KOTYlion - mamy lokal - przed i po str.56 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 22:17 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Mówiłaś coś?
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon paź 22, 2012 8:20 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Nie no ja tam nie zrobiłam jakoś strasznie dużo, bo najpierw musiałam ponosić Dużą na rączkach, wygłaskać, wybawić. Świetna jest tak kotusia - odważna i wesoła. Wymyłam kafelki na ścianach i przetarłam szyby, kratki i meble. Jestem zachwycona Magijowymi porządkami w szafkach - super robota i co najważniejsze - ekstra opisy na szafkach - wiadomo co gdzie jest. Co do podłogi, to trzeba będzie jednak ręcznie doczyścić i chyba specjalnymi jakimiś środkami, bo mopem nie da rady.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon paź 22, 2012 9:10 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Hej dziewczynki , dzwoniłam właśnie do tej Pani co Tatianka podała telefon, umówiłyśmy się na sobotę, bo zdałam sobie sprawę, że w sobotę da rady jakiegoś Pana od Was do dźwignięcia tej kanapy. Pani Wiesia chciałaby w sobotę w godzinach nie rannych ale takich wcześniejszych. Teraz potrzebni panowie do przeniesienia, czekam na propozycję, bo chyba będą też musieli podjechać tam razem z moim mężem, Pani Wiesia nie wie czy da radę zorganizować kogoś do pomocy, więc lepiej byłoby już pojechać z męską siłą

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Pon paź 22, 2012 9:47 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Zgłaszam Tomka bez jego wiedzy narazie :twisted:

CoolCaty

Post » Pon paź 22, 2012 9:48 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Ania i Ania :1luvu: :1luvu: :1luvu: wielkie dzięki :1luvu: :1luvu:
i jeszcze z jeden chop :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 22, 2012 9:52 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

a ktoś tam w sobotę będzie,żeby otworzyć lokal? Co do godziny jak już będą chętni panowie to się dogadamy.

anka22

Post » Pon paź 22, 2012 11:17 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

Ja otworzę, albo dam Tomkowi klucz, nie ma się co martwić.

CoolCaty

Post » Pon paź 22, 2012 11:33 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

CoolCaty pisze:Nie no ja tam nie zrobiłam jakoś strasznie dużo, bo najpierw musiałam ponosić Dużą na rączkach, wygłaskać, wybawić. Świetna jest tak kotusia - odważna i wesoła. Wymyłam kafelki na ścianach i przetarłam szyby, kratki i meble. Jestem zachwycona Magijowymi porządkami w szafkach - super robota i co najważniejsze - ekstra opisy na szafkach - wiadomo co gdzie jest. Co do podłogi, to trzeba będzie jednak ręcznie doczyścić i chyba specjalnymi jakimiś środkami, bo mopem nie da rady.

wow no to mega robota - podłogę to pewnie będzie trzeba kilkakrotnie myć i to porządnie zanim pozbawi się jej tego nalotu
jak tylko wyjdę to wybiorę się na zakupy chemiczne do tesco ;) i się umówimy z dziewczynami na sprzątanie co?
ważne, żeby raz tam porządnie posprzątać a potem tylko szanować ten porządek to będzie ok
Ania - na prawdę dzięki, że Ci się chciało
a jak podobała Ci sie szafka lekarska? :mrgreen:
anka22 pisze:Hej dziewczynki , dzwoniłam właśnie do tej Pani co Tatianka podała telefon, umówiłyśmy się na sobotę, bo zdałam sobie sprawę, że w sobotę da rady jakiegoś Pana od Was do dźwignięcia tej kanapy. Pani Wiesia chciałaby w sobotę w godzinach nie rannych ale takich wcześniejszych. Teraz potrzebni panowie do przeniesienia, czekam na propozycję, bo chyba będą też musieli podjechać tam razem z moim mężem, Pani Wiesia nie wie czy da radę zorganizować kogoś do pomocy, więc lepiej byłoby już pojechać z męską siłą

Ania - złota kobieto! Dzieki!!!
Moj Maciej w pracy w sobotę niestety
to jeszcze jakiś pan się przyda, no ruszcie dziewczyny swoich facetów prosimy ładnie :1luvu:

Anetka - te Twoje potwory to w ogóle jakieś magiczne są, ja co prawda takiego cudaka nie posiadam ale piłki u nas robiły furorę dopóty Gizmo ich nie zachlał

A w ogóle to Was wszystkich bunkrozaangażowanych kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon paź 22, 2012 11:38 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

płytki na podłodze to są pomazane klejami i innymi takimi, potrzebny jest chemiczny preparat.
będę może dzisiaj w casto to się rozejrzę i zakupię.

aha, napiszę już tutaj.
Kwestia cokolików w kibelku i przed kibelkiem. co by sie już nie bawić w cięcie płytek i klejenie. może zakupić listwy przypodłogowe.?
dużo tego nie wyjdzie.
będzie szybciej i sprawniej.
hę?

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon paź 22, 2012 11:41 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

mgska pisze:płytki na podłodze to są pomazane klejami i innymi takimi, potrzebny jest chemiczny preparat.
będę może dzisiaj w casto to się rozejrzę i zakupię.

aha, napiszę już tutaj.
Kwestia cokolików w kibelku i przed kibelkiem. co by sie już nie bawić w cięcie płytek i klejenie. może zakupić listwy przypodłogowe.?
dużo tego nie wyjdzie.
będzie szybciej i sprawniej.
hę?

Martuś, decyduj
listwy ok byle nie na klej - ja tak mam w kuchni i porażka, juz po 2 latach zaczęły odpadać sukcesywnie
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon paź 22, 2012 11:43 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

mam nadzieję, że do soboty jakiś silny pan zaoferuje swoja jeszcze pomoc, trochę czasu mamy. :1luvu:

anka22

Post » Pon paź 22, 2012 11:47 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

do soboty jeszcze daleko, ale jak tylko nie będzie w pracy to jakoś Wieśka przymuszę do tego noszenia ;)

Wiesiek mówił ot ych cokolikach w toalecie, że tam to koronkowa robota będzie, bo te rury :( właściwie wszystkie ścianki tam są gładkie, to może i na klej by się udało listwy.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon paź 22, 2012 11:48 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

jak nie, to ja też jezdem silna wbrew pozorom :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 22, 2012 11:53 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

A może listwy takie przykręcane z paskiem maskującym śrubki, nie są drogie, a jak już się przykręci to się super trzymają.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 22, 2012 12:12 Re: KOTYlion - mamy lokal - pierwsi mieszkańcy!

to ja dziś zrobię rozeznanie i ew zakupię już :wink:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

[poprzednia][następna]