1m2 na kota!Koty u zbieraczki.Zastraszona Fela prosi o dom !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2018 21:05 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

mimbla64 pisze:Umówiłam się z kotydwa12, że jak Kropeczka będzie u niej za miesiąc, to się umówimy na kolejne spotkanie.

No ja bym chciała, żeby za miesiąc to już była w swoim domu :mrgreen:

Piękne foty, do ogłoszeń nadal się nadają, to z klamką :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie wrz 09, 2018 21:27 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Przepiękna koteczka
przepiękne foty

mnie urzekło to-
https://lh3.googleusercontent.com/XdVAc ... 78-h321-no

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pon wrz 10, 2018 16:59 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

egwusia pisze:....

w poniedziałek :201423 (obiecuję)

SŁOWO SIĘ RZEKŁO, kobyłka u płota :mrgreen: :mrgreen:

Wysłałam :201462

a swoją drogą zdzierstwo - przesyłka 25zł

egwusia

Post » Pon wrz 10, 2018 18:05 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

egwusia pisze:
egwusia pisze:....

w poniedziałek :201423 (obiecuję)

SŁOWO SIĘ RZEKŁO, kobyłka u płota :mrgreen: :mrgreen:

Wysłałam :201462

a swoją drogą zdzierstwo - przesyłka 25zł

DZIĘKUJEMY i czekamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon wrz 10, 2018 18:26 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ja to sobie dobrze wymyśliłam

Najpierw obiecałam jasdor srebro k.

Potem ,na stronie obiecałam pojemnik

Potem NIE wysłałam.

Potem obiecałam jeszcze marketowy transporter
I "leki" które zanabylam wiosną dla moich futer i... leżą :mrgreen:

Potem wrzuciłam foty tego na stronie

W końcu wysłałam paczkę,

A po drodze dziękują mi wszyscy Tak ze trzysta razy.

Ja to umiem się lasować :ryk:

egwusia

Post » Pon wrz 10, 2018 18:44 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ano umiesz :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 10, 2018 20:18 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Marzenia11 pisze:Ale to chyba o to chodzi ze ona sika jak kocur czyli kryta kuwete musi mieć.

wysoki pojemnik :)
moja Szara sikala tak, ze sciekalo pomiedzy gora a dolem krytej kuwety i dopiero byl meksyk.
Pojemnik tego typu. A wysokosc dostosowana do wysokosci sikania kotełka. Filut tez ma taki pojemnik bo nawet wysoką kuwete przesikiwał...

Obrazek

Obrazek
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon wrz 10, 2018 21:51 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Dobry pomysł z tym pojemnikiem, a skąd się takie bierze ? Trzeba nam 4, bo skąd wiadomo, do której akurat pójdzie.
Dziś miałam trochę własnych spraw do załatwienia więc wzięłam tylko dodatkowe ręce do trzymania przy zastrzykach. Wszystko poszło zgodnie z planem i bez komplikacji. Żaba na dworze, jest bardzo ładna pogoda i ciepło więc niech sobie biega. Maciuś też czuje sie lepiej. Jutro na 17.00 jedziemy do weta .
Na fb zostałam zapytana o Maczucia a czy coś z tego wyjdzie to zobaczymy.

jasdor

Post » Pon wrz 10, 2018 22:07 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

jasdor pisze:Dobry pomysł z tym pojemnikiem, a skąd się takie bierze ? Trzeba nam 4, bo skąd wiadomo, do której akurat pójdzie.
...

Pojemniki ma Jysk na ten przykład. Chyba do środy w promocji.
Ale wejście trzeba wyciąć samemu

egwusia

Post » Pon wrz 10, 2018 22:47 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Albo Ikea. Mamy takie jako kuwetę podworkową i goscinną. Żaden kot nie przeleje. Nawet nie wycinałam otworu, wskakują górą.
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Wto wrz 11, 2018 5:25 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

A ja nawet takie duuuze mam, że kotu by się włazić nie chciało :lol: Obrazek ale nie oddam, bo to mój szpital przenośny. :lol:
To jak jest w promocji, to jest wszędzie, nawet koło pudła na proszek stało w pepco :)
https://m.leroymerlin.pl/garderoba-i-wn ... ,a822.html
Funkcjonuje też często pod nazwą samla takie pudlo, ale ja na to zawsze pudło mówiłam :) trochę ekonomiczniejsze i łatwiejsze w obsłudze chomicze lokum niż akwarium, ale na mój gust o wiele za małe :)
Standardowe pudło jest lżejsze od standardowych kuwet i zazwyczaj rozszerza się do góry - nie wiem czy z trocinami nie będą wysypywać..znaczy przewracać w całości ..

Aga.ta

Od: Pt lip 20, 2018 23:39

Post » Wto wrz 11, 2018 8:33 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Zaznaczę
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Wto wrz 11, 2018 9:05 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

magdalena99 pisze:Zaznaczę

Witaj :piwa:

Odnośnie Karolka.
Niestety waga nie idzie w parze ODwagą i kocurek jeszcze wycofany. Najlepsze miejsca to takie, gdzie można się spokojnie wcisnąć i ukryć. Dostał wczoraj od Madie obróżkę, może sytuacja się trochę poprawi (dziękuję :1luvu: )
Ale dzięki temu wiemy, że dom dla niego musi być bardzo cierpliwy, wyrozumiały i spokojny. Taki poukładany, gdzie życie toczy się raczej leniwie. Najlepiej bez schowków i zakamarków, i na pewno dobrze zabezpieczony. Lubi przemieszczać się górą, a przemieszcza się najchętniej wtedy, kiedy człowiek tego nie widzi. W stosunku do kotów nie wykazuje od początku żadnych agresywnych zachowań. Prędzej sam da się skrzywdzić niż zrobi krzywdę komukolwiek. Tak, jakby zupełnie nie zdawał sobie sprawy z siły, jaką posiada. Wyjęty z kącika, spod kanapy, spod wanny, z dziurki przykleja się do głaszczącej ręki i nie ma nic przeciwko, żeby go miziać. Jednak czasu do zaakceptowania nowego miejsca potrzebuje dużo.

Plany na dziś - na 17.oo wet z Żabką i Maciusiem

Opracowany niedawno przez mnie plan działa bez zastrzeżeń - Ponieważ pani szkoda co niektórych rzeczy wywalać to pomyślałam sobie, że mi się na pewno wszystko przyda. I tak wczoraj zostałam nową właścicielką okrągłego lustra i żyrandola :mrgreen: Nie powiem całkiem przyzwoite, ale ponieważ żadna z tych rzeczy nie jest mi do szczęścia potrzebna, po drodze do domu zostawiłam je w moim śmietniku, ukryte głęboko, żeby czasem pani przypadkiem przechodząc nie wypatrzyła. Dobry sposób na wyniesienie różnych szpargałów.

jasdor

Post » Wto wrz 11, 2018 9:12 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ja kupilam chyba w leroy merlin. Te z jyska sa delikatniejsze, jesli nie trzeba wycinac to moga byc. Niestety przy wycinaniu pekaja. Ja musialam wyciac wejscie, bo Bialas byla juz stara i nie dawala rady skakac.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia][następna]