Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 22:35 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

i będą nagrody :mrgreen: 8)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 20, 2012 22:41 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

smarti pisze:i będą nagrody :mrgreen: 8)

Już zgłosiłam swoją pierwszą propozycje - Bonnie i Clyde :mrgreen: :mrgreen: rasowe rozbójniki :ryk:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon lut 20, 2012 22:53 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

adzi pisze:
smarti pisze:i będą nagrody :mrgreen: 8)

Już zgłosiłam swoją pierwszą propozycje - Bonnie i Clyde :mrgreen: :mrgreen: rasowe rozbójniki :ryk:

Trafiony zatopiony :!: :!: :!:
wygrała Pani dwie butelki pysznego wina :piwa: :piwa: oraz kota w promocji :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 23:11 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

smarti pisze:Konkurs rozstrzygnięty :D

przedstawiamy Państwu parę uroczych rozbójników:

Bonnie ......................................................i.......................Clyde :D :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek...............................................Obrazek

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 23:23 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

:ryk: :ryk: :ryk:

jednak po 12 h pracy nie jest ze mną tak źle :piwa:

adzi

Post » Wto lut 21, 2012 5:00 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Pysio vel Garfi vel Radar odnotował trafienie do kuwetki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto lut 21, 2012 14:06 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Kituni pisze:Pysio vel Garfi vel Radar odnotował trafienie do kuwetki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:D :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:

smarti

Post » Czw lut 23, 2012 0:00 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

a co to tak zwyrodnialcy spadli 8O :ryk:

smarti

Post » Czw lut 23, 2012 8:04 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

sezon sterylkowy się rozpoczą moja droga :mrgreen:

wczoraj pojechałam łapać jedną ciężarną koteczkę, wróciłam z dwoma, z czego druga domowa, wyrzucona, zamieszkała na klatce w pato kamienicy. O masakro....Marzec i kwiecień toż to jakaś tragedia co roku :roll: :roll: :roll:

Co u Rudego i reszty zwyrodnialców ?

Iwonka są jakieś zapytania o Gimliego ? Ma on tablicę, gumtree i takie tam ? widziałam jego ogłoszenia na jakimś warszawskim portalu - Gimli wśród storczyków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ja powoli wariuje z tymi wyłysieniami - wydaje mi się , że chłopak zarasta, ale jednocześnie jakby więcej było tych wyłysień 8O ale naprawdę to sama nie wiem, jestem kompetnie nieobiektywna.... w najbliższy piątek miną 3 tyg od drugiej dawki felisvaca, a to jakoś super nie wygląda. Chyba normalnie zabiorę go na konsultację do innego weta, bo może coś innego wymyślą. Trzymanie Tadeo na diecie też nam jakoś super nie poszło :? A to TŻ zapominał , że mały ma inną karmę, a to włamały się do składzika :lol: no i dieta była zachwiana.

EDIT. tak sobie porannie myślałam, między sprzątaniem a kawą, że ja tylko o dolegliwościach medycznych piszę, a nie jak my z Tadeo się bardzo kochamy :lol: :lol: :lol: Gdyby TŻ nie stał nam na drodze do wspólnego szczęścia, to na zawsze mogłabym się cieszyć moim nakołderkowym i podkołderkowym mruczadełkiem :lol: To jest przezabawne, że jak tylko Tadeo widzi , że wyciągam pościel to od razu jest pierwszy na kanapie. Zresztą głównie przesiaduje na kanapie 8) Ostatnio przesiadywał i wylegiwał się kiedy nawiedził nas gość wieczorny. Myślałam, że od razu ucieknie, no bo obcy, a on był zaskakująco spokojny i niebojaźliwy, nie tylko do stałych domowników :D

adzi

Post » Czw lut 23, 2012 9:28 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

smarti pisze:
smarti pisze:Konkurs rozstrzygnięty :D

przedstawiamy Państwu parę uroczych rozbójników:

Bonnie ......................................................i.......................Clyde :D :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek...............................................Obrazek

Ja myślę, że widząc najnowsze fotki - możemy spokojnie nazywać je Bykami :ryk: :ryk: Jezu, ale wyrosły 8O szok !

adzi

Post » Czw lut 23, 2012 16:57 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

no więc chodzi o to że to nie jest w ogóle Gimli :!: tylko jeszcze Boniunio albo Promyś-przyszło do mnie mailem abym odświeżyła ogłoszenie bo spadło, to ja zedytowałam tekst ale zdjęcia zostały te co były bo nie umiałam wrzucić fotek Gimlaczka :mrgreen: :ryk:

