Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:
Didi dzisiaj w znakomitym humorze .
The Szops pisze:Mirko dawałam ostatnio namiary na Ciebie w sprawie adopcji. Dzwonił ktoś, jakieś efekty?
CatAngel pisze:balbina38 pisze:
Didi dzisiaj w znakomitym humorze .
Bo ja do Didi mówię ze ma byc grzeczna, ma nie gryźć, i ma nie chorować, bo idzie zaniedlugo do domuMoze wzięła to do siebie
Te łapki ma fatalne. Szkoda ze dostaje kurczakamimo ze ma alergię na niego.
regularkate pisze:Jagode przywiozlam i jest u siebie na zdrowej. Wynik usg wlozylam do witrynki obok ksiazeczek, bo nie ma Jagodowej (mozliwe,ze w Lupusie zostala jeszcze?). Cos tam nie tak wyszlo na usg, ale jeszcze ma byc badanie krwi i moczu, zeby postawic diagnoze. Krew miala pobrana przed wyjazdem. Wynik bedzie jutro kolo poludnia.
Trzeba ja zabrac do Lupusa jutro tak, zeby byc po 12, najpozniej przed 13, zeby dac mocz do laboratorium, a rano tzeba pobrac ten mocz jak sie uda (pojemnik jest w pomieszczeniu gosp. na zdrowej w szafce wiszacej). Jutro tez podadza kolejna dawke leku.
Niestety nie moge jutro tego zalatwic, bo jestem w pracy :-\
The Szops pisze:A czy nie mówili co jest nie tak na tym USG? (pamiętasz co jest na opisie?)
ARO
Michcia (Karola) pisze:grafik 07.11.-13.11.
07.11. pon. rano Beata wiecz. Gosia
08.11. Wtorek rano Gosia wiecz Tajron
09.11. środa rano Gosia wiecz.Asia
10.11 czwartek rano Beata wiecz. Karola
11.11. piątek rano Angelika Gosia wiecz brak
12.11. sobota rano. brak wiecz brak
13.11 niedziela rano. Angelika Gosia wiecz.brak
balbina38 pisze:The Szops pisze:Mirko dawałam ostatnio namiary na Ciebie w sprawie adopcji. Dzwonił ktoś, jakieś efekty?
czy te kociaki sa gdzieś na stronie? które to kotki a które chłopaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 83 gości