Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:i będą nagrody![]()
adzi pisze:smarti pisze:i będą nagrody![]()
Już zgłosiłam swoją pierwszą propozycje - Bonnie i Clyde![]()
rasowe rozbójniki
smarti pisze:Konkurs rozstrzygnięty![]()
przedstawiamy Państwu parę uroczych rozbójników:
Bonnie ......................................................i.......................Clyde![]()
![]()
![]()
![]()
...............................................
Kituni pisze:Pysio vel Garfi vel Radar odnotował trafienie do kuwetki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:smarti pisze:Konkurs rozstrzygnięty![]()
przedstawiamy Państwu parę uroczych rozbójników:
Bonnie ......................................................i.......................Clyde![]()
![]()
![]()
![]()
...............................................
adzi pisze:Iwonko - pszeło pw![]()
My dziś z Agą do południa 4 kotki na sterylki złapałyśmy (w tym jedna ze zwyrodnialców). Chyba matką mojego Teodora i Tadeusza![]()
I dobrze i niedobrze. Znów wszędzie widzę koty domowe porzucone. Eksplorujemy inną część lokalnego pato obecnie...
Jutro muszę wypóścić na klatkę schodową piękną domową buranię po sterylce. porzuconą w zimę, mieszka teraz na klatce schodowej w pato kamienicy. Babcie dokarmiają, pato grozi linczem. Do tego ciąża zaawansowana była...Ulice dalej - też na klatce schodowej mieszka piękna puchata szylka z dłuższym włosem. Kotka jest już po sterylce robionej przez byłych właścicieli, bo mieszkała w okolicznej kamienicy. Wyrzucili ją ponoć przez alergie. No i jeszcze 3 ulice dalej - pingwinka z białym wąsikiem siedzi pod wejściem do domu starszej babci i czeka, wszędzie za nią chodzi. Babcia ma swoją kotkę i nie może tej drugiej zabrać....nie miałam dziś aparatu, ale muszę chyba założyć nowy wątek. Ale miałam doła strasznego, bo dzikusy łapiemy i wypuszczamy, a domowy bezdomniak - nie na moje nerwy hobby![]()
![]()
![]()
Ania - czekamy na dalsze wieści Radarowe - tak się zastanawiałam co tak cie mało w przestrzeni kocio-internetowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 48 gości