Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wysłałam Ci PWmamucik pisze:Nie mam czasu niestety wczytywać się w szczegóły, przepraszam, ale jesli te dwa pozostałe nie maja gdzie spac ( piwnica ), a idą mrozy to jako wyjscie awartjne proponuję Kąty Wrocławskie, bo koty zamarzną.
Ja właśnie sciągnęłam kolejnego z ulicy, czyli znów wyszliśmy poza 20 Ogobków w domu, więc zaden cały cZAS ZE MNIE dt
majka2222 pisze:Jessi, nie ma nadal kotka z ul. Dawida?
natasza25 pisze:jessi74 pisze:
kotek w trakcie leczenia kataru, dostaje zastrzyki, narośl na nosie to nie krwiak, trzeba pobrać wycinki do badań
nie mamy dla Dzidka dt
nie może zostać u pani Zosi, gdyż ona nie jest w stanie wozić go na leczenie , autobusem, pani Zosia chodzi o kuli.....
W poniedziałek ma trafic do Beatki jeszcze Dzidek, u którego weci p. Zosi najpierw zdiagnozowali krwiak na nosie, potem chcieli to ciąć a teraz zdiagnozowali nowotwór bez zadnych badań. Tak więc Dzidek bedzie leczony u p. Marszalek.
jessi74 pisze:majka2222 pisze:Jessi, nie ma nadal kotka z ul. Dawida?
tego kotka nie maczy w poniedziałek mogłabyś przejąć do dt innego kotka, pięć kotów ma przyniesć pani do naszej zaprzyjaźnionej lecznicy, chciała zawieźć do schroniska , wet ją od tego odwiódł, nrazie nic więcej nie wiemy na temat kociaków
, wieku, płci....
zapraszam na spotkanie, poznasz kotka !natalia1001 pisze:Witam
Chciałam się dowiedzieć co z kocurkiem świerszczykiem, jestem z wrocławia i chętnie przygarnę na stałe tę bidę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 468 gości