[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 20:31 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

I koniecznie z gustowną koronką :wink: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 16, 2012 20:37 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Dopiero co przerabiałam zapalenie pęcherza u Betinki :roll: .
Wietrzą te tyłeczki a my mamy problem :evil: .
Ciocia Moha - trzymam za zdrówko Twoje i wszystkich u Ciebie :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto paź 16, 2012 20:41 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

A ja Ciociu Małgosiu za Twoje kulawinki (właśnie doczytałam o popsutych łapkach). Musi być dobrze! Tylko czemu te koty takie cholernie delikatne? Trzeba chuchać i dmuchać, i pół biedy jeśli jest ktoś, kto to robi... A co z tymi biedami z podwórek czy schronisk? Eh, chandrę mam chyba, właśnie odszedł Mr Big, piękny smutny biały kocur z Palucha, który trafił do domu o kilka dni za późno...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto paź 16, 2012 23:10 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś zdrowiej szybko bo ci majty założą :P
zdroweczka :ok: :ok: :ok: :ok:

moja suńka też ma zapalenie pęcherza i sika gdzie może i ile może. Oceany moczu...

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro paź 17, 2012 15:05 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:No normalnie gacie mu kupię, i to "z nogawką", takie babcine, bladoróżowe :twisted:

plus szelki co by z zadku nie spadały ;)
Dużo zdrówka fizycznego dla wszystkich futer oraz psychicznego dla mamy Mohy ( bo przy tej ferajnie to załamać się można) :wink:
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Śro paź 17, 2012 20:07 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

bubula pisze:
Moha pisze:No normalnie gacie mu kupię, i to "z nogawką", takie babcine, bladoróżowe :twisted:

plus szelki co by z zadku nie spadały ;)
Dużo zdrówka fizycznego dla wszystkich futer oraz psychicznego dla mamy Mohy ( bo przy tej ferajnie to załamać się można) :wink:

O to to! Dobrze powiedziane... Za życzenia serdecznie dziękuję, przyda się :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie paź 28, 2012 21:07 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Paluszkowce dziękują za dzisiejszą dostawę :D
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Pon paź 29, 2012 20:32 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:oops: Wpadłam na chwilkę, jak po ogień, ale w domu mam kocio-ludzki szpital. Maniek wygląda jak pączuś, waży coś 6kg (lub nieco ponad) ale pamięta o kolegach, którzy nie zawsze mają pełne brzuszki.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw lis 15, 2012 17:11 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniek zgłupiał na punkcie niebieskiego, polarowego kocyka 8O Zanabyłam taki w jednym z dużych sieciowych sklepów na cenę promocyjną z myślą o sobie. Jednak Maniuś od kiedy go zobaczył postradał zmysły: włazi, ugniata i mruczy na cały dom sam do siebie. Nie mam sumienia pozbawiać staruszka takiej radości i zimne wieczory spędzam pod starym śpiworem bądź myjąc kuwety - wszak to najlepsza metoda na rozgrzanie :? Najbardziej mnie zdumiewa fakt, że tylko ten niebieski kocyk tak podpasował Mańkowi. Mam też niejakiego Mariusza, który to bawi się TYLKO różową myszką :mrgreen: W zaistniałej sytuacji Mariuszek dorobił się ksywki Różowy Głupek a Maniuś Pan Kocyk :twisted:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw lis 15, 2012 18:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:Maniek zgłupiał na punkcie niebieskiego, polarowego kocyka 8O Zanabyłam taki w jednym z dużych sieciowych sklepów na cenę promocyjną z myślą o sobie. Jednak Maniuś od kiedy go zobaczył postradał zmysły: włazi, ugniata i mruczy na cały dom sam do siebie. Nie mam sumienia pozbawiać staruszka takiej radości i zimne wieczory spędzam pod starym śpiworem bądź myjąc kuwety - wszak to najlepsza metoda na rozgrzanie :? Najbardziej mnie zdumiewa fakt, że tylko ten niebieski kocyk tak podpasował Mańkowi. Mam też niejakiego Mariusza, który to bawi się TYLKO różową myszką :mrgreen: W zaistniałej sytuacji Mariuszek dorobił się ksywki Różowy Głupek a Maniuś Pan Kocyk :twisted:

moja Ninka - ruda tiróweczka ktoregoś dnia znalazła odłożone gdzieś tam na krześle pomarańczowe legowisko. Nikt na nie chciał na nim spać. A dziewuszka ugniata je i spi tylko na nim. Nazwaliśmy to posłanko - Mamusią :ryk:

za zdrowko ludzko- kociastych :ok:

asia2

Post » Pon gru 03, 2012 23:40 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

a czemu tu nic się nie dzieje dobrego? Maniuś mam nadzieje zdrowy i tez jak Grochu szykuje się na czubek choinki :D :D :D :D

asia2

Post » Pon gru 03, 2012 23:53 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

A zdrowy, dziękować : Zrobił się z niego straszny żarłok, mój TŻ woła na niego napity kleszcz :evil: (cóż, skojarzenie jakże trafne :mrgreen: ) Muszę wstawić jakieś fotki, ale jakoś nie ogarniam programu do zdjęć od jakiegoś czasu - może moje przemądrzałe dzieciątko mi pomoże :oops: Co do choinki to w zeszłym roku Maniek przeżył szok, jak zobaczył żywe drzewo w mieszkaniu: siedział na taborecie i się gapił pół dnia, nie ruszał się, nic nie broił tylko patrzył. Może się biedaczkowi przypomniały te wszystkie lata, kiedy pod takimi drzewkami chronił się przed deszczem i śniegiem...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto gru 04, 2012 17:22 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

ja tez z tym programem do wstawiania zdjęć na bakier jestem. Nie jesteś sama :D :D

Tak myślę, może warto dla kociastych te choinkę do domu wpuścić :idea:
Coś fajnego dzieje się w ich główkach jak widac po Maniusiu.

asia2

Post » Wto gru 04, 2012 17:54 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

jaki kleszcz?! w imieniu Maniusia protestuję ! :D
A może Maniuś zechciałby użyczyć troszkę ciałka mojej Tulci , dziewczyna dobiła ledwie do 3 kg i dalej nie chce :(
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Wto gru 04, 2012 20:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Bidulka :( Pomalutku się podreperuje. A może taka jej uroda?
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]