Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 5:55 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

kasiatatry pisze:udalo mi się dzisiaj wysłać grosik na kotki... blagam, czekajcie na mnie :cry:

Bardzo dziękuje kasiatatry :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podlotki, bo to już nie takie maluszki są, nie mają innego wyjścia, jak tylko czekać na swoją przyszło mamusię. :D
Nie płakusiaj, dajemy radę, a Tobie dużo zdrówka życzymy i czekamy na Ciebie. Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lip 07, 2010 10:02 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

No i oczywiście nie obyło się dzisiaj bez wetki, bo Lesiu ma od wczoraj sraczusię i to tylko on i żaden inny.
Dostał zastrzyki i wykupiłam leki w aptece
Nifuroksazyd, No-spe, Lakcid, Smecte i Espumisan.

Lilka tę była, bo dzisiaj rano kaszlała, ale wetka ją osłuchała i mówiła żeby nie panikować, bo koty tak czasami mają.
Mam obserwować.

Kotki ładnie jedzą, bawią się i nie widać, żeby były chore.
Dzisiaj też musiałam zamknąć je w pokoju, cobym mogła się spokojnie ja najeść.
Żarłoki jadzą co 3 godziny a i to im mało. Łażą już wszędzie, także kasiatatry przygotuj się, że w kuchni będziesz miała zawsze towarzystwo, niekoniecznie tam, gdzie Ty byś chciała. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lip 07, 2010 19:29 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Lesiu to już duży chłopczyk jest, ale ma chorobę sierocą, bo idzie ssać siostry, a nawet tamte drugie, mniejsze, czarne koteczki.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Śro lip 07, 2010 19:39 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

dzieki ;-)
mam nadzieje, ze co mialo dojsc-doszlo.

a z moim zdrowiem jest jak z gównem- nie smierdzi, poki nie poruszasz... :(

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Czw lip 08, 2010 16:48 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

kasiatatry pisze:dzieki ;-)
mam nadzieje, ze co mialo dojsc-doszlo.

Nie wiem czy doszło kasiatatry, bo nie byłam w banku, ale pewnie doszło. :1luvu:

kasiatatry pisze:a z moim zdrowiem jest jak z gównem- nie smierdzi, poki nie poruszasz... :(

Przykro mi... :( :ok: :ok:

O Lesia i Myszkę nikt nie pyta. Lesiu bardzo się zaprzyjaźnił z dwoma czarnulkami.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lip 08, 2010 17:42 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

a dla Myszki jakiego domku szukacie? wychodzącego, czy nie?

kasiatatry

Post » Czw lip 08, 2010 19:03 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Dla Myszki przydałby się domek wychodzący, ale taki z zabezpieczonym ogrodzeniem, bo ona widać, że by chciała wyjść, i nie ma się co dziwić, bo przecież całe życie była na wolności i musiała sobie radzić.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lip 08, 2010 19:07 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Hey Wam. Kasiastatry, jak Ci idzie dziewuszko? Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i Ci nic nie bedzie. A koteczki napewno juz beda znaly Ciebie, bo Ania im na dobranoc opowiada, jaki domek ich czeka.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lip 09, 2010 10:27 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

To troszkę zdjęć dla wytrwałych cioteczek :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Przypominam też, że Lesiu i mateńka szukają domków. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 09, 2010 10:28 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Słodkości :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 09, 2010 11:10 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

pieknosci!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt lip 09, 2010 13:27 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Myszka czeka na domek...

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 09, 2010 14:28 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Oj szczujesz Aniu, szczujesz. Takie pieknosci black and white. No i Whiskas :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dla wszystkich tylko wiele serc! Upiekszylas mi koniec pracy :-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lip 09, 2010 14:53 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

śliczna Myszeczka :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 09, 2010 18:17 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

ja jestem chwilowo w domu, ale tylko chwilowo, bo musze jeszcze wrocic do szpitala, ale:

na 99,9 % moglabym wziac kotki 20.07, czyli za tydzien z kawałeczkiem :mrgreen:
pytanie tylko, czy ja mam jakos kombinowac z transportem do Was, czy może jest mozliwość dowiezienia do Warszawy? za opłata oczywiscie :wink:

a kotecki sama slodycz :1luvu:

kasiatatry

[poprzednia][następna]