Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bordo pisze:wspaniale,
tylko ze ona została w domu tymczasowym czyli, ze kolejny pies w potrzebie juz w tym domu tymczasowym nie znajdzie tymczasowego schronienia...
bordo pisze:ubył CZOKO![]()
Czoko pojawił sie na moim osiedlu w listopadzie, ludzie postawili mu kartonowe pudełko i mieszkał tam,
ja dowiedziałam sie o nim w styczniu i postawiłam mu pudło ze steropianu i pokochał ten domek,
jedni go karmili, inni kopali-piesek zdziczał,
złapałam go na przełomie styczni i lutego, został wykastrowany i zaczipowany,
pojechał do domu tymczasowego w Rzgowie gdzie oswajał sie z ludzmi,
ja przejęłam go w marcu,
przyzwyczaił się do nas, a my do niego, ale był juz czwartym psem w domu .........
cieszymy się, ZE W KOŃCU ZNALAZŁ DOM i trzymamy kciuki by Czokus był szczęsliwy
co prawda mieszka w budzie, ale nie sam, bo z bardzoooooo towarzyską bernardynką o imieniu NIUNIA, która na pewno ogrzeje go swoim wielkim włochatym cielskiem:)
annskr pisze:Wyjazd, jak już pisałam, nie dał mi odskoku od kocich spraw – telefony wzięłam ze sobą. Intensywne udział w atrakcjach uniemożliwił mi odbieranie telefonów - dzięki czemu okazało się, że niektórzy karmiciele potrafią i beze mnie coś zrobić.
Jolu, Ty korzystasz awaryjnie w sytuacjach, kiedy naprawdę sama nie dasz rady. A pomagasz bardzojolabuk5 pisze: "pogotowie annskr czynne 24 godziny na dobę"! Wiem, bo sama korzystam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 106 gości