A inni może pomyśleli, że kogoś - ludzi/koty - wywalają i pomoc potrzebna ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:E, no wiesz, weź przestań.. Pisałaś wcześniej o koszach i odkurzaczu więc tytuł mnie nie zdziwił - kojarzyłam prawidłowo![]()
A inni może pomyśleli, że kogoś - ludzi/koty - wywalają i pomoc potrzebna ?Bywa przecież tak
lidka02 pisze:morelowa pisze:E, no wiesz, weź przestań.. Pisałaś wcześniej o koszach i odkurzaczu więc tytuł mnie nie zdziwił - kojarzyłam prawidłowo![]()
A inni może pomyśleli, że kogoś - ludzi/koty - wywalają i pomoc potrzebna ?Bywa przecież tak
Raczej nie po moim nicku![]()
Ale ok
Beata pisze:lidka02 pisze:morelowa pisze:E, no wiesz, weź przestań.. Pisałaś wcześniej o koszach i odkurzaczu więc tytuł mnie nie zdziwił - kojarzyłam prawidłowo![]()
Raczej nie po moim nicku![]()
Ale ok
ja nie bylam na Kotach od kilku miesiecy przynajmniej, nie mowiac o tym konkretnym watku
i jak dzisiaj sie pojawilam pierwszy raz, niezbyt mnie zachwycil temat tego watku... o to chodzi? o odstraszenie potencjalnej pomocy z forum? (niezaleznie od kogo)
bo tak to brzmi
sorry, nie bawi mnie to
ja tez nie mam odkurzacza i zyje...
lidka02 pisze:morelowa pisze:I dobrze - zrobisz pa od razu
Tak tylko musze kombinować dojazd żeby nie znalazła innego
Napisałam esa czy zgodzi się na wizyte pa Ala by podjechała , a tak na wszelki wypadek ...
ASK@ pisze:Wim Lidko, ze zwierzak umila życie.Tylko dlaczego musi być do mocno wiekowych ludzi malec oddany? raz mnie pan powiedział, jak chciał 8-tygodniowego kocia dla matki 80-letniej,że nie chce mam przeżywać śmietci kolejnego kota. Mądre niby. Pytam więc dlaczego mój podopieczny misiał będzie przez to przechodzić i w takim razie jak się nim zajmą w tak ciężki czas . Bo może być dla niego trudne stracić wszystko. Usłyszałm,że to tylko kot i ...oddadzą do mnie lub wyrzucą na podwórko bo u nich miejsca nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Frania100, kasiek1510 i 105 gości