S.K.Niekochane XVII - ciasno, smutno, źle :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 9:28 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

A korciaczki maja urodzny :1luvu:
Wszystkiego najlepszego,dziewczęta!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon cze 20, 2011 10:29 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Cześć dziewczyny. Nie jestem tu taka całkiem nowa, ale zarejestrowana dopiero teraz :wink: . Chcę adoptować kota z katowickiego schroniska i właśnie robię zakupy w jednym ze sklepów internetowych... Koszyk mam już pełny produktów dla mojego "przyszłego" futrzaka, ale tak sobie pomyślałam, że może mogłabym coś kupić dla kotków schroniskowych... Co jest tam najbardziej potrzebne? Możecie napisać?
I inne pytanie - widziałam na stronie, że schronisko jest otwarte do 17:00 i mam tu problem... Ja z pracy jestem dopiero o 16:30... Czy mogłabym się umówić z jakąś wolontariuszką, która zna koty schroniskowe i ich charakterki, po 17? Czy wtedy nie miałabym szans na adopcję?
Dajcie znać proszę :kotek:
Zuzebiusza spis karm dla kota: http://imageshack.us/f/580/karmy.png/

zuzebiusz

Od: Pon cze 20, 2011 10:16

Post » Pon cze 20, 2011 10:33 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

dziekujemy za reklamę małych
Niekochane maja swoje FB od dawna, siriwan zakładał
tylko on teraz naukowo obciążony :wink:
nie ma czasu
może ktoś jest chętny do przejęcia niekochanych na FB?

3 maleństwa, te samodzielne juz są za TM, nie przyjeła ich mamka, a jest teraz jak jest :|

maciaszku-nie miały wczoraj numerów, dzis juz maja i jasne ,że dodam, tylko raczej po południu

Nowe dwie na kociarni dzis lepiej niz wczoraj-tzn nie pełzaja głowa na dół po siatce
Na kociarnie trafiła dzis też Irina

zbliża sie chwila wypuszczenia tcyh co nie powinno sie wypuszczac, wiec czekam na cud
Dla jednego z nich jest dzis mała szansa-zaciskajcie kciuki do białości

cale nowe małe towarzystwo dzis odrobaczone delikatnie i odpchlone
na szczepienia muszą ciutek poczekać

no i w schronie czeka świnka morska :roll: , tez od tych bezdomnych chyba :roll:
możliwe ,że jednen z pracownicków ja zaadoptuje-zobaczymy

edeit-doczytałam
zuzebiusz- :1luvu:
jasne, ja dzis chyba będę później w schronisku
mój numer 889 771 107 -odezwij się chocby smsowo-oddzwonię

a z darów na wagę złota teraz saszetki/puszki dla maluchów
nawet whiskasy

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 20, 2011 10:41 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Mała1, dziękuję za tak szybką odpowiedź :ok: Ja do was przyjadę jak już będę miała wyprawkę gotową i u siebie w domu, bo liczę na adopcję kota "od razu". Transporterek ładny już w koszyku czeka... Teraz tylko zamówić :kotek:
A z karm to głównie mokre potrzebujecie tak?

Edit: ja będę chciała adoptować jakiegoś starszego kotka, nie kociaka... Wiem, że macie teraz swoistą "plagę" kociaków, więc... no... czy nie będzie to problemem :oops: ? Bo tak sobie myślę, że u kotków starszych widać już charakter, a mnie zależy na jakimś przymilnym niedrapiącym miziaku. Charakterne koty są fajne, ale w chwili obecnej wolałabym spokojnego leniucha... :oops: Znajdą się i takie?

zuzebiusz

Post » Pon cze 20, 2011 10:46 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

potrzeba niby każdej, ale mokrej najczęściej brak
Jesli nie dziś to dzwoń jak już będziesz gotowa porwac jakiegos schroniskotka :wink:
tylko od środy do niedzieli teraz mnie nie ma-zgłaszam
znajdziemy dokładnie takiego jakiego chcesz :wink: . mam przynajmniej taka nadzieję
I super ,że starszy :ok:

szkoooda ,że nie dziś :( :wink:

