TYMCZASY u JOPOP VI - nowy tymczasik, s. 92

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 14:05 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - pełnia lata :)

jopop pisze:Dziś - kolejna zmiana.
SirNick przeniósł się na Gersona. Dzięki temu ma znacznie większe lokum, no i więcej towarzystwa.

A ja odczułam na sobie realność najmądrzejszej żydowskiej anegdoty jaką znam... tej o kozie...

Po zlikwidowaniu klatek w moim salonie zrobiło się nagle TYLE MIEJSCA 8O

(choć nadal stoi w nim "tymczasowo" w pionie łóżko 160x200 cm i dwie szafki) :twisted:

Wczoraj obcięłam części kotów pazury, dzięki czemu już z mniejszą rozpaczą reaguję na amory ze strony Apaszki :wink:

Przecież ona tak Cię kocha mocno :1luvu: :kotek:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sie 12, 2012 14:46 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - pełnia lata :)

Pozdrowienia!
adeeniet

Post » Pon sie 13, 2012 16:42 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

W mojej głowie szaleje migrena (ciśnienie?), powinnam ciężko pracować intelektualnie, a prawie wszystkie koty leżą zwinięte w kłębki i prezentują Najsensowniejsze Zajęcie Świata. Nie reagują nawet na moje spacery z kawą między kuchnią a pokojem. W efekcie gdy położyłam się na 5 minut, obudził mnie po 3 godzinach telefon :roll: ale głowa nadal pęka :roll:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sie 15, 2012 18:29 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

Z nowin z Gersona - SirNick daje się całkiem nieźle czesać. Wprawdzie należy to robić w rękawicach spawalniczych, ale jest wyraźny postęp. Może jeszcze będą z niego koty ;)

Dla tych, którzy nie zauważyli na kociarni - Micia ma obiecany dom :) przenosiny pewnie w przyszłym tygodniu :)

Kołatka ma nawet 2 starające się osoby :twisted:

BARDZO prosimy o głosy w ankiecie KV, drugi banerek w moim podpisie (ten wyraziście żółty). Stawką jest cała góra karmy dla naszych podopiecznych!
Obrazek

jopop

Post » Śro sie 15, 2012 18:47 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

o Kołatkę pisała do ciebie Natalia G., która ode mnie w zeszłym roku we wrześniu adoptowała Sirca i Mediego ;)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro sie 15, 2012 19:08 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

ona właśnie jest druga :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Śro sie 15, 2012 19:56 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

jopop pisze:Z nowin z Gersona - SirNick daje się całkiem nieźle czesać. Wprawdzie należy to robić w rękawicach spawalniczych, ale jest wyraźny postęp. Może jeszcze będą z niego koty ;)

Dla tych, którzy nie zauważyli na kociarni - Micia ma obiecany dom :) przenosiny pewnie w przyszłym tygodniu :)

Kołatka ma nawet 2 starające się osoby :twisted:

BARDZO prosimy o głosy w ankiecie KV, drugi banerek w moim podpisie (ten wyraziście żółty). Stawką jest cała góra karmy dla naszych podopiecznych!

Fajnie że są chętni na kociaki :D Trzymam kciuki za pozytywne zakończenia :ok: :ok: :ok:
Głos oddałam już na początku ankiety :wink:

_ogonek_

Post » Śro sie 15, 2012 21:26 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE GŁOSY :1luvu:
Obrazek

jopop

Post » Śro sie 15, 2012 21:27 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

jopop pisze:BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE GŁOSY :1luvu:

:ok: :ok: :ok:

_ogonek_

Post » Czw sie 16, 2012 9:33 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

Ufff...
Ostatnie emocjonujące dni :twisted: spowodowały, że dość trudno było mi się skoncentrować na ustawach ;) W efekcie zaplanowaną na ten czas robotę wykonywałam w kawałkach i z lekka chaotycznie. Dzisiejsza noc, na szczęście już spokojniejsza :wink: , była ostatnim terminem na pozlepianie tego w całość. Koty trochę zdumione, że świeciło się aż tak długo, Pawie Oczko zmęczony (bo ileż można ugniatać :twisted: do tej pory pańcia w końcu sobie szła od komputera). Ja na kawie żeby nie zasnąć i na melisie żeby uspokoić emocje ;)

Niestety mamy straszną masę zgłoszeń. Aż mi głowa odpada od próby zapamiętania co skąd. Potrzeba masę DT. Natychmiast!
Obrazek

jopop

Post » Czw sie 16, 2012 13:37 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

jopop pisze:Ufff...
Ostatnie emocjonujące dni :twisted: spowodowały, że dość trudno było mi się skoncentrować na ustawach ;) W efekcie zaplanowaną na ten czas robotę wykonywałam w kawałkach i z lekka chaotycznie. Dzisiejsza noc, na szczęście już spokojniejsza :wink: , była ostatnim terminem na pozlepianie tego w całość. Koty trochę zdumione, że świeciło się aż tak długo, Pawie Oczko zmęczony (bo ileż można ugniatać :twisted: do tej pory pańcia w końcu sobie szła od komputera). Ja na kawie żeby nie zasnąć i na melisie żeby uspokoić emocje ;)

Niestety mamy straszną masę zgłoszeń. Aż mi głowa odpada od próby zapamiętania co skąd. Potrzeba masę DT. Natychmiast!

Kociakowy wysyp jest... Niestety :( Ale może na jesień adopcje ruszą z kopyta? Oby :ok:

_ogonek_

Post » Czw sie 16, 2012 23:09 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

z serii "posłania Stuły":

Obrazek
Obrazek

jopop

Post » Pt sie 17, 2012 6:22 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

jopop pisze:z serii "posłania Stuły":

Obrazek

kotka w wersji ''byle jak byle gdzie ,byle spać'' :mrgreen:
minimalistka :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 17, 2012 13:34 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

jopop pisze:z serii "posłania Stuły":

Obrazek

Dobra jest :twisted: :twisted:

_ogonek_

Post » Nie sie 19, 2012 20:56 Re: TYMCZASY u JOPOP VI - prośba o głosy na Krakvecie!

Dzisiejsze odwiedziny na Gersona rozwaliły mi serducho na kawałki ,te maleńkie dwa pingwinki ,sieroty takie
one powinny być domu na ciepłym i mięciutkim kocyku miętoszone i rozpuszczane na maxa ,niech zaczną się wreszcie
adopcje :cry:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]