Ośrodek KOTERIA. Jesteśmy na wystawie kotów na Bielanach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 20:45 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Obejrzałam już. Uważam, że jest super.
Znajomym puszczę link mailem :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro lut 15, 2012 12:02 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Gdzie mogę znaleźć info o przerwie technicznej? Tzn. do kiedy jest?

Bo mamy 2 kotki do złapania, jedna na bank już zaciążona :strach:
Talonów z 2011 już nie mamy, na 2012 jeszcze nie ma :evil:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro lut 15, 2012 12:14 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Ada, najlepiej dzwonić bezpośrednio do Koterii (535-870-225). Niestety, ja też mam coraz więcej zgłoszeń o ciężarówkach... Zima spłatała niezłego figla, kotki rujkowały w grudniu/styczniu :?
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 15, 2012 13:05 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Tak, zadzwonię. Nie mam wyjścia, póki nie urodziły, tylko Koteria.
Tylko wydawało mi się, że gdzieś widziałam komunikat.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw lut 16, 2012 18:17 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

A co Wy się nie chwalicie, że o Was reportaż w Trójce?! :ok:

http://www.polskieradio.pl/9/325/Artyku ... -w-Koterii
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lut 24, 2012 21:28 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Jutro i pojutrze Koteria będzie na wystawie kotów https://www.pzf.pl/pl/component/content ... d-z-kotami

Obrazek

Kto się wybiera, niech koniecznie i na stoisko Koterii zajrzy :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt lut 24, 2012 21:58 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

joshua_ada, chyba już po przerwie http://koteria.org.pl/02-02-2012/
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Sob kwi 07, 2012 14:41 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Obrazek

WESOŁYCH ŚWIĄT! :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Sob kwi 07, 2012 19:16 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Zapraszamy na FILM

Koteria życzy wszystkim kotolubnym RADOSNYCH ŚWIĄT!!

Obrazek

Rysunek wykonała, specjalnie na te Święta, pani Elżbieta Chojna: http://www.chojna.net/cv.htm.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pon kwi 09, 2012 10:22 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

Świetne są te rysunki :D

A ja mam wielkanocną niespodziankę ;)
W wyborach miss i mistera marca, które odbyły się tu: viewtopic.php?f=20&t=139820
moja biała księżniczka Hestia zajęła pierwsze miejsce, dzięki czemu mogłam wybrać beneficjenta zebranych pieniędzy i została nim... Koteria :mrgreen:

Poniżej cytat z podlinkowanego wątku
isabell36 pisze: (...)

177,50 już wysłałam do Koterii,

(...)

Tradycyjnie proszę obdarowanych o potwierdzenie przelewu na łamach forum i z tego względu proszę nie zamykać jeszcze wątku. (...)

Zatem proszę o potwierdzenie, jak przelew pojawi się na koncie :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon kwi 09, 2012 10:27 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

Jaka niespodzianka!
Tzn. wygrana białej księżniczki to żadna niespodzianka 8)

Kicorku, dziękuję w imieniu Koterii :1luvu:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon kwi 09, 2012 11:09 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

Hura!! :1luvu:

W tym roku darowizny i 1% są wyjątkowo ważne dla Koterii - miasto przyznało dwukrotnie mniejszą dotację niż rok temu.
Postanowiono w tym roku dotować owszem, według zasług, ale tylko do pewnego pułapu. Wróciła urawniłowka. :(
Dotacja starczy na 3 miesiące funkcjonowania Ośrodka. Tylko darowizny i 1% mogłyby uchronić Koterię przed zamknięciem. :cry:
ObrazekObrazek

VVu

Post » Wto kwi 10, 2012 11:21 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

VVu pisze:Hura!! :1luvu:

W tym roku darowizny i 1% są wyjątkowo ważne dla Koterii - miasto przyznało dwukrotnie mniejszą dotację niż rok temu.
Postanowiono w tym roku dotować owszem, według zasług, ale tylko do pewnego pułapu. Wróciła urawniłowka. :(
Dotacja starczy na 3 miesiące funkcjonowania Ośrodka. Tylko darowizny i 1% mogłyby uchronić Koterię przed zamknięciem. :cry:

VVu podrzucisz mi proszę linka do informacji o dotacjach? Może być tu albo na PW. Będę wdzięczna.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto kwi 10, 2012 12:20 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

joshua_ada pisze:VVu podrzucisz mi proszę linka do informacji o dotacjach? Może być tu albo na PW. Będę wdzięczna.

Bardzo proszę.

Tu jest artykuł: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 37978.html

A tu tabelka: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... IJlgmY9tdi

Podzielono wg "zasług", ale tylko do pułapu 100 tys. Aby nikt nie miał pretensji postanowiono nie dawać nikomu powyżej 100 tys. Wraca stare, czyli URAWNIŁOWKA. :(
ObrazekObrazek

VVu

Post » Wto kwi 10, 2012 15:15 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Alleluja!

Dzięki. :ok: Zaraz poczytam sobie mat. źródłowy. Na artykuł tylko zajrzałam i pierwsze co zobaczyłam to całkiem niezła suma na schronisko na Paluchu.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]