Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:Dawidek dostał we wtorek zastrzyk przeciwwymiotny o działaniu 48godzinnymwychodzi na to, że przestał działać i znowu się zaczyna
gosiakot pisze:Cookie1706 pisze:Dawidek dostał we wtorek zastrzyk przeciwwymiotny o działaniu 48godzinnymwychodzi na to, że przestał działać i znowu się zaczyna
szkoda- wygląda na to że niestety -w tej sytuacji muszę z nim znowu jechać do lekarza, czy mamy na kociarni pastę odkłaczającą ? można by jeszcze tego spróbować ...
Dorota Wojciechowska pisze:Jak ja w niedziele sprzatalam wymiotki to nie bylo w nich najmniejszego sladu klaczkow. Tylko bezbarwny plyn z pianka na obrzezu.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
13.02. pon. rano The Szops wie. Teresa
14.02. wt. rano Beatka wie. Cookie
15.02. śr. rano The Szops wie Asia, Bogusia
16.02. czw.rano Beatka wie. Ewa
17.02. piat rano brak wie. brak
18.02. sob. rano Iwonka wie. brak
19.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Masz rację Gosiu przekleiłąm sobie zły grafik.
balbina38 pisze:jutro rano zrobimy dyżur razem z Martą,a potem pojedziemy do biblioteki.
Iwona11 pisze:gosiakot pisze:Cookie1706 pisze:Dawidek dostał we wtorek zastrzyk przeciwwymiotny o działaniu 48godzinnymwychodzi na to, że przestał działać i znowu się zaczyna
szkoda- wygląda na to że niestety -w tej sytuacji muszę z nim znowu jechać do lekarza, czy mamy na kociarni pastę odkłaczającą ? można by jeszcze tego spróbować ...
W witrynie są dwie tubki pasty Remover. Na opakowaniu pisze jak podawać. Gosia, jak będzie trzeba ja mogę zabrać Dawidka w sobotę do Almavetu.
Filomen pisze:dziewczyny co do wymiotów Dawidka - czesto sucha karma podrażnia, sprobujcie podawac mu mokry intestinal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 127 gości