Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:jessi74 pisze::arrow: mam dwumiesiecznego kociaka po wypadku , kręci się w kółko zamiast chodzić do przodubyłam z nim w Legwanie i jeszcze w jednej lecznicy, mieliście kiedyś taki przypadek? gdzie z nim pojechać? kogo sugerujecie? sprawa pilna a to weekend
![]()
Komandorska?
jessi74 pisze::arrow: mam dwumiesiecznego kociaka po wypadku , kręci się w kółko zamiast chodzić do przodubyłam z nim w Legwanie i jeszcze w jednej lecznicy, mieliście kiedyś taki przypadek? gdzie z nim pojechać? kogo sugerujecie? sprawa pilna a to weekend
na Jana Pawła/Dobrej w wieżowcu w piwnicy mieszka, czyt. przymiera głodem kocurek/koteczka ?
w strasznym stanie, z krzywicą, chorymi zębami, podtruwany przez mieszkańców trutką, kocię dzikawe , ale najważniejsze ma dom który go chce, tylko mamy problem ze złapaniem, jest klatka łapka, kot głodny, ale coś nie ma szczęścia
czy ktoś jutro lub jeszcze dzisiaj mógłby pomóc
sprawa pilna, bo potem mógłby pojechać do domu dopiero za dwa tygodnie, a nie wiadomo, czy przeżyje do tego czasu
potrzebujemy bazarków bo mamy dużo chorych kotów, Dagmara zadeklarowała pomoc bazarkową, ja mam fanty, ale potrzeba by je było przewieźć jutro z Maślic na ul. Ślężną, do rodziców Dagi, czy ktoś miałby możliowść?
jessi74 pisze:
koteczka jest skrajnie wychudzona, czeka ją długie leczenie, jest niewidoma, ma problemy neurologiczne i pewnie jeszcze nie wszystko zdiagnozowane, może ktoś chciałby zostać opiekunem wirtualnym koteczki? dopóki nie uzbieramy finansów na badania nie możemy jej w pełni zdiagnozować ani leczyć, trafiła do nas niespodziewanie, nie planowalismy jej przyjąćale nie potrafiłam też odmówić , maluszki też są niedożywione
na raziedokarmiamy maluszki i kocicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości