Goyka pisze:Ja poproszę taki magnesik, biorę na bank
Za powszechną sterylizację!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Ja poproszę taki magnesik, biorę na bank
sylwia1982 pisze:dziś wysłałam fakturę i "papierki" za kotkę łapaną w zeszły piątek
sylwia1982 pisze:we wtorek 03.09.2013 pani karmicielka dostarczyła do lecznicy na sterylkę kotkę ze wsi Lewki (pani karmicielka jest zmotoryzowana i poprosiłam ją o dostarczenie kotki do lecznicy), a ja się szykuję na jutro na kolejną łapankę w Bielsku Podl.
sylwia1982 pisze:dziś na pomoc w łapance przyjechała do Bielska pinokio_ i pomimo tego, że miała w samochodzie kotkę z 5 kociakami zgodziła się pomóc w łapance (kotkę z kociakami zostawiłyśmy w lecznicy na czas łapanki), ale jak podjechałyśmy w miejsce gdzie miałyśmy łapać kotkę, okazało się, że koty się pochowały i były nikłe szanse na złapanie kotki na sterylkę, pinokio_ musiała wracać do domu a ja w ramach poprawy kondycji polecam bieg z klatką-łapką po osiedlu, dziś mimo przeszkód udało mi się złapać kolejną kotkę na sterylkę
, uparłam się, że muszę jakąś kotkę złapać i się udało
, miałam w planach koczować na osiedlu do późnego popołudnia, ale dzięki współpracy z panem karmicielem udało się złapać kotkę szybciej niż myślałam
ilgatto pisze:Sterylki kotek z Nowego Folwarku umówione. Teraz tylko łapać...trzymam kciuki.![]()
Niestety nie udało mi się przekonać pani o której była wcześniej mowa do wysterylizowania nawet wybranych zwierząt.Bardzo mi przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 823 gości