UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 02, 2013 18:37 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Jest całe mnóstwo fantastycznych DT na forum i nie tylko.Są jednak takie( chyba niewiele), które psują opinię tym naprawdę dobrym.To tak jak z łyżką dziegciu...Uważam się za dobry DT ( nieskromna jestem? :oops: ) , o koty dbam bardzo, nie tylko o ich stan fizyczny, ale i o psychikę.Nie jestem jednak jasnowidzem.Miałam na DT trzy kociaki.Zdrowiutkie, śliczne.Z dnia na dzień jeden zachorował, więc szybciutko do weta.Polepszyło mu się, zachorowała jednak jego siostra.Koty pojechały do innego DT, bo u mnie naprawdę nie było miejsca i tam zachorował kolejny.Było mi przykro, bo sherina ( ona była tym nowym DT) musiała biegać do weta.Ani słowa pretensji nie było,bo wiadomo, że tak się zdarza.Kilka moich kotów odeszło za TM w swoich DS-ach.Nikt jednak nie zaproponował zwrotu kota, były ratowane, Duzi robili, co mogli, aby je wyleczyć.Oczywiście zostałam poinformowana o chorobie, a potem o odejściu kota, bo tak być powinno.To są standardy.
madzik123, popełniłaś błąd, to oczywiste.Ktoś jeszcze zawinił, zapłacił za to kot i to jest strasznie przykre :cry: Nauczka na przyszłość? Na pewno tak, ale dla mnie to jakoś mało pocieszające.Nie wiem, czy jest szansa na odzyskanie kota, czy żyje.Chciałabym, aby to możliwe.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 02, 2013 18:44 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Witam

Już sobie poradziłam że sprawa. Ale mogę potwierdzić fakt że u iki jest umieralnia i jeśliktoś chce dołączyć się dom pomocy a zna dokładny adres iki proszę o kontakt @ madzik_7@o2.pl jestem osoba zaradna i jeśli my wspólnie nie pomożemy zadziałać to nikt tego nie zrobi. Każdy umywa ręce. Przykre to jest ale jeśli kochany koty a widzę jesteśmy koc iarami nie pozwólmy tej kobiecie trzymać koty.
Pozdrawiam

madzik123

Od: Sob lis 30, 2013 18:34

Post » Pon gru 02, 2013 18:55 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

To jest twoja opinia że zawiniłam ale szanuje twoja wypowiedź. Jesteśmy na wątku o dt pani k. I się tv wypowiedzi ałam że dzięki tej pani następny kot umarł. Nie dzięki mnie jak to niektórzy próbują udowodnić. U mnie się miało o wiele lepiej. Dziennie ciepło jedzenie picie spanie w łóżku z nami wszystkimi i fionkiem regularne tabletki. Zawiniłam tylko w jednym że zaufałam a to podstawą do współpracy .. Ana szczęście mojego kota udało się uratować od złego byłam cztery razy u weterynarza. A popełniłam e oddałam na leczenie kotki pani k która usiłowała mi ją odebrac jak się dowiedziała że z dnia na dzień kotka nie umiała chodzić a do tej pory było ok. Łatwo się słucha na forum ale trudno powiedzieć o szczegółach tej adopcji i tych kobiet. Ją mam w sercu nankea będę walczyć o odebranie kotów tej pani k. Już nie będę się wypowiadać o nance. To nie przywróci jej życia ale mam ją w serduszkt i wiem że chciałam dobrze. Dziękuję za wypowiedzi.

madzik123

Post » Pon gru 02, 2013 19:12 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

madzik123 pisze:Zawiniłam tylko w jednym że zaufałam

O to chodzi.Nie Ty jedna popełniłaś błąd, nie ma chyba takiej osoby, która wszystko i zawsze zrobiła dobrze.Ja też mam sporo błędów na swoim koncie, wiem o tym i "mea culpa".
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 02, 2013 19:33 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Szkoda że tv zdjecia kotkow nie umiem wstawić

madzik123

Post » Wto gru 03, 2013 21:23 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

kto do mnie dzwonił w sprawie Iki jakieś 2-3 tyg. temu? chodziło wtedy o psa,który zniknął.Prosiłam o napisanie tego tutaj i nie widze...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto gru 03, 2013 21:31 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

justyna8585 pisze:kto do mnie dzwonił w sprawie Iki jakieś 2-3 tyg. temu? chodziło wtedy o psa,który zniknął.Prosiłam o napisanie tego tutaj i nie widze...

