viewtopic.php?f=1&t=108655&start=135
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:Jeśli można?to chciałabym dopisać do listy ślepaczków słodziaszka który dzisiaj przyjechał do mnie na DT. ze schronu w Głogowie.
Maluch wymaga na pewno doleczenia,wizyta u wet w poniedziałek.Na razie bez imienia.
Kocurek cud,miód i orzeszki:mruczący,miluśki,słodziak po prostu,zal z jego pokoju wychodzić tak pięknie sie przytula.
A teraz wkupne![]()
Legnica pisze:allesandra my bardzo dziękujemy za chęć pomocy,maluszek przyjechał z Głogowa z wyprawką finansowa,myślę że na podstawowe leczenie wystarczy.
Chciałam się tylko smykiem słodkim pochwalić
alessandra pisze:
Iweta- Ty to potrafisz reklamować ślepaczkirazem z Bogusiem marnujecie talent marketingowy nie ujawniając sie światu wczesniej
![]()
Iweta pisze:alessandra pisze:
Iweta- Ty to potrafisz reklamować ślepaczkirazem z Bogusiem marnujecie talent marketingowy nie ujawniając sie światu wczesniej
![]()
Jak tu nie reklamować takiego cudaka![]()
To moze trzeba filmiki wrzucać na N-K i FB i niech ludziska patrza , że takie koty sa zupełnie "normalne"![]()
alessandra pisze:
biorę!![]()
tylko jak się wypłacę za zgodę na rozpowszechnianie?![]()
![]()
już wiem, może ...kotka?...
Iweta pisze:alessandra pisze:
biorę!![]()
![]()
No nie wiem, chyba musisz sama z nim pogadać
alessandra pisze:Iweta pisze:alessandra pisze:
biorę!![]()
![]()
No nie wiem, chyba musisz sama z nim pogadać
aaa to być moze, kto wie , czy nie w tym tygodniu![]()
bluerat pisze:To nowe zdjęcia Willy'ego zrobione 16.10.2010
Widać że humor mu dopisuje. Oczka są zaczerwienione, były już lepsze. Po 2 zabiegach lepszego efektu już nie da się uzyskać. Wypływ ropny z nosa mimo leków z antybiogramu utrzymywał się.
Widzi nieźle, bawi się chętnie - kocha wędkę.
Niestety nasikał już kilka rady na kołdrę i na kanapę, plus legowisko psa. Nie wiem czy koleżanka u której młody jest od czasu zabiegu długo to wytrzyma
A tak było na samym początku - właśnie znalazłam jakieś zagubione zdjęcia :
alessandra pisze:Legnica pisze:allesandra my bardzo dziękujemy za chęć pomocy,maluszek przyjechał z Głogowa z wyprawką finansowa,myślę że na podstawowe leczenie wystarczy.
Chciałam się tylko smykiem słodkim pochwalić
pochwalic sie nalezy a nawet trzeba, a im wiecej zdjec, tym lepiej i dobrych nowin, tak ich tu mało zazwyczaj ...
ale na adopcje go wstawiamy, rozumiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 94 gości