halbina pisze:spoko... też tak miewam... ale dziś wydałam kociaka... to jestem natchniona ufnoscią... przejdzie mi
pewnie szybciej niż myślisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:spoko... też tak miewam... ale dziś wydałam kociaka... to jestem natchniona ufnoscią... przejdzie mi
ODDAM KOTKE PERSKĄ 3 LETNIĄ W DOBRE RĘCE TRIKOLOR.
ZDJĘCIA WYŚLE MAILEM OSOBIE ZAINTERESOWANEJ W RAZIE PYTAŃ ODPOWIEM NA MAILA ,GG 2108455 LUB KOM 514 071 285
ODBIÓR TYLKO OSOBISTY
Lemoniada pisze:Dziewczyny, nie wiem, czy widziałyście. Kicia nie wygląda najlepiej...
http://www.allegro.pl/item419375157_odd ... szawa.htmlODDAM KOTKE PERSKĄ 3 LETNIĄ W DOBRE RĘCE TRIKOLOR.
ZDJĘCIA WYŚLE MAILEM OSOBIE ZAINTERESOWANEJ W RAZIE PYTAŃ ODPOWIEM NA MAILA ,GG 2108455 LUB KOM 514 071 285
ODBIÓR TYLKO OSOBISTY
Lemoniada pisze:Nie śledzę wątku Puchatków i nie wiem jaka jest sytuacja, ale zawsze gdy zaglądałam na wątek kota długowłosego błyskawicznie znajodwał się DT albo DS. Podesłanie linku nie miało na celu nikogo zdołować, ani załamać, jeśli tak się stało bardzo przepraszamA pomóc niestety nie mogę, moje serce bije dla tych zwykłych i najzwyklejszych.
sawanka1 pisze:TZ nie powiedział nieale potrzebny transport i osoba , która odbierze od kobity kudłatą.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, lucjan123 i 53 gości