Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:ASK@ pisze:sorki za wtręt:
proszę zajrzyjcie, podrzucajcie Moze ktoś coś wie, pomoże.Wszyscy zakoceni ale moze jakiś DS szuka czarnej pięknoty. Moze ktoś wie jak pomóc.
viewtopic.php?f=1&t=113999&p=6175979#p6175979
Użyczę DT... przynajmniej do końca lipca ... ale potrzebuję pomocy logistycznej w złapaniu, określeniu płci i ew. wykastrowaniu i przeglądzie vet ...
Bo ja wcale nie chcę 5 kota
seidhee pisze:Kochani, a może ktoś z was ma dostęp do lampy bakteriobójczej?
kussad pisze:Czy znamy może Kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Górze Kalwarii?
Gem z Kielc pyta na tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=113537&start=15 pyt
seidhee pisze:Kochani, a może ktoś z was ma dostęp do lampy bakteriobójczej?
Kaprys2004 pisze:seidhee pisze:Kochani, a może ktoś z was ma dostęp do lampy bakteriobójczej?
To chyba niełatwy temat..
seidhee pisze:Kaprys2004 pisze:seidhee pisze:Kochani, a może ktoś z was ma dostęp do lampy bakteriobójczej?
To chyba niełatwy temat..
Tzn niełatwo znaleźć taką lampę czy też z jakiegoś powodu nie powinno się poruszać tego tematu?
alix76 pisze:ASK@ pisze:sorki za wtręt:
proszę zajrzyjcie, podrzucajcie Moze ktoś coś wie, pomoże.Wszyscy zakoceni ale moze jakiś DS szuka czarnej pięknoty. Moze ktoś wie jak pomóc.
Użyczę DT... przynajmniej do końca lipca ... ale potrzebuję pomocy logistycznej w złapaniu, określeniu płci i ew. wykastrowaniu i przeglądzie vet ...
Kaprys2004 pisze::ryk:
Piotrze, fajne obudzenie
Agneska pisze:Czarna kocina na wagę?![]()
Jeśli wszytko pójdzie OK, to dzisiaj po południu kot powinien być w lecznicy (ASK@ potwierdzi). Wtedy będzie wiadomo jakiego oporządzenia wymaga, a ja będę dzwonić do lecznicy po informacje.
Alix, tutaj też wkleję należne Ci ikonki:![]()
![]()
Aleba pisze:alix76 pisze:ASK@ pisze:sorki za wtręt:
Jak to było z tym przesuwaniem granicy, o którym rozmawiałyśmy ostatnio?
Dzięki
Zofia&Sasza pisze:Kaprys2004 pisze::ryk:
Piotrze, fajne obudzenie
I wyjątkowo perfidny postZanim zakumałam, o co chodzi mało na zawał nie zeszłam...
Agneska pisze:seidhee pisze:Tzn niełatwo znaleźć taką lampę czy też z jakiegoś powodu nie powinno się poruszać tego tematu?
Jeśli od poruszania tematu lampa się znajdzie, to możemy poruszać ile wlezie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości