nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2014 21:45 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

:cry: Dyzio [*], taki śliczny, taki szczęśliwy. Widziałam Wasz filmik, kiedy Dyzio był w klatce, jak płakał - i głos tej dziewczyny "kotuniu kochany" (czy podobnie) rozczulił mnie maksymalnie :((( Dyziunio był w domku 7 miesięcy (jak dobrze przeczytałam) a wyglądał jakby był tam od zawsze. Dostał prezenty i leżał potem wygodnie zrelaksowany po uciechach - to niesamowite, że udało się go uszczęśliwić na te ostatnie miesiące. Cudowny, uroczy Kotek i Wy jesteście wspaniałe.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lip 09, 2014 13:15 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Baku, współczuję z powodu Bombki [*] :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kolendra_

Od: Wto cze 11, 2013 13:44

Post » Pt lip 11, 2014 10:46 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Witaj Agnieszko, Witajcie

Bardzo dawno tu nie zaglądałam ale to nie znaczy, ze nie myśle albo zapomniałam. Pamiętam i często o Was myślę o Tobie Agnieszko, o Dyziu Bombce Fiffi o tym jaką wielką szansę doałaś Dyziowi i jak był u Ciebie szczęśliwy. Bardzo Ci dziękuję :1luvu: .
Agnieszko bardzo współczuję,że straciłaś Bombkę [*] to taka sliczna koteczka . Kurcze czasami zupełnie nie mamy wspywu na los, który na nas czeka :(
U mnie Agnieszko dość spokojnie- Ty dałaś dom na zawsze naszemu kochanemu Dyziowi a ja wzięłam nie tylko jedną kotkę ale dwie Milunię (biało-bura koteczka w maju skończyła roczek) i Lilusia (pingwinka- przesłodka, która skończy rok we wrześniu). Obydwie dziewczynki były skazane na zimno i niewiadomo jaki dalszy los więc zabrałam do domku. Lila miała być na tymczas ale ja niestety nie nadaję się na tymczas- kocham te zwierzaki i nie wyobrazam sobie, żeby ich nie było. Mam w domu więc 4 koty, psa i swinkę :D :1luvu: .

Od dwóch dni , od kiedy znalazłam koło Krzysia szkoły mamę kotkę i dwa małe kociaki staram się znależć dom dla nich. Pomogła mi znajoma,( dzieki której mam właśnie dwie dziewczynki) w znalezieniu osoby do odłowienia, która pomoże w sterylizacji kotki mamy i leczeniu maluszka (bo od wczoraj jest tylko jeden- nie wiem co się stało z drugim :( ). Potrzebny dom bo nie chcę żeby wracały w tamto miejsce.

https://www.facebook.com/#!/events/1448 ... l_activity to jest link na fb do wydarzenia kociaków jesli możecie pomóc w szukaniu domku dla mamy kotki i maluszka- dziękuję

Pozdrawiamy Was Wszystkich bardzo serdecznie i mocno ściskam Ciebie Agnieszko i jeszcze raz bardzo dziękuję za dom i serce dla naszego kochanego Dyziunia
Obrazek- Lilunia i świnka Pusia Obrazek- Milunia Obrazek- Kacperek,Czarna Tosia i bury Maniuś Obrazek- Lilunia i Milusia.
To całe moje towarzystwo :1luvu: :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lip 16, 2014 16:32 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Agnieszko tak bardzo mi smutno że nie ma już Bombki :cry:
ale na pewno była z Tobą i Dyziem i Fifi szczęśliwa

dziękujemy za piękne zdjęcia i za wszystko :1luvu:

Kasiu - ale masz piękną gromadkę :201461

= = =

dzisiaj dostałam bardzo smutną wiadomość, że wczoraj 15.07.2014 zmarła Magija - nasza Madzia z Kotyliona :cry: :cry: :cry:

cytuję:

Magija 15.07.2014 13:20 [']

Wczoraj odeszła od nas osoba niezwykła - Magda „Magija” – założycielka Kotyliona i jego wieloletni koordynator,
autorka strony Kotyliona i wielu tekstów tu zamieszczanych,
dziewczyna, dla której pomaganie było prawdziwą pasją – a miłość i przyjaźń – najwyższym dobrem.
Silna, otwarta, wrażliwa, życzliwa innym, z głową pełną marzeń, których nie bała się realizować.
Zarażała optymizmem, energią i pogodą ducha, łagodziła konflikty.
I nigdy się nie poddawała.
Uratowała wiele kocich istnień, obdarzyła przyjaźnią wielu z nas – sama przegrała walkę z nowotworem.
Tak wiele miała planów, tak wiele pomysłów, tyle wizji – choć część z nich będziemy się starali spełnić.
Dla Magdy.
I dla nas samych.

Magija, na zawsze w naszych sercach
[*]

http://kotylion.pl/magija-15-07-2014-1320/

Pożegnanie Madzi odbędzie się 18 lipca (piątek) o godz. 13:00 na Cmentarzu Zarzew w Łodzi przy ul. Przybyszewskiego 325.

:cry:

tutaj link do wątku Madzi:
viewtopic.php?f=46&t=161842&start=285

Madziu dziękujemy Ci za wszystko - za wielką pomoc dla Dyzia Torcika
tęsknimy za Tobą :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro lip 16, 2014 17:10 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Bardzo przykra wiadomość :cry: Magija [*]
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 9:18 Re: nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Bardzo przykro, młoda i mimio choroby optymistycznie nastawiona do życia dziewczyna. Tak wiele zrobiła i tak wiele jeszcze chciała zrobić. Przykre jest to, że odchodzą ludzie- tak bardzo potrzebni i kochani. Myślę, że skoro musiała odejść od nas ma "tam" bardzo ważne zadanie do spełnienia. [*]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

[poprzednia]