Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 12:40 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kalair pisze:
Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Ostatnio łakomym wzrokiem mierzy obrazki na ścianach :strach:

Miłośniczka sztuk pięknych :mrgreen:

....i spadających obrazków.. :mrgreen:

Tiaaa, estetka :roll:
Na razie śpi sobie słodko koło mnie i wygląda jak niewiniątko :mrgreen:

Cześć Kociczko :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon maja 03, 2010 12:47 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Zatrzymaj ja, bo bedzie chudla zamiast tyc. :lol: :lol: :lol:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Pon maja 03, 2010 12:50 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

margaretka2002 pisze:Zatrzymaj ja, bo bedzie chudla zamiast tyc. :lol: :lol: :lol:

Właśnie takie mam ostatnio wrażenie, że że ja ją tuczę, a ona wszystko spala w tym szaleństwie :mrgreen: I rośnie :lol:

Jak masz pomysł, żeby wariatkę zatrzymać, to słucham :roll:

OKI

Post » Pon maja 03, 2010 12:53 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

KAJDANKI! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 03, 2010 12:54 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
margaretka2002 pisze:Zatrzymaj ja, bo bedzie chudla zamiast tyc. :lol: :lol: :lol:

Właśnie takie mam ostatnio wrażenie, że że ja ją tuczę, a ona wszystko spala w tym szaleństwie :mrgreen: I rośnie :lol:

Mocny transporter? :lol: :lol: :lol: I obowiazkowo zestaw stoperow do uszu dla Ciebie. :P

margaretka2002

Post » Pon maja 03, 2010 12:57 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kalair pisze:KAJDANKI! :mrgreen:

:ryk: Jak masz, to podrzuć :ryk:

margaretka2002 pisze:
OKI pisze:

Mocny transporter? :lol: :lol: :lol: I obowiazkowo zestaw stoperow do uszu dla Ciebie. :P

Ten transporter trzeba by gdzieś przykuć chyba :twisted:

Za które grzechy mnie pokarało taką diablicą? :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Pon maja 03, 2010 13:11 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Szepnij mi Cioteczko jak tam mój Myszorek sie ma?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 03, 2010 13:17 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kociczka39 pisze:Szepnij mi Cioteczko jak tam mój Myszorek sie ma?

Mysza ma się świetnie :lol:
Zrobił się z niej super miziak i dostała ksywkę Świergotka :wink:
Ponoć gaduła z niej straszna :ryk:

OKI

Post » Pon maja 03, 2010 13:34 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

A jakas fota Myszuni?

margaretka2002

Post » Pon maja 03, 2010 14:13 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Z fotkami gorzej, bo koleżanka nie robi. A ja nie mogę co chwila ganiać do niej z aparatem :wink:
Najważniejsze, że wiemy, co u Myszy słychać i że słychać bardzo dobrze :lol:
Z Rudym się coraz lepiej dogadują.

Koleżanka może tu zajrzy, bo linka jej posłałam. A wiem, że na miau zagląda - może się zdecyduje zalogować i odezwać. Ale ja nie będę nikogo do tego zmuszać :wink:

OKI

Post » Pon maja 03, 2010 14:34 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kalair pisze:
Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Ostatnio łakomym wzrokiem mierzy obrazki na ścianach :strach:

Miłośniczka sztuk pięknych :mrgreen:

....i spadających obrazków.. :mrgreen:

Sztuka sięgnęła bruku?... :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pon maja 03, 2010 14:36 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:

Nie da się... Chyba, że tabletki usypiające podasz...
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon maja 03, 2010 14:38 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Za które grzechy mnie pokarało taką diablicą? :roll: :roll: :roll:

Zastanówmy się przez chwilę... :twisted:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon maja 03, 2010 14:58 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Za które grzechy mnie pokarało taką diablicą? :roll: :roll: :roll:

Zastanówmy się przez chwilę... :twisted:

Może lepiej nie :roll:

Co do uspokajaczy, to właśnie rozpatruję - chociaż mała dalej słodko śpi :lol: Zresztą wszystkie śpią :lol:

Delka już się całkiem spokojnie daje głaskać, widać, że jej się to podoba - chociaż mruczenie to chyba tylko ze dwa razy słyszałam :roll: Za to wyciąga się na całą długość i lubi być tak głaskana po całej długości, taki sznurek do głasków :ryk:
Zaczynam też pomału brać ją na ręce i na kolana - wprawdzie natychmiast próbuje się wywinąć, ale nie używa już do tego zębów i pazurów :lol:

A sierść ma taką, że można głaskać i głaskać bez końca - aksamicik :lol: I pucować się potrafi godzinami. Poświęca na to ze 2x tyle czasu, co Szelma i Tacia razem - choć one też nie brudaski :wink:

OKI

Post » Pon maja 03, 2010 15:02 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witam w to paskudne popołudnie,odespałam wczorajszy dyżur i nadaję się do życia.OKI, Adelka to nagroda a nie kara,a że sobie kotunia poswawoli :mrgreen: Moje Panienki senne jakieś,ale Milka od trzech dni przychodzi na brzuszki :ryk: .Rozwala się łapinkami do góry demonstrując swój brzucholek i karze się cała miziać,a taka dzika była,kto by pomyślał,że miziak się z niej zrobi?Dzidzia też na brzuszki przychodzi,więc może od niej Milka się nauczyła.Ale najbardziej mnie śmieszy różnica w wielkości tych brzucholi :wink: A i pamiętaj jeszcze kochana,że Delicje dzieci w nagrodę dostają a nie za karę. :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]