcie znać,
Mam prośbę zapisujcie się powoli na przyszły tydzień, bo w przyszłym tygodniu juz nie bedzie Marty.
I proszę oszczędnie godpodarować posłankami, w środę przywiozę wór tego co już wyprałąm i postaram się zabrać chociaż część następnego.

A ja już wczesniej zapisałam sie na piątek(11.09.09) rano :( a ty podajesz że tam jest Basia to ja nie wiem czy mam przychodzić :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]