Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 9:09 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Poproś Marzenie 11, wyśle Tobie pw

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 9:10 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja tez mam i moge podac, ale nie podwojnie. Jak nie dostalas jeszcze Farcia, to ja skopiuje z mojej PW.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 9:18 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dziękuję już dostałam na PW nr konta od Alienor .
Oby dzisiejszy dzień był lepszy dla Promysia . Nieustające kciuki .

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto lis 23, 2010 9:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promysiu nie poddawaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 23, 2010 9:27 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 9:33 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jakieś wieści ???
Bałam się tu dziś zajrzeć...

Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 23, 2010 9:39 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonka pewnie odsypia. Ja byłam u lekarza i jestem do piątku na zwolnieniu.
Monika dzwoniła niedawno do lecznicy i potem do mnie.
Chyba jest ta wetka, która była w niedzielę - powiedziała, że wygląda to lepiej.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 9:41 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Popłakałam się z nerwów. Oby dał radę.
Maleńki grosik ode mnie wczoraj w nocy poszedł. Więcej nie mogę, sama nie mogę się pozbierać po wydatkach związanych z Bidziunią[`] :( .
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 23, 2010 9:41 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Chyba jest ta wetka, która była w niedzielę - powiedziała, że wygląda to lepiej.
Iwonka pewnie odsypia. Ja byłam u lekarza i jestem do piątku na zwolnieniu.
Monika dzwoniła niedawno do lecznicy i potem do mnie.
Chyba jest ta wetka, która była w niedzielę - powiedziała, że wygląda to lepiej.

O, to dobrze, że wygląda to lepiej :ok:
Co się stało Iza? Chorujesz?

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 9:46 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Chyba ten cały stres mi teraz wyłazi. W nocy było mi słabo.
Mam sensacje trochę i brzuch mnie boli.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 9:47 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wczoraj to Ci chcialam tez podsunac, zebys na zwolnienie poszla, bo wykorkujesz. Odpocznij jak mozesz.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 9:48 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Chyba ten cały stres mi teraz wyłazi. W nocy było mi słabo.
Mam sensacje trochę i brzuch mnie boli.

Na pewno to stress, posiedzisz w domu, trochę się brygadą zajmiesz, one też pewno czują, że Ty nie tak jak zwykle reagujesz

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 9:51 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

SecretFire pisze:Wiecie, co mi tez jeszcze przez glowe przeszlo akurat? Co politycy nie potrafia zrobic - zjednoczyc ludzi do pewnego grona - to potrafi zrobic maly bezdomny koteczek. Tyle trzymania razem, tyle smutku, tyle kibicowania, tyle nadzieji, tyle pomocy - wprost niewiarygodne ale z tego powodu mi lzy teraz leca. Tak, tez sie martwie o Promyka, bo od pierwszych godzin z Iza bylam. Od paru lat juz wychodze z zalozenia, ze kazda istota ma jakis powod, zeby na ziemi byc, moze powod ten Promyka jest pokazac, ze jest milosc na swiecie i nie zginie, dopoki beda ludzie jak my trzymac razem.

Dorotko pięknie i prawdziwie to napisałaś :1luvu: Na ten wątek nie da się spokojnie zaglądać, też boję się go odwiedzać też "mam katar" :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Iza postaraj się odpocząć, uspokoić i wyleczyć! Może to efekt lekarstw, których ostatnio za dużo zażywałaś :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 23, 2010 9:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Też się boję, ale wchodzę... Oczy mokre w robocie to trochę głupio, ale muszę tu wchodzić!

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 9:53 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promyczku, trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia][następna]