Mała1

Post » Pon cze 20, 2011 10:54 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

A mam jeszcze takie pytanie odnośnie tzw. bazarków... Chciałabym oddać na rzecz schroniska moją kolekcję drewnianych kotów, którą można by sprzedawać jako "cegiełki" na karmę. Czy jest jakaś wolontariusza, która się takimi bazarkami zajmuje? I czy forma takiego "wsparcia" jakoś się wam przyda? Kolekcja jest średnich rozmiarów jeśli chodzi o sztuki, ale całkiem ładna...

zuzebiusz

Post » Pon cze 20, 2011 11:02 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

oczywiście ,że się przyda :ok: ,, nawet bardzo bardzo
bazarek możesz poprowadzić sama, jesli nie chcesz sama, możesz nam podarować kotki my je wystawimy
ale zachęcam do samodzielnych bazarków :kotek:
Jak miałabys jakies pytania-pytaj

Mała1

Post » Pon cze 20, 2011 12:16 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Zdjęcia z akcji adopcyjnej:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 15:43 przez TanundA, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon cze 20, 2011 12:40 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

dziewczyny - jesli, kiedyś korzystałyście z usług dr Eweliny Pałys - Jasiurkowskiej, to teraz przyjmuje w Katowicach na Józefowskiej 100 od pon do ptk od 10-18. Przedtem pracowała u Fabisza-Stefanka.
to miłośniczka kotów i człowiek o wielkim sercu

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 20, 2011 12:48 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

mamaja4 pisze:A korciaczki maja urodzny :1luvu:
Wszystkiego najlepszego,dziewczęta!

Wszystkiego wymarzonego, Korciaczki!

Biedne maluchy... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon cze 20, 2011 13:43 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Korciaczki WSZYSTKIEGO NAJ!Ja pamiętam i jestem dozgonnie wdzięczna :1luvu: za Kociaczki[*] :(
Gosiara

Post » Pon cze 20, 2011 15:47 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Mała1 pisze:
zbliża sie chwila wypuszczenia tych co nie powinno sie wypuszczac, wiec czekam na cud
Dla jednego z nich jest dzis mała szansa-zaciskajcie kciuki do białości

:ok: :ok: :ok:

Mała1 pisze:
3 maleństwa, te niesamodzielne juz są za TM, nie przyjeła ich mamka, a jest teraz jak jest :|

:cry: :cry: :cry:

czyli Ich matka została w miejscu,gdzie żyły :(

[*][*][*]
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Pon cze 20, 2011 16:52 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

zuzebiusz pisze:Cześć dziewczyny. Nie jestem tu taka całkiem nowa, ale zarejestrowana dopiero teraz :wink: . Chcę adoptować kota z katowickiego schroniska i właśnie robię zakupy w jednym ze sklepów internetowych... Koszyk mam już pełny produktów dla mojego "przyszłego" futrzaka

Witaj :P

Na 1-wszej stronie tego wątku są wszystkie koty z naszego schroniska.
Przeglądnij zdjęcia,może już Cię jakiś zauroczy :wink:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Pon cze 20, 2011 17:43 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Mała1 pisze:dziekujemy za reklamę małych
Niekochane maja swoje FB od dawna, siriwan zakładał
tylko on teraz naukowo obciążony :wink:
nie ma czasu
może ktoś jest chętny do przejęcia niekochanych na FB?

Potwierdzam. Jeżeli jest ktoś od nas chętny to dane do logowania mogę udostępnić na PW. Tak samo z naszą klasą i innymi portalami społecznościowymi. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pon cze 20, 2011 18:28 Re: S.K.Niekochane XVII- źle jest, ciasno...za ciasno :(

Ja niestety za cienka w uszach jestem na FB :wink:
I nie wiem czemu nie mogę Was dodać do znajomych, więc udostępniam tylko z linków na miau.

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]