http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2684523#2684523
jeśli znasz się na wynikach badań, zajrzyj do tego wątku. Dziewczyna prosi o pomoc,bo nie wie, czy może sterylizować kotkę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:theta pisze:No CoToMa, trochę lepiej, ale ja chce więcejTo znaczy, chciałabym, żebyś napisała, które koty nie są do adopcji
Np. Czupakandra.
Dostałaś mojego @??
Femko, czy mi się dobrze zdaje, że się wybierasz do Opola?
planuję pojechać, ale to jeszcze bliżej niesprecyzowana przyszłość.
Bardzo chciałabym poznać CoToMa i Panią Alę.I zobaczyć te ich szczęścia
I zabrać kilka ze sobą...![]()
![]()
![]()
![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:theta pisze:No CoToMa, trochę lepiej, ale ja chce więcejTo znaczy, chciałabym, żebyś napisała, które koty nie są do adopcji
Np. Czupakandra.
Dostałaś mojego @??
![]()
![]()
![]()
O widzę, że sprzeciwu nie ma. W takim razie zaczniemy kompletować kontenerki, żeby Ci w nich parę futer wcisnąć
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:theta pisze:No CoToMa, trochę lepiej, ale ja chce więcejTo znaczy, chciałabym, żebyś napisała, które koty nie są do adopcji
Np. Czupakandra.
Dostałaś mojego @??
![]()
![]()
![]()
O widzę, że sprzeciwu nie ma. W takim razie zaczniemy kompletować kontenerki, żeby Ci w nich parę futer wcisnąć
dopóki te pomysły nie wywietrzeją Ci z głowy, omijam Opole szerokim łukiem
MaryLux pisze:Femka, nie bądź zołza, przyjedź do Opola, inaczej te wredy podwójny hurt ze mną do Wrocławia wyślą
CoToMa pisze:MaryLux pisze:Femka, nie bądź zołza, przyjedź do Opola, inaczej te wredy podwójny hurt ze mną do Wrocławia wyślą
Przejrzałaś nas![]()
![]()
Femka pisze:czytam w tytule, że z Polinkiem lepiej
CoToMa pisze:Femka pisze:czytam w tytule, że z Polinkiem lepiej
Apetycik mu dopisuje, nie krwawi i zrobił wreszcie qupala.
Nadal jest neurologiczny, ale mamy nadzieję, że trochę te objawy się cofną.
Wciąż nie mogę się przyzwyczaić do faktu, że to kocurek. Przecież on ma urodę koteczki![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:czytam w tytule, że z Polinkiem lepiej
Apetycik mu dopisuje, nie krwawi i zrobił wreszcie qupala.
Nadal jest neurologiczny, ale mamy nadzieję, że trochę te objawy się cofną.
Wciąż nie mogę się przyzwyczaić do faktu, że to kocurek. Przecież on ma urodę koteczki :roll:
MaryLux pisze:To nie pierwsi weci, którzy płeć kocią pomylili. Znajoma Karmicielka (Chrzestna ponad setki domowych kić, m.in. Inki i Kizi mojego weta) opowiadała, że poszła do weta (z długoletnią praktyką) z kociem. Wet powiedział, że to dziewczynka, pani W. upierała się, że to chłopczyk - i to ona miała rację. Pewnie opolscy weci u tego wrocławskiego praktykowali:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 484 gości