Cameo pisze:Pan od Roxy chce też zaadoptować Peni?![]()
Byłoby super
nie, Cameo, ale słyszałam, że transport dla Peni do Ciebie miałby być przez Warszawę, za pomocą annskr. Więc kocice pojechałyby obie, tego samego dnia. O ile się uda...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Pan od Roxy chce też zaadoptować Peni?![]()
Byłoby super
Cameo pisze:Jeśli Penelopa nie znajdzie domku do czwartku, to jestem zdecydowana dać jej DT
gosiaa pisze:Asiu ale tempo, już wszystko zmienione![]()
Georg-inia pisze:Cameo pisze:Pan od Roxy chce też zaadoptować Peni?![]()
Byłoby super
nie, Cameo, ale słyszałam, że transport dla Peni do Ciebie miałby być przez Warszawę, za pomocą annskr. Więc kocice pojechałyby obie, tego samego dnia. O ile się uda...
jolabuk5 pisze:Ale tempo!Wczoraj sobie policzyłam, że na pierwszej stronie w dziale "znalazły dom" jest 367 kotów! Dziewczyny, wiecie co o was myślę, ale powtórzę - jesteście
![]()
![]()
![]()
![]()
ruru pisze:jolabuk5 pisze:Ale tempo!Wczoraj sobie policzyłam, że na pierwszej stronie w dziale "znalazły dom" jest 367 kotów! Dziewczyny, wiecie co o was myślę, ale powtórzę - jesteście
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny wymiatają
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cameo pisze:Jutro dostanę odpowiedź od Miri (jedzie do Częstochowy) a dzisiaj postaram się do niej zadzwonić.
ruru pisze:jolabuk5 pisze:Ale tempo!Wczoraj sobie policzyłam, że na pierwszej stronie w dziale "znalazły dom" jest 367 kotów! Dziewczyny, wiecie co o was myślę, ale powtórzę - jesteście
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny wymiatają
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 45 gości