jola od jadzi pisze:Madzianek nie żyje.
Odszedł wczoraj o 23oo.Już nie cierpi...
Smutno, przykro ale największe współczucia należą się Pani Basi. Szkoda że nie udało się go uratować. Pozostaje trzymać kciuki za Hobbicia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jola od jadzi pisze:Madzianek nie żyje.
Odszedł wczoraj o 23oo.Już nie cierpi...
Carmen201 pisze: 12. Karolcia to przysięgam, ma dziewczyna niefarta póki co - 1 mail i koniec, no żeby niebieski Kot tyle siedział?
KrufkaMała pisze:Co do Karolci to szkoda że kontakt się urwał - ma dziewczyna pecha ale szukamy szukamy dalej, napewno znajdzie kogoś kto ją pokocha.
Carmen201 pisze:A tak już w ogóle na marginesie, aczkolwiek na serio: czy fretki mogą być wolnożyjące?
Bo wczoraj po ciemnej nocy spotkałam 2 sztuki na Gocławiu.
Gochulec pisze:Carmen201 pisze: 12. Karolcia to przysięgam, ma dziewczyna niefarta póki co - 1 mail i koniec, no żeby niebieski Kot tyle siedział?KrufkaMała pisze:Co do Karolci to szkoda że kontakt się urwał - ma dziewczyna pecha ale szukamy szukamy dalej, napewno znajdzie kogoś kto ją pokocha.
Nie rozumiem, jak taka urocza kota nie może domku znaleźć
Carmen201 pisze:A tak już w ogóle na marginesie, aczkolwiek na serio: czy fretki mogą być wolnożyjące?
Bo wczoraj po ciemnej nocy spotkałam 2 sztuki na Gocławiu.
Tam już kilka lat temu ktoś fretkę widział... ale, że już dwie?...
Carmen201 pisze:No nie róbcie ze mnie wariata![]()
Fretki, sztuk 2, się ganiały.
Jakieś forum fretkowe jest?
Zdjęcia ew. fantów na bazarek to komu podesłać?
kotx2 pisze:nie mam pojęcia czy sa wolnożyjące,co w ogóle jedzą fretki![]()
Carmen201 pisze:Nie, coś inszejszego.
Ale wiesz Asiu, rzuć okiem czy się nada.
Carmen201 pisze:Teściowa mi lubi dawać prezenty takie......eeeeeeeee.........![]()
No właśnie.
Ale jak się sprzeda, to jej serdecznie podziękuję, w końcu raz szczerze![]()
(tu patrzę, czy TŻ nie patrzy przez ramię..)
Asiu ale nie dziś, ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510, puszatek i 111 gości