smarti pisze:Kocie-ona jest cała czarna i śliczna -jak Mała urodzona w marcu-ma teraz równiutko roczek-nie ma co-piękny prezent na urodziny-won z domu![]()
![]()
Marzenia ma prosić państwa o jakieś foty-na razie może być fota każdej czarnej kici-np jej siostrzyczki właśnie
lub braciszka![]()
tu jak była jeszcze u nas latem zanim poszła do ds-u
u Chmurki ostatniow święta, było wszystko jak najlepiej
![]()
ja właśnie odrobaczyłam po raz drugi całe stado-wg zużycia milbamaxu wynika mi że mam teraz 8-miu rezydentów i 14 tymczaskówprzy czym obie te liczby są ruchome bo dwa do 3 kotków są wciąż w rozkroku a Burania dawno już orzekła że się nie rozdwoi
, jak ta przepiękna żaba która nie mogła stanąć jednocześnie w kolejce po rozum i w kolejce po urodę
![]()
![]()
wczoraj zawiozłam dziewczynki-Pani jest świetna i ciągle ze sobą pisałyśmy-z relacji Pani wynika ze teraz odwrotnie to Nesiajest ta bardziej nieśmiała bo nawet cichutko pomiaukuje i jakby czegoś/kogoś szukała, a Tosia
i-sze voto Pedros II-gie voto Pedzia, jest śmielsza
nawet chwilę spała w nogach Pani
![]()
![]()
Pani jest bardzo miła , ciepła , serdeczna i tolerancyjna więc myślę że kicie beda tam miały jak u Pana Boga za piecem i będą mogły oswajać się w swoim tempie-jak wiadomo są to kicie po dzikiej Coffi która w ds-ie stała się większym miziakiem od Carli![]()
a więc mam nadzieję że pójdą w ślady swojej pięknej i mądrej mamuni.
U mnie mnie nie znosiły, a z moim TŻ-tem się miziały ale to żdna nowość bo z nim się wszystkie miziają![]()
![]()
![]()
![]()
Jedyne co to wydaje mi się że Zozi trochę teskini za siostrzyczkami![]()
Erinku-waśnie dziś wspominaliśmy jak to połowa warszawskich wetów wmawiała Promysiowi że już prawie nie żyje a on na skajpie sobie z Tobą rozmawia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()