[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2012 6:16 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

OKI pisze:Kleszcze wredne są ale bez przesady, nie skalpują :roll: Biedak...

Płetwy zmierzę. Butów do pływania nie mam.

Pan coś mówił, ze może ma uczulenie na kleszcze ( na pchły to można mieć.......ale na kleszcze?) i że się drapał

To nie jest rozdrapane, to jest zdarte. Nie wygryzione. Po prostu zdarte......do mięcha zywego. Duże jak cholera. Zagić się zagoi, ale blizna będzie, bo się mu raczej przeszczepu nie zrobi.
Na brzegach skora brzydka taka jakby podgniła. Zakażenia nie widać.

Nic z tym nie robię bo nie mam pomysłu co bym mogła zrobić.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw cze 21, 2012 6:17 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Wet to musi zobaczyć. Może się zaplątał w jakieś wnyki, albo inne draństwo?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 21, 2012 6:20 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

OKI pisze:Wet to musi zobaczyć. Może się zaplątał w jakieś wnyki, albo inne draństwo?

Coś takiego by mogło być...........Tak do weta z nim KONIECZNIE.
Nic będę myśleć.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw cze 21, 2012 6:21 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Ech no, rana to się zagoi. Byle mu nic więcej nie dolegało...
Biedak :(

OKI

Post » Czw cze 21, 2012 8:03 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

York ciotki się powiesił na kłakach na płocie sąsiada i wyrwał je sobie tak samo, do żywego mięsa- zobaczył psa i MUSIAŁ pobiec go oszczekać.Więc się tak długo szarpał ,aż wyrwał.
Pod kłakami nie widać blizny,ale jest.
Moja Fio ma na boczku bliznę wielkości 6x6 cm, nie zarastającą kłakami.Ale przy jej futrze nie widać.
Kot musi dostać anybiotyki żeby nie było zakażenia (BELIOWEN?!?)

Salvatore "nie stój, nie czekaj-POMÓŻ"
Zamiast wypisywać jakieś takie rzeczy n/t naszej głupoty("przepis" na zdjęcia komórką...jak mój 16-letni syn...) zastanów się czy nie możesz jakoś pomóc.
Jesteś tu po to,żeby się ponabijać?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 21, 2012 9:32 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

kotkins pisze:

Salvatore "nie stój, nie czekaj-POMÓŻ"
Zamiast wypisywać jakieś takie rzeczy n/t naszej głupoty("przepis" na zdjęcia komórką...jak mój 16-letni syn...) zastanów się czy nie możesz jakoś pomóc.
Jesteś tu po to,żeby się ponabijać?

aaaaaaaaa... no ale, aaa. ale:

ja wożę koty, robię im dziwne rzeczy na żądanie jak Oki ma sztywny palec.Albo ktoś ma za mało rąk do trzymania najspokojniejszego kotecka na świecie.....
albo poświęcając mój alergiczny nos rozwożę z bolidupca długowłose dzikuny po jaj oberżnięciu.... i takie tam. inne. różne... w miarę potrzeb. głównie bez trzymania kota. No chyba , że jak ostatnio u Alix pozwalam na penetracje przez Rysia ucha wewnętrznego mojego własnego. ( miał 8 centymetrowy język..mrrrauuuu...)

[size=50][b]zgłosić, umówić. Oki ma telefon.
robię od 11.00 . w weekendy. wieczorami w tygodniu....[/b]
[/size]
I Wcale się nie nabijam tylko z podziwem czytam . zazdrszczam i pacze. A że czasem uśmiechnę się delikatnie pod nosem i opatrzę ten uśmiech zwiewnym komentarzem ? "nobodys perfect" jak mawiali starożytni Słowianie.
A Że czasem/?... No bo tutaj jest fajnie, sympatycznie, jest bernardyn i miłe ciotki. Nikt nikomu wideł w oko. I nie plują do kawy jak człowiek odejdzie od kompa i w ogóle takie tam. fajne takie.
i sławie persy gdzie się da. (Wczoraj odbierałem klimatyzator nabyty na z allegro i na klimie pers sobie siedział . po chwili facetowi opowiadałem o Alkaidzie. już miał brać ale wyszła jeszcze persica do persa i d... . facet zapersiony już.... a miał osiatkowane okno. Za to moja córka się wybawiła z persem. . bo to był pers baranek.)
jak widzisz staram sie : Szukając domu gdzieby takiego persa do DT wstawić. Opowiadam o Alkaidzie mimo mojej ogromnej nieśmiałości....To taka mrówcza praca której na forach nikt nie wspomni....
ale bez takich mróweczek- jak ja toby to fszystko ... no same wiecie....

ale ja nic nie mówię tylko dalej w tą moją niewdzięczną rolę. . zakasowywuję rękawy i bierę się do roboty... ........
Dalej wożę . Dalej sławię..... robie, robię.... i gadam, gadam, gadam...

i jakiej głupoty? ( musisz mieć fajnego syna...) :ryk:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw cze 21, 2012 9:35 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

imie "Skunks" mi sie podoba. jest takie trochę romantyczne nawet... :D

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw cze 21, 2012 17:26 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

No wiec tak: Kaśka z Kociego Swiata uwiozła kota do lecznicy ( w sensie zawiozła i uprowadziła sie równa uwiozła, tak?).

