viewtopic.php?f=13&t=112210&start=720
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:chce wyjechać o 4 rano z soboty na niedziele..
wic teraz jak zabrać Terensa
ruru pisze:Ciepła pisze:chce wyjechać o 4 rano z soboty na niedziele..
wic teraz jak zabrać Terensa
czy jest szansa, żebyś Asiu zabrała go jutro ze schroniska?
Ja jutro będę
kaja2020 pisze:Jeżeli chodzi o mnie to ja mogę kotka jakoś w okolicach trójmiasta czy redy odebrać... wszystko zależy od godziny, która to będzie... gdyż w niedzielę jestem od 10.oo na wystawie psów w sopocie..
kaja2020 pisze:kaja2020 pisze:Jeżeli chodzi o mnie to ja mogę kotka jakoś w okolicach trójmiasta czy redy odebrać... wszystko zależy od godziny, która to będzie... gdyż w niedzielę jestem od 10.oo na wystawie psów w sopocie..
Jeżeli były problem to moge też go odebrać w władysławowa... po wystawie lub w poniedziałek... jeżeli będzie taka opcja...
Ciepła pisze:kaja2020 pisze:kaja2020 pisze:Jeżeli chodzi o mnie to ja mogę kotka jakoś w okolicach trójmiasta czy redy odebrać... wszystko zależy od godziny, która to będzie... gdyż w niedzielę jestem od 10.oo na wystawie psów w sopocie..
Jeżeli były problem to moge też go odebrać w władysławowa... po wystawie lub w poniedziałek... jeżeli będzie taka opcja...
kaja haha musisz odebrac kota w niedziele,bo moja mama nie cierpi kotów i dostanie zawału jak mnie z nim zobaczy haha
kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:kaja2020 pisze:Jeżeli chodzi o mnie to ja mogę kotka jakoś w okolicach trójmiasta czy redy odebrać... wszystko zależy od godziny, która to będzie... gdyż w niedzielę jestem od 10.oo na wystawie psów w sopocie..
kaja haha musisz odebrac kota w niedziele,bo moja mama nie cierpi kotów i dostanie zawału jak mnie z nim zobaczy haha
hehe ok ok
Ciepła pisze:kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja2020 pisze:kaja2020 pisze:Jeżeli chodzi o mnie to ja mogę kotka jakoś w okolicach trójmiasta czy redy odebrać... wszystko zależy od godziny, która to będzie... gdyż w niedzielę jestem od 10.oo na wystawie psów w sopocie..
hehe ok ok
kaja podejrzewam,ze spotkamy się na parkingu Tesco w Gdyni przy zjeździe na Obwodową Trójmiasta..
powinnam zdążyć przed 10
Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
kaja2020 pisze:Ciepła pisze:kaja a odbierasz telefony
Zwykle odbieram... jednak czasami jak mam moje dziecko w akcji to nie mam możliwości... :p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, koszka, majka420 i 101 gości