KOCIA CHATKA część 23.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 23:34 Re: KOCIA CHATKA część 23.

mir.ka pisze:
Mara S pisze:Przydałoby się parę rzeczy (nowe wiaderko mopowe na zdrową, zapasowe mopy, ręczniki papierowe) ale jakoś musimy dać radę póki ich nie ma :P . będe jutro na zakupach to kupię ręczniki

Jutro rano na dyżurze będą Asia i Bogusia. Kupiłam wiaderko mopowe w kolorze chamski fiolet i nowy mop oraz paczkę ręczników,ręczniki zawsze są potrzebne . Dziewczyny przywiozą to na kociarnię. Ponadto przywiozą ok 1 kg karmy FIBRE dla Ziutka , podobno ma jeść tę karmą mieszaną z intestinalem. Karma jest w szczelnym pudełku plastikowym , na wierzchu nakleiłam wyciętą z opakowania nazwę .
Czy na którejkolwiek kociarni przydałaby się obrotowa szafka biała KAJAK z IKEA ? wkrótce będę miała na zbyciu , oferuję też przywiezienie.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lis 23, 2012 23:52 Re: KOCIA CHATKA część 23.

NAJPÓŹNIEJ W PONIEDZIAŁEK POJEDZIEMY DRUKOWAĆ PLAKATY JEŚLI SA CHĘTNI PROSZĘ O INFORMACJE JEŻELI KTOŚ CHCE TO ILE I JAKIE
KOSZT PLAKATU W FORMACIE NP:A3 TO 4ZŁ MYŚLĘ ŻE TAKI PLAKAT Z JEDNYM KOTEM JEST BARDZIEJ WIDOCZNY NA TLE MAŁYCH OGŁOSZEŃ WIESZANYCH NA TABLICACH NP: W KLINIKACH WETERYNARYJNYCH.
MY W PRZYSZŁYM TYGODNIU POJEŹDZIMY I POROZWIESZAMY PLAKATY W DALSZE ZAKĄTKI TAM GDZIE RACZEJ NIE MAMY "ZASIĘGU" DODATKOWO PODRZUCIMY ULOTKI TU SĄ "WZORY" PLAKATÓW
http://imageshack.us/g/1/9884444/
Marcin

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 24, 2012 8:57 Re: KOCIA CHATKA część 23.

terenia1 pisze:
JUTRO PRZYWIOZĘ DO KOCIARNI 8 PUSZEK DO ZBIÓRKI PUBLICZNEJ - czyli z tymi co już są w kociarni będzie 10 puszek.
Więcej o puszkach na wewnętrznym.

Przecież ja miałam się tym zająć, pisałam o tym kilka razy, robiłam listę, dzwoniłam do Basi, sprawdzałam czy puszki już są, nawet wczoraj pisałam, że podjadę do Leklerka po puszki a Basia miała dzwonić do dziewczyn, które będę tam rano, żeby mi dały 8 puszek. Poza tym z CA umówiłam się, że odbiorą 4 puszki bezpośrednio ode mnie a nie z Chatki.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob lis 24, 2012 9:08 Forum

Iwonka jak wam chodzi o to zeby puszki nie przeszly przez Chatke, to dzwon do Teresy i od niej odbierzesz zamim zawiezie do Chatki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lis 24, 2012 11:47 Re: KOCIA CHATKA część 23.

CatAngel pisze:NAJPÓŹNIEJ W PONIEDZIAŁEK POJEDZIEMY DRUKOWAĆ PLAKATY JEŚLI SA CHĘTNI PROSZĘ O INFORMACJE JEŻELI KTOŚ CHCE TO ILE I JAKIE
KOSZT PLAKATU W FORMACIE NP:A3 TO 4ZŁ MYŚLĘ ŻE TAKI PLAKAT Z JEDNYM KOTEM JEST BARDZIEJ WIDOCZNY NA TLE MAŁYCH OGŁOSZEŃ WIESZANYCH NA TABLICACH NP: W KLINIKACH WETERYNARYJNYCH.
MY W PRZYSZŁYM TYGODNIU POJEŹDZIMY I POROZWIESZAMY PLAKATY W DALSZE ZAKĄTKI TAM GDZIE RACZEJ NIE MAMY "ZASIĘGU" DODATKOWO PODRZUCIMY ULOTKI TU SĄ "WZORY" PLAKATÓW
Marcin

Ja bym była zainteresowana jednym plakatem, tym o Gapciu i Wesołku (zielone tło), byłaby możliwość wysłania go pocztą?

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Sob lis 24, 2012 12:33 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Ja poproszę:
Dexter (ten bez wysuniętego języczka)- 1 szt.
Łezek - 1 szt. - jak "waruje" jak piesek i 1 szt. jak jest rozmarzony.
Poza tym Pysiol z napisem, że pragnie kochającego domu.
W sumie 4 sztuki, plakaty A3 czyli koszt 16 złotych.
Podajcie na pw nr konta, to od razu przeleję kasę.

