Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moha pisze:No normalnie gacie mu kupię, i to "z nogawką", takie babcine, bladoróżowe
bubula pisze:Moha pisze:No normalnie gacie mu kupię, i to "z nogawką", takie babcine, bladoróżowe
plus szelki co by z zadku nie spadały![]()
Dużo zdrówka fizycznego dla wszystkich futer oraz psychicznego dla mamy Mohy ( bo przy tej ferajnie to załamać się można)
Moha pisze:Maniek zgłupiał na punkcie niebieskiego, polarowego kocykaZanabyłam taki w jednym z dużych sieciowych sklepów na cenę promocyjną z myślą o sobie. Jednak Maniuś od kiedy go zobaczył postradał zmysły: włazi, ugniata i mruczy na cały dom sam do siebie. Nie mam sumienia pozbawiać staruszka takiej radości i zimne wieczory spędzam pod starym śpiworem bądź myjąc kuwety - wszak to najlepsza metoda na rozgrzanie
Najbardziej mnie zdumiewa fakt, że tylko ten niebieski kocyk tak podpasował Mańkowi. Mam też niejakiego Mariusza, który to bawi się TYLKO różową myszką
W zaistniałej sytuacji Mariuszek dorobił się ksywki Różowy Głupek a Maniuś Pan Kocyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 19 gości