Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 14:19 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

lusesita pisze:Mieczysław coś nam choruje... dziś u weta miał temperaturę, wysokie białe krwinki, a dopiero co zakończyliśmy antybiotyk... nawet test na białaczkę zrobiliśmy - na szczęście ujemny

Jak się dzisiaj czuje??
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon kwi 16, 2012 12:21 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

ja nie wiem, co podziałało: leki czy pobieranie krwi i robienie testów (czytaj: stres), ale kot cudownie ozdrowiał 8)
nie ma temp., bawi się i szaleje normalnie, apetyt ma... świąteczny cud normalnie
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon kwi 16, 2012 17:43 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

lusesita pisze:ja nie wiem, co podziałało: leki czy pobieranie krwi i robienie testów (czytaj: stres), ale kot cudownie ozdrowiał 8)
nie ma temp., bawi się i szaleje normalnie, apetyt ma... świąteczny cud normalnie

No to rewelacyjnie :ok: Wymiziaj go w moim imieniu;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon kwi 16, 2012 19:54 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

Mietek najzwyczajniej w świecie symuluje :lol:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto kwi 17, 2012 7:26 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

Mieczyław wymiziany dziękuje bardzo 8)

Doris, potrafiłabyś symulować ponad 40 st. temperatury???? wow 8O
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt kwi 20, 2012 14:21 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

dzwonił dziś do mnie pan. w sprawie kotków. nr dostał od dr Renaty, choć nie wiem kompletnie, skąd ona wie, że ja to ja, ile i jakie mam koty, skoro mnie raz w życiu widziała na oczy :roll: ale nie o to chodzi. pan chce kotka dla mamy. starszej ewidentnie. i jeżeli mnie słuch mnie nie myli, to tan sam pan kidyś już do mnie dzwonił w sprawie Mieczysława... mama pana mieszka na 3 piętrze, podobno nikt do niej nie przychodzi i kiedyś już miała kota... nawet mnie z kotem nie za bardzo chciała widzieć w swoim mieszkaniu :?
Mieczysława mu/im nie oddam, bo może pojedzie do Łomży, a Eustachy odpada bo... czarno - biały jest. serio. po tym stwierdzeniu pan wręcz rzucił słuchawką... a mówią, że ja szalona 8)
aha, pani wcześniej mówiła, że znalazła koteczkę co nawet małe dzieci lubi... szok oczywiście, bo jak to kot może lubić małe dzieci :roll: tylko pytanie - gdzie ta koteczka jest teraz... :?

ufff... mam nadzieję, że zrozumieliście mój tok myśleniowy :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie kwi 22, 2012 17:59 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

No to Lusi ... żeby Ci radośniej było ... pozdrowionka od Kidusi i od nas ...
czy nie jest ona piękna !!!! :1luvu:

Obrazek

Joannka

Od: Śro wrz 28, 2011 7:17

Post » Pon kwi 23, 2012 9:50 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

Kiduś ale ty boska wśród zieleni :1luvu: :1luvu:
Widać że jest najszczęśliwszym kotem we wszechświecie :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon kwi 23, 2012 19:10 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

no boska jest... :1luvu: Aśka, Ty to masz szczęście, że Ci ją oddałam :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon kwi 23, 2012 19:16 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

lusesita pisze:no boska jest... :1luvu: Aśka, Ty to masz szczęście, że Ci ją oddałam :mrgreen:

pewnie, że jestem szczęściara !!!!! :lol:

a Kidusia prawieeeee jest grzeczna ... a to, że chodziła po dachu domu sąsiada ... to szczegół :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... i kocha jak pańcia przyrodę... i z pańcią śpi ...albo na pańci :mrgreen: a przede wszystkim budzi do karmienia ... :mrgreen:
normalnie cudo mi podarowałaś :1luvu:

Joannka

Post » Pon kwi 23, 2012 19:33 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

noooo, cudo :mrgreen:
na kolana padaj i allachy bij (pisownia celowa, żeby ktoś mnie nie posądził, że Boga obrażam - kwoli wyjaśnienia) ze szczęścia :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon kwi 23, 2012 19:37 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon kwi 23, 2012 19:35 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

lusesita pisze:noooo, cudo :mrgreen:
na kolana padaj i allahy bij (pisownia celowa, żeby ktoś mnie nie posądził, że Boga obrażam - kwoli wyjaśnienia) ze szczęścia :mrgreen:

nic z tego ! :ryk:

Joannka

Post » Pon kwi 23, 2012 19:40 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

oj, to Ci chyba kota odbiorę.. 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon kwi 23, 2012 19:41 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

lusesita pisze:oj, to Ci chyba kota odbiorę.. 8)

nie ma nawet takiej opcji ... ! :1luvu:
do sądu pójdę :mrgreen: :mrgreen: glejt mam !!!! :mrgreen:
moja Ci ona :ryk:

Joannka

Post » Pon kwi 23, 2012 20:01 Re: Kida w nowym domku, a Mieczysław i Eustachy w naszym...

glejt to i ja mam!! i to nie jeden Kochana 8)
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]