Na widok szyi ją jednak zatkało ( mamy te wejścia......). Moje dziecko się odwracało, ale cyknęło coś tam. Co ciekawe - w dwie osoby doszukałysmy się 1 jajka wielkiego - zatem moze być wnętr.........a co se będzie żałował.

Kaśka jest doświadczona i orzekła, że nikt go nie skórował.........po prostu pękł mu wielki wrzód ( np. po ugryzieniu psim, zadrapaniu kocim, albo cholera wie czym ).......Ale rozmiar rany straszny. Powiedziała, ze mogę się cieszyc, bo poprzedni kot z takim czymś ( a moze pies? ) w każdym razie niejaka Perełka spędziła w lecznicy dobrych pare tygodni, bo to się dziadostwo goić za cholerę nie chciało. i nawet ona nie dała rady - jakies sączki,brzdaczki, odbudowywanie skóry i takie tam radosne hop siupy. Jakiegoś kleszcza mu siła rozpędu wyciagnęła..........

Sierść za krótka i zrudziała jednak........skołtuniona, ale gdzież jej tam do AlKaidowego kołtuna.

I dziś myslałam, ze jednak w łeb zarwie - bo weszła do noclegowni persa i mówi do mnie z usmiechem pełnym satysfakcji "ŚMIERDZI"

Kot siedział ukryty całą noc. Niemal nic nie zjadł. No trudno..........wymaga psychiatryka przez czas jakiś, aczkolwiek porównujc Teosiem - to ten całkiem normalny. Te biało - czarne to jakieś takie nadwrażliwe cholera czy cuś.......

TZ obiecał sesję AlKaidy. Obiecał, ze będzie wyglądać możliwie ładnie:-) Ona już nie jest łysa......wyglada aktualnie jak hmm noo taki solidnie owłosiony devon:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 21, 2012 17:29 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

hihihi Kaska pyta - jak go nazwałaś..........A ja że noo Skunks

Jej mina była taka - że szybciutko dodałam, ale mozesz zmienic........
na co ona : nieee po co, nawet ładne? Skunksik się zdrabnia.......

Lubię ja:-)

AlKaida zebrała na Koci Świat ponad 400 zł........wiec moze będzie na sterylkę! HA!!!!!!!!!

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 21, 2012 17:39 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Wrzód powiadasz? Szlag by to, paskudnie się goją u kotów :?

Melduję, że płetwy mam 4 pary, jak się okazało 8O Największe mają rozmiar 37-38, zmierzę za chwilę, jak odsapnę :roll: Są też dwie fajki i okularki.

OKI

Post » Czw cze 21, 2012 17:40 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Doooobra Salvatore, doooobra... :mrgreen:

Tylko już nie mów na nas cioteczki, do nierządnic zupełnie nie pasuje.

To może dajmu mu już tego persa, on się wyraźnie przymawia...

Skunks.Skunksio.Kunksik?
Mnie pasuje.

Ja mam fazę na Hugona.
Nie mam co tak nazwać.Powinno być płci męskiej.
Głupio tak Hugo muwić na kocicę np.

Kocice dziś konsekwentnie nie dostrzegają Czesia.cześ się myzia, lansuje,turla...a one nic.
Fiona idzie prosto, na drodze Czesławski- to Fiona idzie dalej, jakby nie uciekł przeszłaby na wskroś.Dziurę by w Cześniku zrobiła.

Też mają fazę.
Ostatnio edytowano Czw cze 21, 2012 20:24 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 21, 2012 19:16 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Ja odzywam się z opóźnieniem, za co proszę o wybaczenie, ale zmogło mnie jakieś cuś. Dziś od rana nie nadaję się do niczego i mam ochotę się zezłomować.
Widzę, że bohaterska akcja Neigh została uwieńczona powodzeniem.
Kolejny pers na drodze do liftingu i skucesu...
No, łatwo nie jest, ale kto mówił, że ma być łatwo.

Rozumiem, że Skunksik (może by go nazwać Zorillo, czyt. soriyo z hiszpańskiego skunks, a brzmi ciekawiej) jest w lecznicy i okaże się co ma się okazać?

Płetw nie mam, koty mam, burza była straszna.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 21, 2012 20:06 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Co robi Neigh z ładnego, choć zaniedbanego kotka?
Obrazek

ano wychodzi jej takie cuś:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:ryk:

OKI

Post » Czw cze 21, 2012 20:09 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Dzwoniła Pani, co Skunsa dokarmiała - z pytaniem "jak tam". I podzielić się szczęściem, że kota się urwało dorwać przed tymi burzami koszmarnymi. Fakt duża ulga

Oki - nie ciesz się idzie do Ciebie ogromna partia niezmniejszonych skunksich zdjęć. Sie tam takze załapała Melka..........

TZ się rozochocił obfocił Teosia - niestety nie jest PO czesaniu, tylko przed. Czesany był ostatnio w sobotę - nie mam czasu :oops: Ale jutro obiecuję nadrobię......

No i wersja letnia Bromby też jakas tam cyknięta została.........

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 21, 2012 20:11 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Nie ma sprawy.
Tylko pierwszeństwo ma wrzucenie Alki na fejsa, może ktoś jeszcze groszem sypnie... takie brzydactwo z niej zrobiłaś, że może ludziom się żal zrobi?

OKI

[poprzednia][następna]