Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 01, 2012 0:22 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ilonajot pisze:
ruda32 pisze:co to za pestki ?

pestki moreli :) a wlasciwie ich gorzkie jądra, bogate w wit B17, o ktorej malo kto wie.

polacam ciekawy artykul ...
http://www.zyciekalisza.pl/?str=61,89&id=24041

ale juz, juz koncze z zasmiecaniem watku ;) sorrki

Podobne, a nawet lepsze wlasciwosci maja gorzkie migdaly, podeslalabym Basi ale zapas z zeszlego roku zuzyty a nowe dopiero w kwiatkach.

Tu jeszcze troche o witB17

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob wrz 01, 2012 0:27 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

horacy 7 pisze:Chciałam serdecznie podziękować kociejmyszy mam nadzieję ,ze nie pomyliłam nicku za kartkę doszła dziękuję serdecznie przepraszam ,że tak późno bo nie mogłam rozszyfrować podpisu,było mi strasznie przyjemnie. :1luvu:

Alez prosze :) Troche sie martwilam, ze komus po drodze sie spodobala. Nie podpisywalam sie z miaouwym podpisem, bo to miala byc maluska niespodzianka. Meksykanka lapieta w tym maczala :)

Jeszcze raz, sily i zdrowia jak andyjskie szczyty !

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob wrz 01, 2012 5:19 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Mam nadzieję, że choć trochę pospałaś, Basiu (ja - jak zwykle - o jednym).
Spokojnej soboty
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 01, 2012 5:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Spokojnego dzionka :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 01, 2012 7:29 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Kochani

Szybciutko prześlę zdjęcia, które otrzymałam od ACHA13. To zdjęcia rudej koteczki z lecznicy (uratowanej z lasu oraz przed schroniskiem). Koteczka pilnie szuka DT/DS

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

Ano właśnie!
Koteczka chyba nie ma imienia.
Trzeba to szybko naprawić.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob wrz 01, 2012 9:27 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Koteczka jest piękna i jak widac proludzka.
Nie wiem czy ACHA13 przekazała -ogonek- dane do ogłoszeń (telefon, mail).

Kobitki dajcie znać. Ja pracowicie wpisuję ogłoszenia (kolejny raz) dla Bąbla i Kleksika... oraz dla Nastki....
Czeka mnie chyba kolejne wrzucanie ogłoszeń na Rubina... ale dorzucę koteńce ogłoszonka na brakujących portalach. -ogonej już dzielnei napisała tekst.
Ech. Wczoraj zasnęłam nad ogłoszeniami dlatego już się nie odezwałam.
Przepraszam szanowne forum.
Przepraszam też, że bazarki traktuję po macoszemu
Wróciłam późno po spotkaniu z moim meksykańskim profesorem.

Basia czuje się dziś gorzej. Nie spała w nocy. Martwi się czy nie jest to efekt odstawienia sterydów. Guz urósł i przesunął się do przodu i niestety boli.

Dzień pochmurny, ponury i mokry.
Ech
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob wrz 01, 2012 10:16 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Noc była koszmarem nie przysnęłam nawet na chwilę,guz zrobił się dużo większy niestety.Nie będę opisywać innych objawów bo nie służy to nikomu . :cry: Trzymajcie kciuki za mnie bo uleciała ze mnie cała energia przez ten koszmarny ból.Jakbym wiedziała ,że wczorajszy lepszy stan trzeba szybko wykorzystać i załatwić wszystko co zaległe.To była trudna emocjonalnie noc,pożegnałam pewne sprawy by już do nich nie wracać i odciąć się od złej energii.Zaczynam zastanawiać się co dalej i zacznę powoli to realizować bo nie wiem ile mam czasu,może dużo, może bardzo mało.Dopadła mnie dzisiaj depresja po odstawieniu dexametazonu lub inne dziadostwo.Koty też czuły moje złe samopoczucie i zachowywały się grzecznie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 01, 2012 10:17 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

sebow pisze:Basiu, mało piszę, ale jestem. I dla mnie jesteś naprawdę wyjątkową osobą :1luvu:
dużo dobrych myśli :ok:

Sebastianie dziękuję Ci za wszystko serdecznie. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 01, 2012 10:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

horacy 7 pisze:Noc była koszmarem nie przysnęłam nawet na chwilę,guz zrobił się dużo większy niestety.Nie będę opisywać innych objawów bo nie służy to nikomu . :cry: Trzymajcie kciuki za mnie bo uleciała ze mnie cała energia przez ten koszmarny ból.Jakbym wiedziała ,że wczorajszy lepszy stan trzeba szybko wykorzystać i załatwić wszystko co zaległe.To była trudna emocjonalnie noc,pożegnałam pewne sprawy by już do nich nie wracać i odciąć się od złej energii.Zaczynam zastanawiać się co dalej i zacznę powoli to realizować bo nie wiem ile mam czasu,może dużo, może bardzo mało.Dopadła mnie dzisiaj depresja po odstawieniu dexametazonu lub inne dziadostwo.Koty też czuły moje złe samopoczucie i zachowywały się grzecznie.

Przytulam, kochana...

Cos mi mowi, ze czasu to masz sporo. Jak inni.
To tylko trudny czas.

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob wrz 01, 2012 11:08 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Podpisuje się pod słowami wyżej :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob wrz 01, 2012 11:26 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

przytulam Cię...Basieńko i pozdrawiam cieplutko :D razem z nimi :lol:

Obrazek
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob wrz 01, 2012 11:46 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, pamiętaj, że będzie dobrze!!!! Musi być dobrze, pamiętaj, że masz mnóstwo ludzi wokół siebie i nie możesz ich zawieść!!!!!!! :1luvu:
Przesyłamy Ci całuski. Cała nasza trójka :kotek: :kotek:

Obrazek

Obrazek

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob wrz 01, 2012 13:12 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

horacy 7 pisze:Noc była koszmarem nie przysnęłam nawet na chwilę,guz zrobił się dużo większy niestety.Nie będę opisywać innych objawów bo nie służy to nikomu . :cry: Trzymajcie kciuki za mnie bo uleciała ze mnie cała energia przez ten koszmarny ból.Jakbym wiedziała ,że wczorajszy lepszy stan trzeba szybko wykorzystać i załatwić wszystko co zaległe.To była trudna emocjonalnie noc,pożegnałam pewne sprawy by już do nich nie wracać i odciąć się od złej energii.Zaczynam zastanawiać się co dalej i zacznę powoli to realizować bo nie wiem ile mam czasu,może dużo, może bardzo mało.Dopadła mnie dzisiaj depresja po odstawieniu dexametazonu lub inne dziadostwo.Koty też czuły moje złe samopoczucie i zachowywały się grzecznie.

Basiu, rzeczywiście dobrze zauważyłaś, że gorzej się czujesz w dniach w których nie bierzesz sterydu. Szczególnie odczuwasz to na początku kuracji. Później już jest trochę lepiej, bo organizm przyzwyczaja się do pewnego cyklu podawania sterydu.
Kiedy dostajesz następny steryd?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob wrz 01, 2012 16:42 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ACHA13
-ogonek-

Jak tam sprawa ogłoszeń dla rudej koteczki?
Asiu czy przekazałaś -ogonek- dane do ogłoszeń?

Sprawa pilna...
Ja dziś cały dzień mam ogłoszeniowy :oops:
Dajcie znać, bo nie mogę się z wami skontaktować.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob wrz 01, 2012 21:13 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Meksykanko,pw z danymi do ogłoszeń właśnie poszło do _ogonek_.Ja tez miałam dzisiaj zakręcony dzień i dopiero teraz mogłam na chwilę przysiąść przed kompem.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

[poprzednia][następna]