Iwona11

Post » Sob lis 24, 2012 13:05 Re: KOCIA CHATKA część 23.

edisza pisze:
CatAngel pisze:NAJPÓŹNIEJ W PONIEDZIAŁEK POJEDZIEMY DRUKOWAĆ PLAKATY JEŚLI SA CHĘTNI PROSZĘ O INFORMACJE JEŻELI KTOŚ CHCE TO ILE I JAKIE
Marcin

Ja bym była zainteresowana jednym plakatem, tym o Gapciu i Wesołku (zielone tło), byłaby możliwość wysłania go pocztą?

raczej tak dowiem się o koszt i dam ci znać .Marcin

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 24, 2012 13:23 Re: KOCIA CHATKA część 23.

CatAngel pisze:
edisza pisze:
Marcin

raczej tak dowiem się o koszt i dam ci znać .Marcin

Ok, dzięki :) a jak nie, no to odbiorę z Chatki :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Sob lis 24, 2012 15:13 Re: KOCIA CHATKA część 23.

ulotki aby przekazac nam 1% -moge sie tym zajac ale czy ma ktos jakies "dojscia" zeby to taniej wydrukowac ? bo chyba troce tego jest potrzebne
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob lis 24, 2012 15:40 Re: KOCIA CHATKA część 23.

jak byłam w południe w Chatce, to jeden kociak biały z czarnym (Gapcio?), nie wiem dokładnie który, zrobił bardzo nieładną q..., ja tego nie widziałam tylko czułam, mąż mi powiedział, że to był biały
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lis 24, 2012 17:30 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Iwona11 pisze:
terenia1 pisze:
JUTRO PRZYWIOZĘ DO KOCIARNI 8 PUSZEK DO ZBIÓRKI PUBLICZNEJ - czyli z tymi co już są w kociarni będzie 10 puszek.
Więcej o puszkach na wewnętrznym.

Przecież ja miałam się tym zająć, pisałam o tym kilka razy, robiłam listę, dzwoniłam do Basi, sprawdzałam czy puszki już są, nawet wczoraj pisałam, że podjadę do Leklerka po puszki a Basia miała dzwonić do dziewczyn, które będę tam rano, żeby mi dały 8 puszek. Poza tym z CA umówiłam się, że odbiorą 4 puszki bezpośrednio ode mnie a nie z Chatki.

Byłąm wczoraj o 20 w sklepie żeby odebrać jedzenie dla zwierzaków zbierane prez dziewczyny, dały mi reklamówkę z puszkami więc zabrałam.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 24, 2012 17:45 Re: KOCIA CHATKA część 23.

OK, Teresa, w porządku. Po prostu rano już prawie wychodziłam do tego Leklerka, a tu czytam na forum, że Ty przywieziesz puszki 8O Nic się nie stało, po prostu nie wiedziałam, że będziesz wcześniej, czyli puszki są w KCH?

Iwona11

Post » Sob lis 24, 2012 17:59 Re: KOCIA CHATKA część 23.

BRAKUJE DYŻURÓW - MOŻE SIĘ KTOŚ ZLITUJE?

terenia1 pisze:Dzięki :D
Grafik dyżurów na tydzień od 19.11.2012 do 25.11.2012 r.
19.11. pon. rano Marta wiecz. Beatka
20.11. wtorek rano Marta wiecz. Mara
21.11. środa rano Wiesiu wiecz. Teresa
22.11. czwartek rano Cookie+Alienor wiecz. Mara
23.11. piątek rano Beatka wiecz. Teresa
24.11. sobota rano Gosia, Bogusia wiecz. brak
25.11 niedziela rano brak wiecz. brak

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lis 24, 2012 19:21 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dzwonił domek Toli - kotka dostała kataru i ma początki zapalenia oskrzeli ale jest pod opieką weta i ma antybiotyk i powinno być ok. Z kocurem rezydentem po pewnym czasie prychań się dogadała. Koleżanka tej babki, która chiała Marcinka - nadal go che - ale niestety on nadal się leczy :? . Powiedziała, że mam go nie wydawać nikomu i jak tylko wyzdrowieje to ona go bierze. U niej też jest juz 1 kot.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lis 24, 2012 20:38 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Marcinek i tak już lepiej wygląda, on w takim skupisku kotów zawsze coś złapie, teraz dalej na antybiotyku, grzyb się leczy, ja myślę,że najlepiej to on dojdzie do siebie w nowym kochającym domku, można myśleć o jego adpocji jak grzyba nie będzie:) to moje subiektywne zdanie
a Gapcio, też zauważyłam jak byłam w KCH bardzo nieładną kupke, straszna biegunka, trzeba też o nim pomyśleć, oczy ma brzydkie też do tego wszystkiego.
Info na temat Pani Krówki.....lepiej się ma, w poniedziałek wychodzi ze szpitala:) dziś ją widziałam, duuużo lepiej:)
trzeba pozniej w chatce ją podtuczyć,ale jak narazie sama pięknie je i nawet dziś przytulała się do mojej ręki:)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

[poprzednia][następna]