Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 12:24 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Źle jest z małym Rumcajsikiem :(
viewtopic.php?f=1&t=108655&start=135

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 25, 2010 13:15 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Legnica pisze:Jeśli można?to chciałabym dopisać do listy ślepaczków słodziaszka który dzisiaj przyjechał do mnie na DT. ze schronu w Głogowie.
Maluch wymaga na pewno doleczenia,wizyta u wet w poniedziałek.Na razie bez imienia.
Kocurek cud,miód i orzeszki:mruczący,miluśki,słodziak po prostu,zal z jego pokoju wychodzić tak pięknie sie przytula.

A teraz wkupne :wink:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Legnica, wkupne , mysle,przyjęte z radościa- słodziak :D dt u Ciebie, czyli szukamy domu i na listę wsparcia na leczenie? zaraz pzrypomne listę kandydatów na październik, zapytamy skarbnika, jka tam sytuacja wyglada pod koniec miesiąca, czy do Budryska poszedł moze przelew- tam była sytuacj apodbramkowa , zdaje się? AgaPap- jesteś ?
Stefanek kojarzy mi sie z ciachem "stefanką" - u nas takie produkują :mrgreen:
wstawie zdjęcie na nk , a mamy jakies namiary tel. mailowe, gdyby ktos zakochał sie w maluchu?

Iweta- Ty to potrafisz reklamować ślepaczki :ok: razem z Bogusiem marnujecie talent marketingowy nie ujawniając sie światu wczesniej 8) :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon paź 25, 2010 13:28 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Bazyliszkowa pisze:Źle jest z małym Rumcajsikiem :(
viewtopic.php?f=1&t=108655&start=135

właściwie tu to jest jakiś totalny nalot na Bożenę :evil:

(ciekawe czy szanowne panie zadały sobie trud sprawdzenia sytuacji na miejscu,
choć obawiam się że nie, bo komu by się chciało,
skoro "informacje" są dostępne na wątku.
Jad i agresja w słowach piccolo raczej sugerują jakiś silny konflikt i bardzo negatywne emocje
niż chęć konstruktywnej troski o koty)

a o Rumcajsie jest więcej tu :cry: viewtopic.php?f=13&t=117715&start=60
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon paź 25, 2010 14:05 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

allesandra my bardzo dziękujemy za chęć pomocy,maluszek przyjechał z Głogowa z wyprawką finansowa,myślę że na podstawowe leczenie wystarczy.
Chciałam się tylko smykiem słodkim pochwalić :D
Legnica

Post » Pon paź 25, 2010 14:15 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Legnica pisze:allesandra my bardzo dziękujemy za chęć pomocy,maluszek przyjechał z Głogowa z wyprawką finansowa,myślę że na podstawowe leczenie wystarczy.

pochwalic sie nalezy a nawet trzeba, a im wiecej zdjec, tym lepiej i dobrych nowin :ok: , tak ich tu mało zazwyczaj ...
ale na adopcje go wstawiamy, rozumiem?

alessandra

Post » Pon paź 25, 2010 15:02 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

alessandra pisze:

Iweta- Ty to potrafisz reklamować ślepaczki :ok: razem z Bogusiem marnujecie talent marketingowy nie ujawniając sie światu wczesniej 8) :lol:

Jak tu nie reklamować takiego cudaka :wink:
To moze trzeba filmiki wrzucać na N-K i FB i niech ludziska patrza , że takie koty sa zupełnie "normalne" 8) :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon paź 25, 2010 15:14 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Iweta pisze:
alessandra pisze:

Jak tu nie reklamować takiego cudaka :wink:
To moze trzeba filmiki wrzucać na N-K i FB i niech ludziska patrza , że takie koty sa zupełnie "normalne" 8) :D

biorę! :ok:
tylko jak się wypłacę za zgodę na rozpowszechnianie? :roll: :wink:
już wiem, może ...kotka?... :mrgreen:

alessandra

Post » Pon paź 25, 2010 15:17 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

alessandra pisze:

No nie wiem, chyba musisz sama z nim pogadać 8)

Iweta

Post » Pon paź 25, 2010 15:30 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Iweta pisze:
alessandra pisze:

aaa to być moze, kto wie , czy nie w tym tygodniu 8) :wink:

alessandra

Post » Pon paź 25, 2010 15:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

alessandra pisze:
Iweta pisze:
alessandra pisze:

aaa to być moze, kto wie , czy nie w tym tygodniu 8) :wink:

Byle nie w sobote, bo wyjeżdżam :roll:

Iweta

Post » Pon paź 25, 2010 15:37 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

bluerat pisze:To nowe zdjęcia Willy'ego zrobione 16.10.2010
Widać że humor mu dopisuje. Oczka są zaczerwienione, były już lepsze. Po 2 zabiegach lepszego efektu już nie da się uzyskać. Wypływ ropny z nosa mimo leków z antybiogramu utrzymywał się.
Widzi nieźle, bawi się chętnie - kocha wędkę.
Niestety nasikał już kilka rady na kołdrę i na kanapę, plus legowisko psa. Nie wiem czy koleżanka u której młody jest od czasu zabiegu długo to wytrzyma :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

A tak było na samym początku - właśnie znalazłam jakieś zagubione zdjęcia :
Obrazek

alessandra

Post » Pon paź 25, 2010 16:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

alessandra pisze:
Legnica pisze:allesandra my bardzo dziękujemy za chęć pomocy,maluszek przyjechał z Głogowa z wyprawką finansowa,myślę że na podstawowe leczenie wystarczy.

pochwalic sie nalezy a nawet trzeba, a im wiecej zdjec, tym lepiej i dobrych nowin :ok: , tak ich tu mało zazwyczaj ...
ale na adopcje go wstawiamy, rozumiem?

Zauważyłaś jak ciężko mi to na klawiaturze wyklepać?
Maluch dziś u weta na stole buziaki rozdawał,mruczał i na dodatek się miział.
Noooooooo.......wstaw na adopcje.
Legnica

Post » Pon paź 25, 2010 16:51 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Proszę o kciuki dla Bąbla od Jerzykówki. viewtopic.php?f=13&t=112899
Oczko zaczęło wypływać i maluch ma dzisiaj zabieg zszycia.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 25, 2010 17:01 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
kciuki som,mocno zacisnięte :ok:
Legnica

Post » Pon paź 25, 2010 17:16 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -dt naprawde na wagę życia w-wa

Przypomnę się z moich półślepaczkiem, który nadal nie znalazł domku

Olivier - foto z połowy sierpnia
Obrazek

Fotka z połowy września

Obrazek

I świeżutkie zdjęcia - Oli obecnie wygląda tak :) Jest małym łobuziakiem i wielką przylepką ;)
Obrazek
Obrazek
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

[poprzednia][następna]