Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 21, 2008 16:06

mar_tika pisze:
aassiiaa pisze:Mialam telefon dzisiaj w sprawie Chochlika :twisted:
We mnie wszystko krzyczalo jak uslyszalam w sluchawce: dzownie po tego kota co chce Pani oddac.
Zastanawialam sie o ktorego kota chodzi :twisted:
Ja mam na wydaniu jakies koty :twisted:

Pan zadal madre pytanie: Czy kot madry jest? Rozumie co sie do niego mowi?

Zgadnijcie czy byla dalsza rozmowa :twisted:

EEE no co ty Aska moglas powiedzieć ze owszem ,owszem rozumie ,a dodatkowa aportuje ,śpiewa ,tańczy i haftuje :evil: niektorzy ludzie to....nie dokończę bo szkoda sie wkurzac
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 21, 2008 16:10

Macie racje dziewczyny niektorzy z tych ludzi dzwodniacych sa tacy debilni ze naprawde odnosze wrazenie ze te nasze koty sa duzo inteligentniejsze od nich :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 21, 2008 20:50

No dziewczyny już jestem :D wczasowanie zakończone :( niestety wszystko co dobre szybko się niestety kończy :( rozawiałam z Martą na temat naszego lokalu widzę, że sprawy się z lekka skomplikowały :( no ale musimy znaleźć jakieś wyjscie z tej sytuacji przecież nie ma sytuacji bez wyjścia :? musiimy się spotkać i pogadać rozważyć wszystkie sposoby w jaki sposób mozna to poukładać :) na formalnosi czasu trochę mamy, a kociaki nie mogą długo czekać :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sie 22, 2008 20:12

No witamy Panią prezes :twisted: :twisted: :twisted:

Czy zwarta i gotowa do boju??????????

Jak tak to się cieszę :P Jak niue to z powrotem na urlop proszę :wink:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
MIKUŚ

Post » Sob sie 23, 2008 2:15

MIKUŚ pisze:No witamy Panią prezes :twisted: :twisted: :twisted:

Owszem zwarta i gotowa do boju :wink: jutro jestem u Jadzi i załatwiamy sprawę kociarni bo kociaki w schronie czekają a czas niestety leci :twisted:

terenia1

Post » Sob sie 23, 2008 8:55

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:No witamy Panią prezes :twisted: :twisted: :twisted:

Owszem zwarta i gotowa do boju :wink: jutro jestem u Jadzi i załatwiamy sprawę kociarni bo kociaki w schronie czekają a czas niestety leci :twisted:

Jak widać na załączonym obrazku Pani Prezes jest w gotowości bojowej nawet w środku nocy 8O ........... :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sie 23, 2008 18:17

I tak być powinno :P
MIKUŚ

Post » Sob sie 23, 2008 22:50

Takie pytanie ogólne do wszystkich - ma może ktoś wzór albo przykład regulaminu dla stowarzyszenia zwykłego, musimy taki regulamin stworzyc, bo musimy założyc w trybie przyspieszonym tzw, stowarzyszenie zwykłe przy którym jest minimum formalności oraz krótki okres czasu jest nam to niezbędne do podpisania umowy o wynajem lokalu na naszą nową kociarnię - jeśli ktoś ma proszę o kontakt na PW swoją drogą poszukam w internecie może coś się znajdzie.

terenia1

Post » Nie sie 24, 2008 0:35

Poszperałam w internecie i już wszystko mam :lol: jutro siądę napiszę regulamin, w poniedziałek musimy się spotkać napsiać wszystko i we wtorek możemy składać w Urzędzie Miejskim potrzebne nam dokumenty na założenie stowarzyszenia - a potem możemy podpsywać umowę na wynajem naszego lokalu który juz właściwie mamy przyznany - trzymać kcuki oby wszystko potoczyło się w miarę sprawnie przy działalności naszych urzędów :roll:

terenia1

Post » Nie sie 24, 2008 10:15

Powodzenia przyjaciele :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sie 24, 2008 10:25

bede trzymac kciuki
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie sie 24, 2008 17:35

Jadzia napiszcie mi na PW wasz adres mailowy , to wyslę Wam to co stworzyłam jak będziecie jutro w Urzędzie Miejskim to pokażecie i ewentualnie poproscie o uwagi i poprawki.

terenia1

Post » Nie sie 24, 2008 20:13

Jadziu wysłałam maila i PW, jutro trzeba by podzwonić po wszystkich albo napisać PW o dane potrzebne do listy założycieli, na liście muszą być oryginalne podpisy więc na początek do tych, którzy jutro lub pojutrze będą mogli podpisy złozyć na liscie oraz na protokole z zebrania założycielskiego - zależy nam na czasie bardzo, potem najwyżej można jeszcze przyjmować inne osoby które chcą być w stowarzyszeniu.

terenia1

Post » Pon sie 25, 2008 9:12

No to wróciłam. Fajnie było ale sie skonczyło. Troche jestem zagubiona i jeszcze nie wszystko łapie ale mam nadzieje że szybko nadrobie zaległości.
Dziekuje moim kochanym "kociażom" w imieniu swoim i mojego TŻ ze uczestniczyli w ważnym dla nas dinu. Udało nam sie uzbierać troche karmy u weselnych gości jak zrobie remament to powiem co mamy.
Pozdrowionka dla wszystkich

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pon sie 25, 2008 19:06

felinae pisze:No to wróciłam. Fajnie było ale sie skonczyło. Troche jestem zagubiona i jeszcze nie wszystko łapie ale mam nadzieje że szybko nadrobie zaległości.
Dziekuje moim kochanym "kociażom" w imieniu swoim i mojego TŻ ze uczestniczyli w ważnym dla nas dinu. Udało nam sie uzbierać troche karmy u weselnych gości jak zrobie remament to powiem co mamy.
Pozdrowionka dla wszystkich

w sumie to nie ma za co dziękowac to byla dal nas przyjemność :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]