Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:zapraszamy na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=136588
CoToMa pisze:Ruszyła ankieta z głosowaniem do Krakvetu:
viewtopic.php?f=1&t=136410
Naszych sympatyków bardzo prosimy o poparcie i głosy.
Fundacja "Azyl Nadziei"
turkawka pisze:Przyznaje, ze nie do konca rozumiem to ostatnie ogloszenie. Że znaczy, że się koty zgubiły, albo że je z domu wykradli?
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Pilnie-szukam-domu-dla-slicznego-niezwyklego-i-samotnego-kociaka-W0QQAdIdZ336271772 gdzieś w piwnicach muszą być płodne koty...![]()
Feluś został jako ostatni z trojga rodzeństwa bez domu. Pozostałe kotki przygarnęli ludzie z pobliskich bloków ale do Felusia szczęście się nie uśmiechnęło. Maluszek lata sam po ulicy, bawi się listkami, kamyczkami i zaczepia każdego kto poświęca mu chwilę uwagi. Ludzie zatrzymują się i bawią z Nim chętnie bo kotek wygląda i zachowuje się jak domowy zwierzak. Jest dokarmiany ale wiadomo jak to jest, są ludzie i .... . Idzie zima, od dwóch dni leje deszcz a to małe leży pod samochodami i trzęsie się z zimna i pewnie dziwi się że jest coraz bardziej samotny bo starsze koty chowają się w piwnicach a on nie wie gdzie ma iść i czasami stoi pod drzwiami czekając aż ktoś go wpuści ale niestety. Ja bardzo kocham koty i serce mi się kraje jak widzę Felusia. Mimo alergii mam dwa kociaki, u teściowej są trzy i nie dam rady zabrać jeszcze jednego dlatego zwracam się do ludzi którzy chcieliby przygarnąć takie małe urocze cudo i obdarzyć wielką miłością. Na pewno odwdzięczy się po stokroć.
Mogę dowieźć kotka na terenie Wrocławia.
Jutro zamieszczę zdjęcia.
Mój numer 511 33 44 30 Agnieszka
jessi74 pisze:CoToMa pisze:Ruszyła ankieta z głosowaniem do Krakvetu:
viewtopic.php?f=1&t=136410
Naszych sympatyków bardzo prosimy o poparcie i głosy.
Fundacja "Azyl Nadziei"
mawin pisze:XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Pilnie-szukam-domu-dla-slicznego-niezwyklego-i-samotnego-kociaka-W0QQAdIdZ336271772 gdzieś w piwnicach muszą być płodne koty...![]()
Feluś został jako ostatni z trojga rodzeństwa bez domu. Pozostałe kotki przygarnęli ludzie z pobliskich bloków ale do Felusia szczęście się nie uśmiechnęło. Maluszek lata sam po ulicy, bawi się listkami, kamyczkami i zaczepia każdego kto poświęca mu chwilę uwagi. Ludzie zatrzymują się i bawią z Nim chętnie bo kotek wygląda i zachowuje się jak domowy zwierzak. Jest dokarmiany ale wiadomo jak to jest, są ludzie i .... . Idzie zima, od dwóch dni leje deszcz a to małe leży pod samochodami i trzęsie się z zimna i pewnie dziwi się że jest coraz bardziej samotny bo starsze koty chowają się w piwnicach a on nie wie gdzie ma iść i czasami stoi pod drzwiami czekając aż ktoś go wpuści ale niestety. Ja bardzo kocham koty i serce mi się kraje jak widzę Felusia. Mimo alergii mam dwa kociaki, u teściowej są trzy i nie dam rady zabrać jeszcze jednego dlatego zwracam się do ludzi którzy chcieliby przygarnąć takie małe urocze cudo i obdarzyć wielką miłością. Na pewno odwdzięczy się po stokroć.
Mogę dowieźć kotka na terenie Wrocławia.
Jutro zamieszczę zdjęcia.
Mój numer 511 33 44 30 Agnieszka
o matko jaki biedny maluszekoby udało mu się i ktoś go przygarnoł... skoro tam były kociaki to są i niesterylizowane kotki
Agita pisze:Słuchajcie, mojego brata kicia odeszła na nerki. Bez kota w domu ciężko wytrzymać, więc niedługo planują przygarnąć kociaka. Zaczęli poszukiwania, bo kot ma być taki sam jak ich poprzednia kicia (była z nimi od oseska, przez 12 lat):
- kotka
- czarna.
I do tego chcą kociaka. Macie może takiego na tymczasie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill, Google [Bot] i 159 gości