Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:A ja dzisiaj Kminka wymiziałam![]()
Nie wyglądał na specjalnie zachwyconego, ale nie uciekał, tylko lekko się uchylał. Za to Sezam aż mruczał z zadowolenia.
jej siostra pisze:W cat-roomie wszystkie kupy rozlane; dobrze, że w kuwetkach. Żwirku nie dało się tylko dosypywać. Poza tym ok. W klatkach Rumcajs (albo Cypisek) zwymiotował, potem Cypisek (albo Rumcajs) powiesił się za łapkę podczas wędrówki po siatce. Haneczka szaleje, dwukrotnie wychlapała wodę w całości, raz na siebie, raz poza klatkę. Kiedy wychodziłam, demolowała kuwetkę, przekopując ją w pogoni za myszką. Ciekawe, co zastanę wieczorem
milu pisze:Zapraszam na wielki bazarek książkowy: viewtopic.php?f=20&t=119957&p=6656224#p6656224
miszelina pisze:PRZYPOMINAM SZANOWNYM KOLEŻANKOM I KOLEGOM, ŻE OD GRUDNIA KOCIARNIA MA WRÓCIĆ DO DAWNEGO TRYBU DZIAŁANIA, TO ZNACZY WOLONTARIUSZE WE WSZYSTKIE DNI TYGODNIA!
Niestety nasz kochany i drogi kierownik kociarni kończy pracę, a raczej kończą się finanse :evil:
Proszę o zgłaszanie się na pw, kto i w jakie dni będzie mógł przychodzić rano, a kto popołudniami. Ja wiem, że ranne dyżury w tygodniu nie są najfajniejsze, ale może znajdą się osoby, które nie zaczynają pracy codziennie o 8 i w związku z tym mogą na godzinkę wpaść i nakarmić kociaki. W ubiegłym roku działało, więc wierzę, że i teraz się uda.
Na razie mam zgłoszenie od _namidy_.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Google [Bot] i 112 gości