WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 20:11 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

zapraszamy na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=136588
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto gru 06, 2011 10:28 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Thorkatt pisze:zapraszamy na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=136588

:ok:

Martka podesłałam Ci panią w sprawie adopcji małej koteczki :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 06, 2011 21:06 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

i jeszcze jeden bazarek :kotek:
viewtopic.php?f=20&t=136629
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro gru 07, 2011 12:56 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

CoToMa pisze:Ruszyła ankieta z głosowaniem do Krakvetu:
viewtopic.php?f=1&t=136410
Naszych sympatyków bardzo prosimy o poparcie i głosy.

Fundacja "Azyl Nadziei"

jessi74

Post » Śro gru 07, 2011 16:57 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z336271772 gdzieś w piwnicach muszą być płodne koty... :(

Feluś został jako ostatni z trojga rodzeństwa bez domu. Pozostałe kotki przygarnęli ludzie z pobliskich bloków ale do Felusia szczęście się nie uśmiechnęło. Maluszek lata sam po ulicy, bawi się listkami, kamyczkami i zaczepia każdego kto poświęca mu chwilę uwagi. Ludzie zatrzymują się i bawią z Nim chętnie bo kotek wygląda i zachowuje się jak domowy zwierzak. Jest dokarmiany ale wiadomo jak to jest, są ludzie i .... . Idzie zima, od dwóch dni leje deszcz a to małe leży pod samochodami i trzęsie się z zimna i pewnie dziwi się że jest coraz bardziej samotny bo starsze koty chowają się w piwnicach a on nie wie gdzie ma iść i czasami stoi pod drzwiami czekając aż ktoś go wpuści ale niestety. Ja bardzo kocham koty i serce mi się kraje jak widzę Felusia. Mimo alergii mam dwa kociaki, u teściowej są trzy i nie dam rady zabrać jeszcze jednego dlatego zwracam się do ludzi którzy chcieliby przygarnąć takie małe urocze cudo i obdarzyć wielką miłością. Na pewno odwdzięczy się po stokroć.
Mogę dowieźć kotka na terenie Wrocławia.

Jutro zamieszczę zdjęcia.
Mój numer 511 33 44 30 Agnieszka
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw gru 08, 2011 16:33 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z336775310

JESTEŚMY BRAĆMI.
ZOSTAŁYŚMY SKRADZIONE Z DOMU W ODSTĘPIE KILKU TYGODNI.
TĘSKNIMY ZA NASZYM DOMEM W LUTYNI. POMÓŻCIE NAM WRÓCIĆ DO NASZYCH WŁAŚCICIELI.
NA WIEŚCI O NAS WYCZEKUJĄ POD TELEFONEM 607 234 804
NASZ PAN NA PEWNO SIĘ ODWDZIĘCZY.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw gru 08, 2011 17:14 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Przyznaje, ze nie do konca rozumiem to ostatnie ogloszenie. Że znaczy, że się koty zgubiły, albo że je z domu wykradli? 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw gru 08, 2011 17:16 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

turkawka pisze:Przyznaje, ze nie do konca rozumiem to ostatnie ogloszenie. Że znaczy, że się koty zgubiły, albo że je z domu wykradli? 8O

chyba to drugie 8O
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt gru 09, 2011 12:45 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Pilnie-szukam-domu-dla-slicznego-niezwyklego-i-samotnego-kociaka-W0QQAdIdZ336271772 gdzieś w piwnicach muszą być płodne koty... :(

Feluś został jako ostatni z trojga rodzeństwa bez domu. Pozostałe kotki przygarnęli ludzie z pobliskich bloków ale do Felusia szczęście się nie uśmiechnęło. Maluszek lata sam po ulicy, bawi się listkami, kamyczkami i zaczepia każdego kto poświęca mu chwilę uwagi. Ludzie zatrzymują się i bawią z Nim chętnie bo kotek wygląda i zachowuje się jak domowy zwierzak. Jest dokarmiany ale wiadomo jak to jest, są ludzie i .... . Idzie zima, od dwóch dni leje deszcz a to małe leży pod samochodami i trzęsie się z zimna i pewnie dziwi się że jest coraz bardziej samotny bo starsze koty chowają się w piwnicach a on nie wie gdzie ma iść i czasami stoi pod drzwiami czekając aż ktoś go wpuści ale niestety. Ja bardzo kocham koty i serce mi się kraje jak widzę Felusia. Mimo alergii mam dwa kociaki, u teściowej są trzy i nie dam rady zabrać jeszcze jednego dlatego zwracam się do ludzi którzy chcieliby przygarnąć takie małe urocze cudo i obdarzyć wielką miłością. Na pewno odwdzięczy się po stokroć.

o matko jaki biedny maluszek :-( oby udało mu się i ktoś go przygarnoł... skoro tam były kociaki to są i niesterylizowane kotki :-(

A to drugie ogłoszenie to być może koty wychodzące, tak przynajmniej wygląda na zdjęciach. Może wyszły z domu i nie wróciły a właściciel myśli, że skoro kot nie wrócił to został skradziony.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt gru 09, 2011 13:17 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

jessi74 pisze:
CoToMa pisze:Ruszyła ankieta z głosowaniem do Krakvetu:
viewtopic.php?f=1&t=136410
Naszych sympatyków bardzo prosimy o poparcie i głosy.

Fundacja "Azyl Nadziei"

a ja jeszcze raz podrzucę :)

jessi74

Post » Pt gru 09, 2011 15:21 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

mawin pisze:
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Pilnie-szukam-domu-dla-slicznego-niezwyklego-i-samotnego-kociaka-W0QQAdIdZ336271772 gdzieś w piwnicach muszą być płodne koty... :(

o matko jaki biedny maluszek :-( oby udało mu się i ktoś go przygarnoł... skoro tam były kociaki to są i niesterylizowane kotki :-(

dlatego pozwoliłam sobie przekleić, obawiam się, że potrzebna jest pomoc :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob gru 10, 2011 12:36 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Zajrzycie może was zainteresuje

viewtopic.php?f=1&t=136762&start=0url
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon gru 12, 2011 21:57 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Słuchajcie, mojego brata kicia odeszła na nerki. Bez kota w domu ciężko wytrzymać, więc niedługo planują przygarnąć kociaka. Zaczęli poszukiwania, bo kot ma być taki sam jak ich poprzednia kicia (była z nimi od oseska, przez 12 lat):
- kotka
- czarna.
I do tego chcą kociaka. Macie może takiego na tymczasie?
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto gru 13, 2011 12:13 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Agita pisze:Słuchajcie, mojego brata kicia odeszła na nerki. Bez kota w domu ciężko wytrzymać, więc niedługo planują przygarnąć kociaka. Zaczęli poszukiwania, bo kot ma być taki sam jak ich poprzednia kicia (była z nimi od oseska, przez 12 lat):
- kotka
- czarna.
I do tego chcą kociaka. Macie może takiego na tymczasie?

rano rozmawiałam z edu przy innnej okazji, mówiła mi że ma jakieś małe czarne do adopcji , dzwonię do niej....

jessi74

Post » Czw gru 15, 2011 23:31 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

no wlasnie dzis do nas przyjechaly dwa maluszki z dzialek pod wrocławiem, ale nie spytalam edu w jakim kolorze.
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

[poprzednia][następna]