I to jest jedyne ogłoszenie które on ma. :oops:
więc gdybyś chciała albo ktoś by chciał mu machnąć pełen pakiecik to służę opisem i fotami na maila i będę bardzo dżwięczna :D

smarti

Post » Czw lut 23, 2012 18:31 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Powoli nadrabiam zaległości netowe.
Marlena, dzięki za przewiezienie Radara :1luvu:

Czy Radar ma blisko do kuwety? Ja bym mu pod nos podstawilą, żeby nie musiał daleko łazić, jeśli jest taki wycofany. U mnie też głównie w kąciku siedzial, ale w nocy wyłazil i nawet trochę demolowal czasami (przez przypadek ;] )
Pod koniec coraz częściej laził po lazience. W wannie dobrze mu się spało :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw lut 23, 2012 20:45 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Iwonko - pszeło pw :D

My dziś z Agą do południa 4 kotki na sterylki złapałyśmy (w tym jedna ze zwyrodnialców). Chyba matką mojego Teodora i Tadeusza :D

8O I dobrze i niedobrze. Znów wszędzie widzę koty domowe porzucone. Eksplorujemy inną część lokalnego pato obecnie...

Jutro muszę wypóścić na klatkę schodową piękną domową buranię po sterylce. porzuconą w zimę, mieszka teraz na klatce schodowej w pato kamienicy. Babcie dokarmiają, pato grozi linczem. Do tego ciąża zaawansowana była...Ulice dalej - też na klatce schodowej mieszka piękna puchata szylka z dłuższym włosem. Kotka jest już po sterylce robionej przez byłych właścicieli, bo mieszkała w okolicznej kamienicy. Wyrzucili ją ponoć przez alergie. No i jeszcze 3 ulice dalej - pingwinka z białym wąsikiem siedzi pod wejściem do domu starszej babci i czeka, wszędzie za nią chodzi. Babcia ma swoją kotkę i nie może tej drugiej zabrać....nie miałam dziś aparatu, ale muszę chyba założyć nowy wątek. Ale miałam doła strasznego, bo dzikusy łapiemy i wypuszczamy, a domowy bezdomniak - nie na moje nerwy hobby :cry: :cry: :cry:

Ania - czekamy na dalsze wieści Radarowe - tak się zastanawiałam co tak cie mało w przestrzeni kocio-internetowej :D

adzi

Post » Czw lut 23, 2012 21:21 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

adzi pisze:Iwonko - pszeło pw :D

My dziś z Agą do południa 4 kotki na sterylki złapałyśmy (w tym jedna ze zwyrodnialców). Chyba matką mojego Teodora i Tadeusza :D

8O I dobrze i niedobrze. Znów wszędzie widzę koty domowe porzucone. Eksplorujemy inną część lokalnego pato obecnie...

Jutro muszę wypóścić na klatkę schodową piękną domową buranię po sterylce. porzuconą w zimę, mieszka teraz na klatce schodowej w pato kamienicy. Babcie dokarmiają, pato grozi linczem. Do tego ciąża zaawansowana była...Ulice dalej - też na klatce schodowej mieszka piękna puchata szylka z dłuższym włosem. Kotka jest już po sterylce robionej przez byłych właścicieli, bo mieszkała w okolicznej kamienicy. Wyrzucili ją ponoć przez alergie. No i jeszcze 3 ulice dalej - pingwinka z białym wąsikiem siedzi pod wejściem do domu starszej babci i czeka, wszędzie za nią chodzi. Babcia ma swoją kotkę i nie może tej drugiej zabrać....nie miałam dziś aparatu, ale muszę chyba założyć nowy wątek. Ale miałam doła strasznego, bo dzikusy łapiemy i wypuszczamy, a domowy bezdomniak - nie na moje nerwy hobby :cry: :cry: :cry:

Ania - czekamy na dalsze wieści Radarowe - tak się zastanawiałam co tak cie mało w przestrzeni kocio-internetowej :D

Koniecznie zrób tym kotkom wątek. Trzeba wierzyć, że takie domowe kotki ktoś przygarnie , bo inaczej nawet nie chcę myśleć , co może spotkać takie ufne koty.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lut 23, 2012 21:39 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

:D Założę - wróciłam niedawno od rana mnie nie było, a niestety nie miałam aparatu. jutro praca - będę focić po , albo w sobotę i wątek założę w weekend. Tak dużo takich kociastych domowych, czasami nerwów nadmiar , a wiary brak :cry:

adzi

[poprzednia][następna]