Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:cudownie że psiaki mają się dobrze.Halinko teraz czas zbioru aronii,bardzo Ci polecam jak bedziesz chciała podam Ci prosty pzrepis na sok.Jeżyk cudo,kotek na wystawę...
fumcia pisze:moje domowe dziewczynki miały by radochę z takiego przystojniaka,ale możemy się zamienić dam dwa tymczasiki wagowo będzie sie zgadzać.Aronie któś nazwał czarne złoto wśród owoców i miał racje.Przepis na sok ;do wrzątku [2 razy więcej wody niż aronii]wsypujemy owoce gtujemy na malutkim ogniu do miekkości,dodajemy sporo cukru,troche imbir, wanilię,precieramy przez sitko,sok zagtowujemy,wrzący do wyparzonych słoikow zkręcamy,słoiczki się zasysają,nie pasteryzuje.Mozna dodac inne owce ja dzisiaj robiłam z borówką.
fumcia pisze:imbiru troszke,ćwierc łyżeczki...
halinka1403 pisze:DziewczynyJutro rano jadę na ponowną interwencję do tej niby hodowli
Trzymajcie kciuki,coby mnie facet nie poturbował,zanim policja przyjedzie .
Aha,na te chore kociaki ,o których pisałam jest już chętne 3 domki.Tak,że 3 koteczki,po wyleczeniu i sprawdzeniu domków,będą miały swoją szansę na lepsze życie![]()
![]()
A na szczeniaczka też juz jeden domek czeka![]()
![]()
Fajny dzień dzisiaj
fumcia pisze:jak Ty to robisz że kotki mają już domki,ja też tak chcę...współczuję jutrzejszeco spotkania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek i 38 gości