A masz jakieś wiadomości w tej sprawie , ja jestem tylko znajomą osoby która zna osobę która dała jej psa i nie wiem czy ta osoba jest nawet zalogowana bo jej osobiście nie znam ...
Może do mnie pisac na pw .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 05, 2013 15:19 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Czw gru 05, 2013 15:29 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Właściwie po co ja się wkurzam i tak nic nie moge zrobić :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 05, 2013 22:10 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

phoenix6 pisze:Reportaż - 2:00

8O

Iweta pisze:Właściwie po co ja się wkurzam i tak nic nie moge zrobić :roll:

Owszem, możesz.
Można umieścić komentarz pod artykułem.
I kiedyś było wydarzenie na FB utworzone, jeśli dobrze pamiętam, przez Zofia&Sasza. Nie mogę znaleźć linku do niego.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt gru 06, 2013 11:33 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Ona do mnie dzwoniła!
:lol:
Śmieję się, bo miałam wtedy przeczucie, na FB pytała o tymczasy, potem telefon dziwny...

edit: komentarzy nie da się dodawać
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt gru 06, 2013 13:48 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Napisałam komentarz, wyrzuciło mnie ale jak weszłam ponownie to komentarz jednak był. Oby go nikt nie usunął.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt gru 06, 2013 14:37 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Nie wiedziałam że ten reportaż wywoła takie poruszenie :) a to stary materiał - tj. z maja br. bodajże. Wyemitowany na kanale TVS (dla niewtajemniczonych - telewizja regionalna, śląska) Tam jest pokazana m.in jej twarz, więc wrzuciłam linka do reportażu żeby ludzie mogli zobaczyć jak owa pani wygląda, żeby w żadnym bądź razie, nikt nie wydał jej kota. Ktoś napisał w komentarzu że na Śląsku jest "spalona", to 100% prawda, cały Śląsk aż huczy, nikt przy zdrowych zmysłach kota jej nie odda, ludzie oddający koty na Śląsk są ostrzegani. Ja się natknełam na FB na wydarzenie ostrzegawcze (koleżanka mnie zaprosiła) i potem znalazłam ten wątek :kotek:

pozdrawiam.
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Pt gru 06, 2013 22:18 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Nie rozumiem już tego świata. Jak można pozwolić jej zbierać koty. Czemu interwencję tego nie przypilnuja. Moja kotk,a u niej tumarła. Mój kot zaś tym wirusem od niej się zaraził i dzieńtw dzień płacze przez to wszystko!!!! a każdy chowa głowę w piasek i interwencję mają to w dupie

madzik123

Post » Pt gru 06, 2013 22:40 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Niesamowite, że ten wątek ciągle jest aktywny...obejrzałam piękny, wręcz wyciskający łzy reportaż...o pewnej pani, która na śląsku prowadzi "wzorcowy dom tymczasowy dla kotków"...które w niewiarygodnym tempie znajdują domy...to chyba jakaś żenada... nie mogę zapomnieć zdarzeń z 2010 roku kiedy, w tym, okropnym domu umarły moje maluszki...i tylko dzięki niesamowitej pomocy forumowiczek udało mi się jakoś przetrwać ten czas, wyciągnąć z tego miejsca kotkę, mamę tych biednych kociąt ...Iweta, bardzo dziękuję za
pomoc...

P.S żałuję, że umarła Zosia...ona wiedziała bardzo dużo na temat tego miejsca, nie pozwoliłaby na promowanie tej osoby w mediach...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

[poprzednia][następna]